COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 11, 2011

Muja & Fendi's Wedding!


OK.. sambungan dari cerita aku 'berjalan kucing' sakan kat karpet merah hari tu..

Actually aku attend wedding Muja & Fendi.. Muja nie adik kepada Yanie.. Yanie nie asalnyer my silent readers.. then suratan atau kebetulan waktu Yanie kawin (waktu tu aku tak kenal pun Yanie secara in person).. entah macam mana leh lak en. teman lah official photographer dia... then bermula dari situ lah aku kenal Yanie dan adik beradiknya yg lain..

DSC_0403 copy
Pasangan Pengantin Baru!  Tahniah buat Muja & Fendi!

DSC_0388 copy
waktu aku, Zaa & Awien sampai.. memang pengantin tengah dok relax2 dah.. ye lah.. kiteorg tiba dah dekat majlis nak bersurai dah pun.. sib baik masih ade makanan... hehehe...

DSC_0386 copy
Owh lauk pebrett I ade kat situ.. pejeri nenass! nyumm.. nyummm...

DSC_0393 copy
Best gak kengkadang dtg dah lewat2 nie... relax.. tak berasak-asak ngan org nak amik gambo ngan pengantin.. kiteorg leh amik kite punyer own sweet time.. :D

DSC_0395 copy
Muah.. muahhh! *amboii tonggek nyer gonjeng*

DSC_0399 copy
Me with my BFF amik gambar together2 diatas pelamin.... serious cantik pelamin! luass dan tersergam indah!

DSC_0438 copy
Borak2 ngan pengantin baru... siap kasi tips malam pertama! ngagaga.. *sila percaya*

DSC_0440 copy
berkenan ngan inai Muja.. colour baju & theme diaorg pun agak menarik.. sgt jarang pengantin berani nak main colour2 camgini..

DSC_0418 copy
Eh kite lom posing2 lagi kan....

DSC_0412 copy
gorjes gonjeng with her gorjes friends!

DSC_0414 copy
Airisy with her Gorjes Mommy & 2 Gorjes Untie! :p

DSC_0409 copy
Dak Darwisy @ Sinchan tak leh duduk diam...

DSC_0415 copy
Haha! love this candid moment! gini lah esok2 gaya aku beranak kott!! ngagaga.. :p

DSC_0442 copy
Before pulang.. sempat bergambar ngan adik Yanie & Muja yg paling bongsu.. Nia! :)
Waktu nie Yanie plak tak sihat.. so dia tak der waktu kenduri adik dia nie.. kesian plak kat dia.. anyway.. Selamat Pengantin Baru buat Muja & Fendi.. semoga berbahagia selama-lamanyer! :)

 

18 comments:

-oP_ida- said...

chantiklaa PENGANTIN tuh....hihih

Shu Shinju said...

waaa...kaller baju penantin sgtla striking... lawa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka aku ngan theme pengantin cantik...

mummysyafie said...

cantik baju n pelamin pengantin tu..nampak meriah je..

anyway..cantik² la pic kat blog neena ni taw. suka akak tengok

Kyra said...

LWA LA kale baju perantin tu...

Mia-Ina said...

mmg cntik pdnn warna baju pengantin & pelamin

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya pic2 kat cni..pngantin tu pun cntik baju pelamin smeua cntik..

sukanya tgk gaya neena..admire sgt..cntiklah awk ni neena...

Hunny Kitty said...

masa ni tak leh pegi kenduri derang...ada emergency case lak..huuuu....

Mimy Hamid said...

hijau pink....wahh kreatip...muza ni muka tak sama cam yanie..yg sorang tu sama

NeenaAnuar said...

oP_ida:
memang pengantin itu sanggatt cantik dan chomel! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
kann.. kann.. akak masuk2 dewan tengok diaorg jerk dah terpegunn dah.. sbb sangattt jarang pengantin berani nak pakai colour camgini.. but they did it and to me it is soo nice! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
betoi2.. aku pun suke gak beb! satu combination yg sangat berani & very rare but beautiful! :D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
yea.. memang meriah tema pengantin nie kan.. diaorg pun cantek!

hehehe.. thanks kak! :D

NeenaAnuar said...

Kyra:
yup! agreed! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
memang cantiksss! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehee.. pengantin memang cunn! owh.. awk puji saya.. tersimpull siput sedut saya kat sini.. hahaa. TQ so muchh Hanim! muaahss!!

NeenaAnuar said...

Hunny:
owh ye ker? kalau tak leh kite kenal2 kann.. :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
ha'ah.. adik dia ngan yanie memang copy rite abis.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails