COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 13, 2011

Apa Nama Baby Girl @ Adik Kepada Qaseh? First Time Aku Memberikan Nama Pada Seorang Bayi!

Ramai yg dah bertanyakan pada aku.. apa nama adik si Qaseh!  

Ok mood terharu jap!!!

Sebab??

Sebab nie lah pertama kali aku yg berikan nama pada seorang bayi! uhuhu.... 

Aku memilih nama ANITH yg membawa maksud KEGEBUAN! 

Why I choose that name?? b'coz Anith lahir kan dlm keadaan yg tersangatttttt lah GEBUU!!!  tak caya gi tengok kat entry yg INI!

So aku choose mula2 nak bubuh Anith Zarin.. yg membawa maksud Kegebuan Keemasan! Tapi mak dia pulak kata bunyiknya cam kasarr lah Zarin tu... So mak dia prefer nak bubuh Zara yg membawa maksud Permaisuri! 

Ok.. ok.. Untie Nin setuju!! Janji ade perkataan ANITH tu dah memadai! eheheh... 

Pada awalnya mak dia memang ade macam2 nama dah yg dia tuliskan.. tapi Aku yg tak setuju sebab nama2 yg dia utarakan tu to me majority nama2 yg dah biasa sangat org guna... so aku suker kan kelainan.... so aku pun terjah2 buku nama2 bayi Islam... aku terjumpa Anith yg bermaksud Kegebuan! teruss aku pilih nama tu utk Anith Zara! :D

Nak tengok gambar terbaru Anith Zara??

DSC_0228 copy
Hai semuaa!!!!


DSC_0329 copy
Anith dah kurangg chubby sikit lah!  hari tu kembangg semacam.. now dah mengecutt! Tapi still maintain chomel kan??? hihihi....
Hari tu Untie Nin dah buli Anith... sakan dia posing2 ngan Anith... nanti Untie Nin Anith share2 kat sini yerr... :)


16 comments:

Jiejah @ Iza said...

amboiiiii comel nya anith .. cantik nama , zara tu kekonon akak nak simpan tuk anak pompom ..tp nan hado , kuar boboboi jugak ekekke

mEiZ SHA said...

sweettttttttttttttt name..:)

Shu Shinju said...

sedap nama tu..lembut je dengar... suke la..:)

sisdee said...

baby mmg camtu...dia akan berubah2 tiap hari sampai satu tahap dia menten jek :)

cute nama tu..dulu i minat citer mya zara...nk sgt nama tu tapi last2 letak maisarah jek hahahahaha

SURIA AMANDA said...

Hi Anith Zara...sedapnya nama dia....hiiii...ni mama long...untung i..banyak tul anak buah..x lama lagi bonda amani plak...

Mak Izz said...

sedap nama tuh. anith! unik & eksklusif :) sy pn x suka nama anak sy lebih kurang nama anak orang lain. sbb tu la pilih izz dan izni. tp skrg dh ramai pulak baby nama izz. alahai...

PinKy MoMMa said...

alorlorlor beshau nyer baju anith hehehe..rasa nak join gomol gomol skali dak mucuk macam ni..eiii geramnyer..

aunty nin letak gbr banyak2 pasni eh ;)

Mimy Hamid said...

owh anith zara...nice name huh

Iryani Noor said...

awuhhh kegebuan permaisuri.. i loikeee =p.. anith u r so adorable la... mwwuahhhhh from aunty yani =p

mrs chenta said...

pilih nama tuk anak zety pulak!!

OgysiJemariSeni said...

Tomeiiinyaa..Sedap nama tu!

♥MAMASYAZA♥ said...

betul tu nama yg lain dari yg lain

O'gosh said...

alala..pandai bagi nama..meh proposekan nama baby boy lak..saya dah nak bersalin ni..nak start ngan A jugak tau...hehe

nome said...

sedap nama...

GoJeS said...

cumeyyy...ank buah pun ade name zara...zara bazil,maknye mmg suke nm pelik2...tp ade mksud yg bagus..xslh kan;)

hye zara...ni aunty GoJes..hihihi

Ichikofashionhouse said...

nama sy pon anith.. anith aswany..hhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails