COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 16, 2009

We'll Back Again @ Cyberview Lodge


Syiok!!


Confirm lepas2 nie aku akan ke sini lagi.... Insyallah... dekat pun dekat... harga pun quite reasonable ... sapa2 yg ade corporate rate tu especially org2 gomen.... leh lar gunakan corporate korang tu yek!

Cam aku... corporate sapa lagi yg aku nak guna pakai kalau bukan corporate rate en. Teman kann.... ok lar.. dari RM400++ for 1 nite stay... ngan corporate en. Teman.. dpt lah pada harga RM368 nett per room per nite... tuk bilik, environment & services yg diberikan... aku rasa it’s really2 reasonable.. ye lah.. kalau gie mana2 majority hotel kat area2 KL nie lah, kengkadang tuu takat dpt bilik jek sebijik dgn keluasan yg sgt kecik.. then, sah2 tak der view for relaxation (kalau dah mengadap jalanraya apa relax nyer kan )... but harga dah mencecah hampir RM400 gak.... hurrmm.. baik lah aku gie lepak sini jerk lepas2 nie for weekends gateaway....


Aku harap2 lah yg resort nie dpt mengekal kan.....



The Best SPA Resort yg bertaraf 5 bintang!




The Best SPA!





Ini yg buat aku sgt2 tertarik jugak...



Setiap hari diaorg tak berhenti-henti dari membersihkan kawasan sekitar.. no wonder resort really2 well maintained!



Well... tak lengkap rasanyer kalau tak takder gambar kami berdua kann.... so, before check out dari resort tu.. sempat lah kami berdua bergedik santai seketika disitu!
















skg nie en. teman lebih suke shoot gambar dari bergambar lah! Gamaknyer makin kurang lah gambar2 aku ngan dia lepas nie... uhuk.. uhuk...




Ok.. masa utk pulang....




perlahan mengatur langkah...
* tak nak balik yg benar nyer tu... :p*




insyallah... kami pasti kembali.... ;)

5 comments:

nasazfrog... said...

wah sehati sejiwa gitu... sedondon neena n hubby... :)

POSH76 said...

nice review beb....untung kalu dpt corp rate murah sikit...mmg berbaloi for relaxing ur mind...kalu jauh2 ni buat penat badan jer...hehe

nasaoji said...

area cyberjaya tu, mmg menenangkan... ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh i love gambar u nan en teman yang last tue..sweet sangat..

NeenaAnuar said...

nasazfrog:
hehehe... memang shopping baju tu together2 pun kak.. :D

POSH76:
thanks! memang pun.. kalau dah dpt murah & dekat.. apa salahnyer tuk kite gie yg dekat2 nie kan... hehehe...

nasaoji:
yup!! :))

purpelicious:
hehehee.. sama lah sis.. kite pun suke sgt ngan gambar tu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails