COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 25, 2011

CINTA Punca Pengurus dan Anuar Zain Berpisah?

Terbantut sat nak sambung citer bollywood aku biler terbaca kisah nie.. uhuhu...

Abaang Charming aku  nie dah pun berpisah ngan PA dia!
Korang kenal tak dia punyer Personal Assistant siapa?  Tak kenal?? Tak pe.. meh aku perkenal kannn kat korang semua!!



Ini Dia.....








Eh silap-silap.. bukan fomfuan gonJeng nie... ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!



Haa.. yg nie baru betol... Rohila Tahir adelah PA for Anuar Zain!
Diaorg nie dah lama dah bekerjasama... more than 10 years... but memang jodoh tak panjang jugak sudahnya... aku di peringkat awal jatoh minat pada Anuar jennggg niee... bile dpt tahu PA si anuar jengg nie pompuan.. memang aku dah terfikir dah... tak kee PA dia nie boleh jatoh cinta ngan Lelaki INI?  Kalalu aku lahhhhhhhhhhhhhhh... haihh!! tak yah ckp lah... memang confirm aku jatoh cinta gakkkkk! ngagagaga...

And now seee.. memang betol telahan aku selama hari nie.. ahahah.. tak ku sangka rupenye PA dia nie akhirnyaa ade hati gak kat si anuar jengg niee... Patot lah waktu a few times aku pegi tengok show anuar zain during secretaries week.. asal tiap kali jumpa Anuar Zain... nak amik gambar & autograph.. mesti PA cam pandangggggggggg lain macam sikit! cam muke tak berapa nak happy lah gituuu kalau Anuar jengg nie beramas mesra ngan peminat2 fanatik dia yg salah sorang nya cam si gorjes gonjeng nie... hahahhaha...

Tu lah bahaya kalau dah keje dekat2 dan rapat2 sgt cam gini kan... aku pun tak berani wooo.. kalau tak kawin lagi takpe... kalau dah kawin.. ishh... seyes bahaya lah... dari sudut professional dah bertukar ke personal.. so sungguh merbahaya.... uhuhu..

Tak sabar nak tunggu siapakah PA terbaru Anuar jengg lepas nie.. kalau boleh ko jgn lah amik org jantan jadik PA ko anuar jengg.. coz aku takott tol nanti org chop ko Gay! ohh sadisss!! so lebih baik ko amik org pompuan gak... silap2 hari bulan kot PA baru tu berjaya menambat hati ko... leh terus ko kawin! and secara tak langsung leh terus menjadik PA for you just like Aaron Aziz ngan isteri tercinta nya...

Aku kalau tak kawin lagi.. ade gak lah hatii nak apply jadik PA ko anuar jengg oiii!! sbb cam sesuaii jerk Neena Gonjeng & Anuar Jengg... hahahahaaa.. tapi bile dah kawin nie.. walaupun aku minat ko cam nak rakk.... pada aku ko hanya lah seorang penghibur yg sangatt humble dengan kelunakkan suara yg mencongkam kalbuu! Disebabkan sifat peramah & sangatt menrendah diri tu lah yg aku sangatt minat pada kamooo! 

And for sure no body can replace my only ANUAR... that is......



Anuar Azaibb! :D

Anyway... kalau korang nak tahu lebih lanjut about this gossip.. leh refer kat page Murai nie yer! ;)



7 comments:

PinKy MoMMa said...

eh sama pulak namanyer anuar yer huhu..ai pun suka anuar zain itu..nak nak time dia pandang wahahaha..cair beb!

suka gitu gitu jer..nanti encit papa suh tido luar..kesiannn ai ;p

Shu Shinju said...

xpe kak... akak x dapat anuar jengg...akak dpt gak anuar hang kebun..hihihi.....jgn marah abg nuar..ampun....

atty's said...

huhuhuhu..better abg nuar amik yg dah kawin..i janji tak jatuh cinta..huhuhuhu..nak isi borang ar..

mama tisya said...

sama nama ANUAR...tp gmbr korang berdua ngan anuar jeng tu siap pegang tgn ...minat gk kt ANUAR JENG..HEHEHE

NM02 said...

eh, tgh nak komen ni, kuar lak lagu sedetik lebih kat radio... mcm tahu2 je anuar zain ni tau ai nak ngumpat pasal dia. hahaha

anuar zain tu memilih sangat ker? syantek kah PA dia tu?

ish... muker hensem, suara sedap... sape la yg tak jatuh centa kan..

-oP_ida- said...

xpe kak...anuar azaib ensem g dr

anuat jain...hhihihihih

Bitt (double IS) said...

betul3x jgn cari yg lelaki...ahahhahaha perghh jadi PA dia memang konpem sengsara mata dan hati...akakkakkakk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails