COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 23, 2009

Beli Diamond Lagi...


Biler time2 nak Christmas nie... mula lah sales sana sini kan ... offer pun macam2... kebetulan lak aku nak mencarik my new Diamond! Yelah yg lama tu pun dah sampai masa tuk dibuangkan ke tong sampah... wah... kaya sgt aku nie kannn... main buang2 diamond ke tong sampah.. confirm kaya mat2 indo & bangla yg jadik tukang angkut sampah kat umah aku tu! Eh... memang diaorg kaya dari kite pun taww.. jgn tak tauuu... macam2 bende berharga yg diaorg dpt dari hasil mengutip sampah hoke!! Ok... dah back to my diamond story!


So, jalan2 kat KLCC hari tu... dpt lah aku rembat diamond aku tu...


Tengah memilih package diamond yg berkenan dihati!



So, inilah package diamond yg menjadik pilihan aku...



This is my Diamond... :p



Ok lar... for Christmas nie diaorg buat special offer sikit... dpt lah aku 100ml + body lotion + shower gel dengan harga hanya tuk sebotol perfume tu sahaja... kire like buy perfume free body lotion & shower gel lah.. pada aku this time punyer offer agak menarik lah... coz before2 this kalau aku beli hanya takat dapat miniature2 tu jerk.. tapi this time dpt sebijik shower gel yg 50ml & sebijik botol body lotion with 50ml jugak yg worth for RM100++ setiap satu kalau tak salah aku.... so agak berbaloi2 lah.. ditambah pulak ngan packaging yg sgt chantinkss....



suke aku ngan box dia nih! harus ku simpan as collection!



Before this aku pakai perfume Ralph Lauren "ROmance" yg colour pink tu.. but since early of this year aku tukar ke Diamond Emporio ARmani ni lak... mungkin dah kemaruk dok tengok si Beyonce kat TV tu hah.... sambil dok menjerittttt.... "DIAMONNNNDDDDDDDDD"... hehehe... tapi tak dinafikan lah bau Diamond nie best lah pada aku.. kalau bau tak best.. takat Beyonce jadik duta... tak hingin aku pakai.... hehehe...

anyway.. perfume nie will last me for 6 months.. ok lar kan... bulan 6 tahun depan baru aku shopping diamond nie lagi sekali... tu pun kalau nak stick with diamond nie lah.. kot2 ngan harapan badan leh jadik cam Beyonce biler aku spray satu badan ngan perfume tu... Beyonce lagik! huhuhuhu....


10 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah diamond...suka..suka..dapat soping perfume kan...besttttttttttttt

ina mail said...

umah baru nampak.barulah luas mata memandang.

Liea said...

nak parfum gaks la!! kekekek (sibuk betulla aku nih)

Cik Yayang said...

Terkujat tgk umah baru Neena..
Im waiting ur full renovation nyer hasil yer..:-) tp yg la ni pn dh mantap! :-)

Suki Cida said...

ya aku jeles dengan uma baru ko... chantikkkkk...

hang ni kajol nak sebat... now nak jadi beyonce lak ke???? en teman jangan gigit jari kaki yer... heheheh...

BHMB said...

OMG..aku pun giler perfume..tp yg ni bau sedap x na?bau bunga2 or fresh mcm buah2 ke?nk try la..

Deqna said...

diamond perfume rupanya...

perfume aku pun dah tinggal hujung2dah... kalau aku cuba diamond ni gak aci tak? hehehe

memang cadang nak rembat perfume sempena hujung tahun nie...tapi masih tak tau nak pilih apa.. sudah boring sama DKNY & guess..

eh lupa nak cakap.. rmh baru nampak.. hebat ko.. aku nye blog jer berwajah cam gitu gak.. nice blog & keep blogging :)

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hehehehe... sis pun suke shopping perfume yek? kite serupaaaa... :D

Kak Ina:
hehehee.. THanks kak! memang nak bagi luas sikit 'umah' nie... :))

Liea:
hehehee... nanti shopping satu yek! :D

Cik Yayang:
hahaha... ok.. nie masih lagik under construction nie.. mantap ker? hehee.. simple jerk pun cik yayangg.. anyway thanks yek!

Cida:
huhuhuhuhu.... jgn jeleessss! heheh.. anyway THanks!

alaa tu kajol bollywood, nie beyonce HOllywood lar plak! wakakkaa....

BHMB:
hehehee... aku suke yg diamond nie sbb dia more to fresh punyer bau lah... nanti ko gie lar try bau dia... kalau ok, apa lagi... beli lar satu... hehehe...

Deqna:
hehehee.. aci jerk! kalau ko pun suke apa salahnyer kan... biar kite ade sama2 bau... hehehe...
tu lah.. aku pun dulu asyik pakai Romance jerk... lama2 busan lah pulak asyik nak ber-romen jerk! wakakaka..

Huhuhuhu.. THanks fren! saja lah nak buat renovation sikit.. :D

POSH76 said...

mesti wangi mangi ni...hehe

nak try lak la lepas ni...mmg berbaloi beli time sales kan hehe

NeenaAnuar said...

POSH76:
ok lar beb! not bad lar bau dia.. I loikeee.... yeah... try bau kat sample dia dulu taw.. kalau u suke, just grab it! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails