COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 28, 2011

Perhatian Kepada Semua I'm Yourss Readers! Blog Ini Lebih Gorjes & Mudah Diterjah Melalui Mozila Firefox!

Good Morning!  Salam Hari Jumaat to you guyss!

Ni gonjeng nak wat satu notice pemberitahuan.. since dah ramai sangat yg roger kat aku yg blog aku nie ade malware lah.. virus itu ini lah.. entah... aku sendiri tak pasti camne virus2 tu boleh ade.. most of it ianya dari blog kawan2 yg agak tak bernasib baik when their blog ade malware and when I followed their blog secara tak langsung cam blog aku pun ter-detect sama... and aku rasa bukan blog aku jerk yg melalui simptom ini.. ade a few jugak kawan2 blogger lain yg melalui bende yg sama.. aku tompang simpati lah pada kawan2 yg blog mereka diserang virus tu.. nak tak nak aku terpaksa remove korang from my list.. but unfortunately even dah remove sekali pun.. entah camne link tu still ade gak kat I'm Yourss nie..

But setelah diuji kaji... sesunguhnya blog I'm Yourss nie boleh jerk di view as normal tanpa sebarang gangguan notification yg mengatakan blog picisan nie ade virus ke apa.. camne caranya?  senang jerk.. make sure korang gunakan web browser....

Mozila Firefox nie yer! Insyallah.. confirm korang takkan ade masalah nak terjah blog I'm Yourss nie!


SILA JANGAN GUNAKAN WEB BROWSER YG INI!  *tak mo kawan ngan pakcik gOOgle nie sbb tak mesra pengguna!*
Ini respond yg aku dpt lah dari member2 yg baca blog aku.. diaorg kata kalau bukak blog aku melalui gOOgle Chrome memang akan dapat notification malware tu... but kalau guna Mozila Firefox.. takde pulak masalahnya... So aku sayanggggggggggggggggggggggggggggggg banyak2 ngan Mozila Firefox! lagipun aku memang pengguna tegar Mozila Firefox pun berbanding Chrome.. Google nie aku guna kalu nak wat web searching ok la... tapi kalau browser aku memang lebih prefer Mozila Firefox! :)

Btw nak say TQ so much buat kali yg keberapa pun tak tahu lah.. tak pe.. tak rugi dan tak luak pun kalau kite ringan mengucapkan terima kasih kan.. memang seriously aku hargai coz korang sudi terjah blog gonjengan aku nie... tak dinafikan keadaan aku skg nie tak mengizinkan utk aku buat blogwalking.. then drop comment pada setiap dari kamu... mana yg aku sempat aku drop by.. kalau tak sempat tu jgn lah pulak korang kecik hati ngan anggap aku ni sombong lak tak sudi nak jenggah blog korang yer... apa pun sama ade cepat atau lambat.. aku tetap akan mengikuti perkembangan korang tau! :)  

11 comments:

Anum said...

yezaaaaaaa
anum buka guna mozilla

aTy _faRed~ said...

memang...selalu kalau pakai chrome banyak blog ai tak ley bukak..kekadang blog u pon same gak..tp kalau pakai mozilla..baru ok..:)

NM02 said...

ai mmg suker guna mozila dari IE

O'gosh said...

sian neena...pelik jugak..apsal neena sorang je kene...

mama tisya said...

kt opis guna mozila..kt umh guna google chrome...

-oP_ida- said...

nida view bloq akak guna MOzila pn ok, guna Opera pn ok.....sumenya ok...ehhehe

AIN NAZRI said...

ain bukak mmg pakai mozila.. x pernah guna yang lain..mmg terbaiksss...

a.d.a.M.i.a said...

xpeNah lagi bukak bLog i'm yours ni nGan browser lain selain daRi moziLa sbb tu ok jer tiaP2 aRi buka blog i'm yours nie

a.d.a.M.i.a said...

tiaP2 aRi bukak blog i'm yours guNa mozila ok jeR (",)

joijoi80 said...

ya..saya pengguna setia mozilla...hehehhe... google chrome pun cam semacam jek x friendly

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

kuii..kui blog kak zai neena tak yah terjah hanya join giveaway jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails