COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 14, 2011

Penutup Cerita Raya... Dapat Makan Nasik Ayam Sedapp!!!

Ok lah.. nak abiskan jer citer raya yg dah basi nie!

DSC_0216 copy
Beraya di rumah adik ipar aku.. Dayah (tengah).. adik ipar sorang lagi pun ade jugak.. Nozie (kiri).. Aku bawak Qaseh on that day.. dia ok jerk kalau nak follow Untie Nin dia nie walaupun tanpa mak pak dia disisi! lagi pun dia memang kaki suker berjalan! hihi..
Sampai2 umah Dayah, kiteorg memang kebulurrr giler!! tak fikir apa dah.. terus terjah meja makan!  Macam2 menu ade.. selain dari menu2 hari raya like kuah kacang, rendang & pulut kuning segala.. Dayah masak Nasik Ayam! fuhhhh!! memang sedap! berulang kiteorg makan!  So gambar2 makanan memang tak amik sbb kan aku dah kata kebulur... so masing2 tak ingat apa dah!  Lepas makan baru en.teman larat nak angkat camera godang dia.. ahhaha..

DSC_0199 copy
nasik ayam! best! best! best!

DSC_0197 copy
hahah.. jadik lah.. nak tunjuk gak yg nasik ayam punyer sidekick dah licin! seriousss mabeless nasik ayam adik aku nie! aku tak penah try lagi wat nasik ayam.. sbb aku rasa buat nasik ayam nie renyah! banyak kerja sbb banyak bende nak kene prepare! so aku dah ckp kat adik ipar aku.. kalau aku nak makan nasik ayam banyak2.. aku nak gie umah dia jerk lah! ahahaha....

DSC_0201 copy
Sempat amik gambar Norzie jek tengah makan! hehehe.. Itupun ayam gorjess dah abis! tak dann nak glamour kan ayam gorjes tu kat sini! :p
Ok lah.. nothing much to story... yg pasti aku happy biler tiap kali bertemu keluarga ipar duai ku coz tak penah kalau jumpa makan tak sedap! ahahaha... :p

Alrite! jom tengok gelagat 3 kanak2 riang lagi chomel nie...

DSC_0116 copy
mereka yg pertama kali dipertemukan! masing2 like jual mahal!

DSC_0117 copy
then dah boleh rapat2 sikit!

DSC_0122 copy
Teguran pertama... Hello!

DSC_0120 copy
alololo.. dah leh pelok2 dah!

DSC_0150 copy
start to love each other!

DSC_0126 copy
sama2 nak minum susu.. kebetulan pulak lah botol susu sama warna kuning!

DSC_0137 copy
Untie Nin jerk yg takde botol chuchuu nak minum! :p

DSC_0144 copy
holding hand together!

DSC_0155 copy
tambah ngan budak botak pulak! hehehe...

DSC_0157 copy
Apik sungguh bahagia! ahahahaaa...

DSC_0164 copy
Apik ~ Anak melayu...  Qaseh ~ Anak India... Icha ~ Anak Cina = 1 Malaysia!!!! =))

DSC_0167 copy
Seronokk lah Qaseh tuu dpt kawan2 @ sedara baru!

DSC_0211 copy
my in laws! :)

11 comments:

Shu Shinju said...

comel sungguh budak2 kecik tu... qaseh mmg nampak tembam sgt sekarang ni kan...hihihi..

amy syifa said...

comelnye bdk bertiga ni..hehee.
rmh tu kat kondo cemara,bdr sri permaisuri ke? cehh.main teka je. hehe..ape2 pon untie ninn terbaikk.

Mimy Hamid said...

shweet dak dua orang ni jalan pimpin tangan...dah ngam la tu

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

suke tgk muka qaseh,...

Gieyana said...

sweet tgk gelagat kanak2..especially anak2 buah uols..pic cantik..:)

Aini said...

ala sis kiut nye,... sweetnye gambar budak2 ni... suke sgt... Pandai nye qaseh posing... Gambr2 kt entri ni paling sweet qaseh yg sy pernah tgok kat blog akak =)

Eri-chan said...

terbaikla family ko semua bangsa ada. hoyeh 1 malaysia.

InaAchik said...

sgt 1 malaysia budak 3 org ni...
ABU - KAMALA - MEI LING :)

♥MAMASYAZA♥ said...

aksi anak2 buat kita senyum sentiasa

eLLy said...

Fuhh dah habis khatam BW dari bawah hingga ke atas.. nak nasi ayam cikit :p

BabiesMom said...

uishhh sis... sedap nyer.. nanak...

sis dear wina back in BLOG tapi kali ni promoting my bisness... ehehheh

http://babiesmom.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails