COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 20, 2011

HAPPY BIRTHDAY & CONGRATULATIONS TO OUR BELOVED FRIEND... ROSLI MOHAMED!


Hari nie... hari kelahiran seorang insan yg kreatif.. yg sangatt passionate dengan kerjayanya sebagai seorang videographer yg berjaya.. seorang suami kepada my BFF.. Zarifah Zainal... dan seorang lelaki yg  makin lama makin glammour kat Malaysia nie... hahaha..

Siapa tengok Majalah 3 last saturday? Kalau tak tengok lagi.. meh tengok kat sini....


It's just 1 of the slot from Majalah 3 last week! Dah makin glammmmmm dahhhh kawan kami yg sorang nie... Masuk majalah 3 tuuu... ratingg tinggi tuuuu... hehehee.. clap! clap! clap!

Syabas and really big congrats to our BFF yg sorang nie.. We really proud of you lahhh!! semoga CST terus maju dan maju kehadapan dengan jayanyer.. NeenaAnuar sentiasa mendoakan yg terbaik for CST Production! Bravooo!!!

DSC_2014 copy
All the best to CST Team!  Semoga Terus HoT and HOtteR! :D

DSC_2024 copy
We'll always be behind you!
Lee! Segannnn taww lepas nie kiteorg nak kuar jejalan ngan ko.. takot nanti org ramai nak mintak sign ko! pastu kiteorg kene jadik photographer lak sbb diaorg nak bergambar kenangan ngan ko! ngagagaa.. :p

Btw, pada bakal2 pengantin baru... in case korang mencarik videographer... bolehlah korang dapatkan perkhidmatan dari kawan aku yg sorang nie yer.. ni bukan promote sbb dpt upah.. tapi kalau Lee nak bagi sumpah aku tak tolak laahh.. hahahaa.. tapi serious.. aku memang teruja ngan hasil kerja kawan aku sorang nie.. video dan idea yg dihasilkan adelah sangat fresh dan creative! Korang leh visit official website CST Production nie utk saksikan video2 terkini dari diaorg.. ramai gak dah artis2 tempatan dan jugak golongan2 VIP yg assign CST as an official videographer...  So kalau nak amik diaorg.. sila contact diaorg.. and jgn contact aku sbb aku belum di employed oleh Lee as dia punyer seksitari lagi! hahaha.. :p

Selain shoot wedding.. diaorg jugak leh wat shooting function2 lain... so just contact jerk CST directly and check and discuss with them.. kalau kite nakkan something yg terbaik dan berbaloi.. so haruslah kite carik product yg bagus & terbaik jugak kan? Ibaratnyer.. memang membayar memang jugak lah kite memiliki! ;)

So Happy Birthday to you our friend!  Semoga dimurahkan rezeki.. dipanjangkan umur.. dan diberkati Allah selalu... Dan semoga CST Production akan teruss maju dan maju dengan jayanyer di masa mendatang.. insyallahh.. aminnn..

7 comments:

Shu Shinju said...

shu tgk abg lee kat majalah 3.. tapi sering diganggu oleh pilihanraya sarawak tu... tensi tol...

btw, selamat hari lahir to abg lee... moga diberkati Allah selalu..murah rezeki dia kan..:)

risa said...

bestnye..best fren poreber!!

Aini said...

Hah! Dah agak dah kak... Mesti geng abang anuar tu. Masa tengok majalah 3 hari tu, tengok muka dia terus teringat kak neena. Pikir2 mesti dia geng abang anuar akak tu..rupa2nya,mmg benar ramalan ku..huhu

haha.. mse tengok kt m3 tu, siap tunggu kalo2 m3 ade interview akak sekali dlm tu.. huhu.. kate geng kan..

InaAchik said...

gambar last skali tu cam lee nak angkat n campak jer zaa... hehehee...

happy birthday to lee da peletop belon terhebat! ;)

-oP_ida- said...

happy BEFDAYZ en.roslI.......
cayalah masuk TIBI,,satu masia tgk BELIAU.....

alhamduLillah, PASNI rezeki betambah - TAMBAH limpah ruah........

Pepel BoNda AmaNi said...

aku pun tengok majalah 3 tue...kekekkeke...glamer kawan ko jeng.....
anyway hapie besday to lee... semoga bertambah suksess

Ann Ishak said...

happy birthday to lee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails