COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 19, 2011

Qaseh Jeless Dengan Anith Zara???

.

DSC_0259 copy
Nampakk tak kakak si Anith tengah wat muke sememehh.. mintak simpati?
Sejak dah ade adik nie.. memang lah tumpuan tu agak kurengg sikit kat si kakak... Ye lah.. adik tak leh independent lagi.. apa pun nak kene ditengok-tengok kan... lain lah  kakak Qaseh yg dah independent kannn... but yet simptom2 kejelesann tu terserlah jugak... so far tak lah banyak mana pun.. sikitt2 jerk.. tak de lah sampai dia nak mengamuk tak tentu pasal.. still under control la.. 

Just like hari tu time aku sibuk nak posing2 ngan Anith nie... dia pun sibukk nak joint sekaki.. ye lah.. selalu Untie Nin posing2 ngan dia jerk.. sekali bile dah ade adik Anith ni.. teruss kakak Qaseh cam susah hati sikit... lajuu menerpa dia ke arah Untie Nin yg tengah dok posing2 ngan Anith.. pastu waktu Untie Nin kasik Anith Zara menyusu.. again dia datang terus duduk dipangkuan Untie Nin...

DSC_0256 copy
Alololo.. cam nak merajok lah tuu!

DSC_0257 copy
Untie Nin feeling budget ade anak kembar! ahahaha.. :p

DSC_0260 copy
Seee!! Untie Nin still lovess you Qaseh NurAnissa!


DSC_0327 copy
Meh pelok sikit meh.. jom kite amik gambar ngan Adik Anith meh!


DSC_0307 copy
Owh! I love this shoot!

DSC_0272 copy
and of coz this toooo!!!

6 comments:

nome said...

dua2 comel...suka tgk derang berdua

Anum said...

comelnya

Shu Shinju said...

3 orang tu comel!! nak2 gambar yg 2nd last tu..:)

SURIA AMANDA said...

hehehe...biasa la..Dania masa si kembar baru2 lahir pun merajuk dia lama giler..sebab dh takde la org bg perhatian kat dia..kononnya..

nairaariaa said...

comel la baby anith...qaseh pom cute...suke tgk...

Daleela said...

Dear... u macam kajol pon ade i tgk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails