COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 27, 2011

Colors of Rangoli @ Office!

Last friday office aku ade makan2 sempena Deepavali!  So a few weeks before deepavali nie office aku telah pun dihias indah oleh my office mate yg sangat kreatif!  Serious on one morning day.. aku masuk2 office jerk.. terus like waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... terngagaaaa jap.. sib baik tak masok lalat! hahaha... Ye lah... serious sangattt chantekkkkkkkkk decoration yg di lakukan oleh mereka! Aku sukerr sangat!!!!!  Nak tengok camne rupe office aku selepas di deco?  meh tengok meh...

DSC_0398 copy
Office Lobby!

DSC_0395 copy
sangat suker ngan deco nie! baik dari segi warna & design nya!

DSC_0412 copy
Gigih diaorg panjatt sampai ke aircond utk wat kerja2 penggantungan!

DSC_0404 copy
Tradisi masyarakat India bile tiap kali Deepavali menjelma.. Kolam yg berwarna warni! serious.. aku suker design dia.. dan jugak combination colorss yg sangatttt gorjess!!! Rajin tak rajin my officemate siap buat lukisan nie secara hand made tau atas kertas... and beras tu katanya diaorg dah beli siap2 yg berwarna... so kreatif kan!

DSC_0406 copy
menatang nie aku tak tahu diaorg panggil apa... tapi like some sort of decoration yg leh letak2 lilin gitu lah.. still I love it  coz such a colorful decorations!

DSC_0381 copy
nie lagi satu... sentuhan bulu burung merak yg sangatt sweettt!!
Cantik kannn???  Kalau korang kata tak cantik takpe.. sbb pada aku memang serious cantik! I love it soo much!  Yg decoration bahagian bumbung office tu ibarat ala2 cam kat Bali pun ade.. bile masuk office cam relaxxx giler and sangat cozy rasanye! sampaikan aku kata kalau boleh jgn dibukak lah... baru ade semangat nak masuk office tiap2 hari sbb everyday pun terasa cam berada di sebuah resort! ngagagagaga... :p

Ok lah decoration dah lawa2... terasa cam sayangg sangat2 kalau tak diabadikan gambar2 kenangan... so haruslah bergambar secara lupa diri kekdahnya! ahahaha.. :p

DSC_0625 copy
tak dpt nak posing maut ngan burung merak yg gorjess.. dpt buluu dia ni pun dah puas hati dah!

DSC_0462 copy
aku tak penah lagi try menabur beras ni.. coz hari tu ade sampai office tengok semuanye dah siap.. so ini adelah sessi buat touch up semata... :p

DSC_0458 copy
still 'ter'pegang warna fink! :p

DSC_0420 copy
gadis2 & mak2 gadis yg tak segan nak photogedixx!

DSC_0429 copy
mix colors!

DSC_0431 copy
half indian & pure indian! *v*

DSC_0379 copy
dan mereka berdua nie lah yg sungguh kreatif dlm membuat segala deco-deco colors of rangoli @ my office! Thanks guyss! :)


9 comments:

mama tisya said...

cantik deco2nye

Shu Shinju said...

mmg cantik sgt !! pandai diorang deco...:)

kak nin pon cantik..:)

Mimy Hamid said...

nice deko beb....sesuai ngan tema baju ko jek...hehe

Lelaki Ini said...

wah
seronoknya!
hepy deepavali!

Nana said...

serius mmg cantik
klw saya pon rasa sayang nk buka
biar je gitu hehe

O'gosh said...

huiyo..cantik sangat...ble buat kat umah plak...hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik laaaa sebijik kajol....dah macam artis daaaa kak neena nikh....

SURIA AMANDA said...

siyes..sgt nice...rasa nak pi terjah jer...

Miss N said...

serius gorjesss ofis kak neena..suit kak neena pun sweet sgt, dah mcm bollywood dah! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails