COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 13, 2011

Aku Tak Lupa Pada Janji... Inilah Dia Senarai Pemenang My GiveAway Bersempena Our 5 Years Wedding Anniversary!


First of all.. aku nak mintak ampunnn maappp laaa bebanyakk ngan korang semua! especially pada korang2 yg masuk my previous giveaway contest NIE..

Ingat lagi tak last year around bulan 11 camgitu aku ade buat giveaway contest bersempena our 5th Wedding Anniversary... kot2 ade yg tak ingat.. meh sini aku ingatkan...

DSC_3294 copy
Haaa.. nie hah.. kan aku suruh korang teka beg tu kepunyaan siapa kann?

DSC_3061 copy
dan inilah jawapan nyer.. mengikut kedudukan beg sama seperti kedudukan kami bertiga nie..
Sorrry sesangatt sbb lambatt bebenauuu nak kasik hadiah korang2 yg dah pun menekaa dengan tepat! bukan kerana tak der hadiah nak kasik.. malah bukan jugak disebabkan kerana aku terlupa pada janjiku.. tapi korang pun tahu kan.. kejadian rompakan bersenjata yg berlaku pada aku just during that time last year.. so that's why segala-galanyer terbontot terbantot jadiknyer!

So hari nie aku nak lunaskan apa yg patot aku lunaskan!  As promised actually aku nak kasik pada 5 org pertama sahaja yg dpt meneka dengan tepat kan?  tapi biler tengok ramai pulak yg berlumba-lumba jawab ngan tepat.. pastu soalan pun cam senang korang nak jawab sbb aku sendiri yg mengong cam dah kasik korang jawapan coz siap2 gie elaborate panjang pendek tali reben kat beg tu... ngagaga.. so rasa cam bersalahhhhhhhhhhhh jerk kalau tak kasik pada semua2 yg dah menang!

Oleh ituuu.. aku ngan berbesarr hati nak kasik pada kesemua kamooo kamooo dan kamoooo yg dah pun meneka dengan tepat!  seramai 19 org yg dah berjaya menjadik pemenang buat kali ini... Seriously aku nie memang susah nak wat contest lah nampak gayanyer.. sbb selaluuuuuu jerkkk cam tak sampai hatiii...  tak sampai hatiii dan tak sampai hatiii biler tengok org dah teka ngan betol pastu tak kasik hadiahh!! atoiiiiiiii....

Tapi takpe... don't worry.. dlm pada aku tak sampai hati tu.. aku tatappp ikhlas nak kasik hadiah2 tu semua kat korang.. Dan inilah senarai pemenang my previous giveaway!  






Ok.. pada kesemua pemenang diatas... sila emailkan your address kepada saya secepat mungkin!  emailkan your full name & full address at my email... cute_ena19@yahoo.com

Hadiah apa yg bakal korang dapat??? Ok.. nie yg aku nak bagi tahu nie... since ade 19 org pemenang.. so token yg aku nak berikan tu adelah berupa dlm bermacam-macam bentuk!  kirenyer tak standardize lah.. token nyer adelah rojak! So macam mana aku nak pilih which token will be going to which person?

Ok.. utk berlaku adil.. aku akan buat cabutan undi! bukan aku yg cabut.. tapi en. teman yg cabott... so agak2 nak token yg menarik.. leh lah korang baca jampi serapah kat en. teman.. tapi ko jgn jampi dia kasik lain.. aku bakoooorrrrrrr korang kanggg! jampi utk cabut token yg beesstt utk korang sudah! hahaha.. weiiii!! tapi semua token pun bestt laaa!! tak de yg tak bestt.... ceaaaa.. sendirik mengaku best nih! :p

Tapi serious.. why aku kene wat cabutan undian.. ye lah.. kesemua 19 barang2 tu adelah tak sama.. so in order to be fair and square.. memang kene wat cabutan undian.. ibaratnyer cam contoh bakal ade nanti yg akan dapat rumah SemiD.. rumah condo.. rumah teres.. rumah flat.. dan lain2 lah... remember.. tu aku ckp contohhhh jerk.. bukan betoi2 aku nak kasik korang rumah plak! hehehe... so nie semua based on korang nyer nasib ok! jgn nanti kata aku tak berlaku adil lak! :p

Nombor korang mengikut turutan kat senarai pemenang kat atas tu.. as number 1.. Lady Xoxo dan yg terakhir sekali adelah Ratu Kebaya yg bernombor 19.. So far kiteorg lom lagi wat cabutan bertuah utk korang... insyallah dlm masa terdekat nie akan en. teman lakukan.. nanti aku update lagi yer.. maybe will share what are the things that you all will get! ;)
   

12 comments:

Dee said...

congrats to all 19 winners..pemurah sgtlah neena nie..xpe..murah rezeki..

Shu Shinju said...

huhuhu...nama saye xde...:(

MiYOKO SuKi said...

yeay!!!!..sy bkl terima hadiah...

fuhhh..fuhhh...jampi dr jauh....arap2 dpt hadiah best....

-oP_ida- said...

wahhh nama saya nOmbot tiga....

bedebar~ tgg EN.TEMAN cabutan bertuah..hahahahah....

Pepel BoNda AmaNi said...

nuar....puhhhh puhhhhhhh alamak tersembur air liur lak...jampi serapah aku....yeyyeyeyeyey....tenkiu jeng

mizzura said...

congrats pemenang..caner leh lupa..adeih...
lawa plak bag hijau tu..grrr...

|Apa itu Domain & Hosting|

rATu kEBaYA said...

perg no 19...

macam mana nak jampi nuar ni... cuba tepekk sekeping gambar nuar.. nak jampi...

tq

hanabanana said...

dah email! :)

ratusiput said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa nk jugakkkkk...

lady XOXO said...

uishhhhhhhhhh nama saya pertama.. hoyehhhhhhhh,,, fuh fuh mintak2 la dapat speciall ahahaha.. makasih kak neena.. u r the GOWJES.. xoxo

Aini said...

19 pemenang tu..Waaaaaaaaa

iana razali said...

wah nme saye ade.. xaperasan nseb bek bukak n3 ni lau x kne delete dah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails