COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 10, 2009

3 Free Form Swimming Pools @ Cyberview Lodge


Kat Cyberview nie... ade 3 Layer of free-form swimming pool taww! It comes with Jacuzzi and waterfalls too.... tapi Jacuzzi tu tak lah sehebat kat Sembunyi Spa tu... coz yg nie more tuk org relax2 ngan family especially with kids!


Swimming pool nie open for all guest larr... but pool yg kat SPA tu only for people yg gunakan facilities di situ... kirenyer budak2 no entry lah kat SPA tu... pada yg ade anak2 kecik & yg sukekan swimming pool... this is da best place for family short outing!

Best gak lah.. lepak2 kat area swimming pool nie.. kiteorg tak mandi pun... sbb dah bantai mandi kat Spa Pool tu... so, yg kat sini we both just lepak2 sambil berposing2 gedik sajer!

Jom tengok gambar!



nie first tier layer of da pool! pada aku agak unik pool nie.. coz biasanyer pool base color warna biru kan .... but this one warna cokelat... ermm.. something different!




nie lar jacuzzi nyer... kechik ajerr.. sgt sesuai tuk budak2 and of course tak sehebat yg kat Spa tu ... :p




Kat area pool nie.. ade tempat lepak yg sgt best seperti di atas!




Besarrr ooooo... buaian nie.... aku rasa 2 org pun muat nie... cumanyer aku tak try hari tu ngan en. teman... kalau try pun mau kene hambat ngan pihak hotel kot.. cam jakunn sgt lar plak kannn....





relax giler lepak kat buaian nih! Kebetulan cuaca baik lak hari tu.. mendung jerk.. kalau panas confirm tak leh nak lepak lelama...





kat bahagian bawah yg ade air terjunn tu merupakan pool layer yg ke-2





Pool yg 2nd tier nie lebih besar and also lebih dalam dari 1st tier tadi tuu.... this pool more for adult lar...




alamak... actually gambar nie tak relevant nak menceritakan about the 3rd tier of da pool.... but ni jer lar gamba yg ade for the 3rd tier pool tuu... en. teman arrr niee.. berbuih mulut aku suruh amik gambar... ade gak part2 yg dia lupa.. tak per2... dia eksited lebeyy kalau nak amik gambar binik dia dari amik gambar bende lain! ahakss!! OK... for the 3rd tier nie... actually tak besar mana pun... it's really2 small.. berdasar pada gambar diatas... yg kat bawah jambatan tu lar the 3rd tier of da pooll... kecik jerk lar... cam ala2 kolam ikan jerk! sgt sesuai tuk rendam2 kaki.... muahahahaa...



hehehehe.. best2.. next time biler aku dtg lagi... confirm aku mandi kat bawah air terjun tu plak! :D


To be continued!

2 comments:

Liea said...

neena... cantiknya... kamu sungguh fotogenik!!! (babe ikhlas ni heheheh)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah..ganazzzzzzzzz aksimu dekat pool kedua ada air terjun tue...hahahahahahhaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails