COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 17, 2009

Akhirnyerr.... Lepas 20 Tahunnnnnnnn.......


ALHAMDULLILAHHHHHHHHHHHHHHHHH.......................


YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.................. AKHIRNYER KEMARAU KILAUAN EMAS SELAMA 20 TAHUN BERAKHIR BUAT MALAYSIA!!!!!


YEEEHAAAAAAAAAAAAA!!!!!


Aku nie bukan lah fanatik sgt pun..... tapi semangat kesukanan aku kuat hoke!! ye lar... akak kan dulu olahragawati... but now dah pencen! pencen tak bererti hilang minat kannn... aku layan gak lar sukan2 nie... nak2 kalau sukan2 yg melibatkan Malaysia kannn....

Tapi se-fanatik fanatik aku punn.... aku tak leh nak challenge en. teman lah... dia memang fanatik yg melampauuuu!!!! bising nak mampuihh kalau tengok game2 yg melibatkan pemain2 malaysia... nak2 Bola & Badminton! phewww... sila lah siapkan lah kapas @ ear plug kat telinga ko!! memang dari elok2 kite nie sabar... lama2 hilang sabar hooke... mana lah aku tak ilang sabar.... mulut diaaaa... ya alllaahhhhhhhhh... macam cik kiah buat mesyuarat tingkap!!! POt Pet Pot Pett Pottt Petttt... tak berhenti2... pastu siap terjerit2 lak cam cikgu yg marahkan anak murid!!! giler punyer high peach!!! aku dah banyak kali tersedakk & terbahak ok!!! hangin tol!!


tapi tu aksi en. teman tuk waktu game yg bukan final lah.... tuk hari nie.... game final tadi.... nampaknyer en. teman tak keseorangan!!! binik dia joint sekaki gak.. malah lebih sudu dari kuah nampak nyer.... wakakakkaa... gegak gempita rumah aku hoke!!! siap tutup sliding door, pintu dapur semua lah... giler kuat... kiteorg terjerit2 cam org sakai dah gamaknyer dlm umah nie hah!! sib baik lah nie Malaysia... kalau luar negara lah... confirm kami laki bini malam nie tido lokap biler jiran tetangga gie buat report pulisssss!!


aku biler dah final... baru lah aku bagi penuh konsentrasi... baru ade feel nak tengok and nak sokong... kalau takat tak sampai final tu.. buat penat je lah aku nak sokong2 nih! sbb memang dah taw dah... confirm Malaysia kalah!! pasal tu aku buat deekkkk jerk kalau game2 before final nie.. tak kose nak sokong sgt... sbb menyampah dah banyak kali sokong... confirm kalah lah! takpun diaorg tau aku tengok kot... pasal tu diaorg kalah? eh... boleh ek camtu?? arrgghh.. apa2 jelah!!


anyway... tahniah lah buat players malaysia... walaupun atas jaringan gol sendiri dari pihak lawan.. tapi game tu bukan lah game yg bangang sgt pada aku... at least team malaysia give a good challenge to Vietnam! bettter then before2 nie lah... yg game nyer memang giler banggang aku tengok! tapi jgn lah kejap nie jerk!! balik sini kang dah dpt habuan cam nak rakk kang... tengok lah.. confirm masing2 lupa diri... pastu kang jatuh merudumm balik.... haiiii... entah lah... just wait and see.... apa pun.. doakan lah yg terbaik buat diaorg... coz all of them masih mula remaja lagi... masih jauh perjalanan diaorg kannn...


CONGRATS ONCE AGAIN TO MALAYSIAN TEAM!!!


p/s: confirm kembang kuncup kembang kuncup hindung puan rita rudaini & cik Ayu Raudah tu yer biler cik abg mereka si kembaq tu jadik hero malam niee.... :p

4 comments:

[z@ck] said...

whoooaa!!!
go go malaysia!

tiba2 terminat keeper purple tu..hensem ooohhh

POSH76 said...

cayalah tuah baby kot...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooohh en teman adalah satu geng dengan en shukri..kalu ada badminton @ bola..memang sakit hati la..mulut dia tue leh ganti pengulas sukan dah ha...sabar jerk la..

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehehehe... hensemmm & hebat! cool!

POSH76:
agaknyer lar kannn.. :D

Purpelicious:
kannnn... biar diaorg jerk lar yg jadik pengulas sukan tu tuk kite... hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails