COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 15, 2011

Oh Gorjes Gonjeng Menang Contest Lagi! Alhamdulillah... OK Lepas Nie Giliran Gonjeng Nak Organize Contest Pulak! Korang Sudi Nak Joint Tak?


Good Morning kengkawannnn... Selamat Hari Jumaat... Esok & Lusa hari berjimba dan beristirehat bersama yg tersayang... ade yg pegi short vacation?  kalau ade.. jaga diri baik2.. and enjoy your trip okk! ;)

Gorjes gonjeng esok nak balik kampung Ibu Mertua ku... so my weekend bakal terisi sepenuhnya dengan aktiviti makannn dan makann dan makannnn... then nak bersantai2 ngan family in law kat kg en teman yg dah agak lama balik! huhu.. bukan takmo balik.. tapi memang tak dak sapa pun kat Besout nunn.. sbb now kan my MIL dah duduk ngan BIL aku kat Subang.. so umah kat kg Besout tu memang nan hadoo org lah.. but since this weekend my MIL & BIL balik kampung.. so diaorg roger.. kebetulan we both pun free.. so haruss lahh we all zzzaaaaasss pulang ke kampung esok!

Ok.. cukup panjang mukadimah aku di pagi yg mulia nie.. haha... yg benor nnyer nak citer lain.. tapi biler dah start menaip.. terkeluar memacam idea lak.. so layann kan aje lerrr... :p

Hoyyeehhh!! Hoyyyehhh!! Syukurr alhamdulillahhh.. tak sangkaa aku telah di pilih sebagai pemenang utk Contest Gaya & Fesyen yg dianjurkan oleh cik adik CunnDaa tempoh hari.. keputusan penuh dah pun keluar.. so sapa2 nak tengok the full result leh lah singgah ke blog CunnDaa nie yer! :)  And tak lupa pada korang2 yg selalu mendoakan supaya aku menang! memang masinn mulut korangg! sayanggg korang banyak2... *BIG HUGS*

Hadiah dia cuteee sangat taww!!  Sukeeeerrr ahkak gorjes gonjeng! hehee.. nak tengok apakah hadiahnyer?

Tarrraaaaaaaaa!! Ni dia.... bantal yg warna pink tu adelah milikku!  Yg warna biru tu utk pemenang kategori lelaki...

kalau yg tadi tu bahagian depan bantal... yg ni bahagian belakang bantal pulak.. Cute kan? hehe..
Thanks CunnDaa for the lovely gift! memang cunn bantal tu sama cam CunnDaa gak! :D  Btw, so far bantal tu masih belum berada di pangkuanku.. CunnDaa baru nak wat postage.. hehe.. so nanti kalau dah dpt.. aku posing2 ngan bantal tu ekk!  Owh! maybe leh posing together2 ngan dress merah vegedevassss yg aku dpt utk contest candid terbaik tuu.. :D

OK... biler dah selalu sangat joint contest... tetiba terdetik kat hati nie nak wat my own 1st Contest! ye lahh asyik joint contest org jerk.. so tak salah rasanyer kalau aku pulak yg nak cuba jadik organizer.. aku tahu confirm pening nak memilih pemenang nanti.. haha.. before this aku just buat more to Giveaway concept jerk kann.. takde lah buat contest yg betol2 memerlukan juri utk menilai.. membuat pilihan pemenang antara terbaik dari yg terbaik... ade syarat2 nyer.. so contest nie more detail lah actually berbanding GA aku yg sebelum nie more like santai2 jerk..

So dengan ini aku mengumumkan.. cewahhh.. belum ready pun contest nyer lagi.. so far masih dlm process meng-draft! hehe.. insyallah.. akan aku umum & war-war kan my first contest tak lama lagi.. kalau dpt by next week aku nak publish dahh... hehe.. tapi terdetik jugak.. sudikah kalian mengjointkan diri dlm contest aku nie? huhuhuuuu.... :p


 

32 comments:

Shu Shinju said...

wow....lawa la bantal tu..comey...

saya nk join contest kak neena...hehehe...

eLLy said...

Sudi Sudi Sudi ....

mama tisya said...

tahniah...kalo contest senang bole join..itupn kalo ada gmbr sesuai..heheheh

-oP_ida- said...

comel-comel adiah tuh..

pstt akak kalo buat kontes kaa apa kaa.....saheh RAMAI jaa yg join..hehehehe

Serry said...

alamak baru terfikir nak bg hadiah mcm tu bila wat contest...haha tak kira nak bg juga hadiah mcm tu nanti...tp tak sure pula bila nak wat contest..

MiYOKO SuKi said...

congrats akak....

wahhhh...rezeki mencurah curah gituuu

azzey said...

congrates...

mekchu said...

bleh kasik hint dulu contest berkisar tentang apa? bleh prepare awal2.... hehehe... neway, congrate.. mmg patot menang okkk..

Nana said...

tahniah
nak wat contest??
wajib sy join ok heee

etiey.com© said...

tahniah. cantik!

Dee said...

cutelah bantal tu..tahniah sis!

~diaNe~ said...

waaa...best2...
suke baca blog you neena...
sampai i pun terbawak2 nak makan daim cake and meatball kat ikea...
sanggup dari penang nak g sane sebab nak makan benda alah tue...
hehe...

Aini said...

cute la bantal tu.. jgn buat tido.. kang tercacat dek peta malaysia kang..huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

cute bantal tue...

Mak Izz said...

tahniah! k'neena kalo masuk contest apa pun mmg murah rezeki utk menang. so next time kalo ada org ajak join contest, join tau! rugi x join :)

mmg sgt CUTE la itu lovey pillow. x tahan ada written ur name (so abg nuar awas utk berkongsi!) hehe..

wah.. k'neena nk organize contest? please to do so sebab CONFIRM lah ramai nak join nt. kalo x ramai pun takpe sebab kurang sket persaingan nak menang hadiah. ekekeke..

wt contest tau!!!

Just Call Me Bitt said...

wahh congrats...bila kan ini...daku tertinggal lagik..akeekekke ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
hehe.. thanks dear! insyallah will get the contest ready ASAP! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
hehee.. TQ sis! :D

NeenaAnuar said...

mama tisya:
yeaa.. nantikan contest itu yer! thanks! :)

NeenaAnuar said...

oP_ida:
awk nanti joint gak tau! :D

NeenaAnuar said...

Serry:
hehe... ok la tuu.. proceed jerk! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
tQ so much dear! :)

NeenaAnuar said...

azzey:
thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehe.. tungguuuuuuuuu!! mekchu mesti joint taw! thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Nana:
hehee.. yeszzaa.. you memang penyokong setia contest kan! good! ;D

NeenaAnuar said...

etiey.:
tQ dear! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
cute kann.. hehe.. thanks sis! ;)

NeenaAnuar said...

diaNe:
hehee.. ye ker? tQ so much yea coz being my blog readers.. keep in touch ok! :)

NeenaAnuar said...

Aini:
hahahahahaa.... tak wat tido tapi wat pelok jerk! :D

NeenaAnuar said...

Pepel:
ha'ah.. cute cam aku kan beb? ngagagaga.. :p

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
hehehe.. TQ sooo much dear! insyallah nanti akan akak organizekan my first contest yea! kalau leh awk pun joint sama taw! :)

NeenaAnuar said...

Bitt:
heheh.. alah GA ni yg lama punyer.. yg contest I nak wat nanti you joint taw! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails