COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 28, 2011

Sambutan Hari Kelahiran Secara Pukal!


Kek pertama yg aku potong utk birthday tahun nie.. en. teman plak kek kedua selepas surprise b'day party yg aku buatkan utk dia kat PWTC hari tu... aku celebrate secara in advance and en. teman celebrate secara belated!

A few weeks before my actual b'day.. tetiba jerk on one sunday... received message pepagi buta dari Zaa.. then followed by phone calls from AwienRudy.. diaorg ajak gie makan sesama.. sambil2 tu diaorg plan out nak wat birthday celebration for us sapa2 yg dilahirkan pada bulan Mac, April & May!  Kirenyer b'day celebration yg dibuat secara pukall.. hanya 1 kek diperlukan.. so jimat kan? hehee... lagi pun best gak wat secara pukal camgini.. the more the merrier gituuu... merriaahhh sangat! :D

DSC_0005 copy
Bertempat di Tropika Corner @ Taman Melati.. all of us having marvelous dinner first before blowing the candle!

DSC_0008 copy
en. teman order spaghetti marinara.. we both just share it coz memasing dah kekenyangan sbb tengahari dah bedal nasik bukan main banyak!

DSC_0007 copy
nie pinggan makan aku!  bukan main untung malam tu.. sbb dpt makan secara pukal gak! haha.. dpt lah rasa spaghetti sikit, chicken chop sikit, nasik with butter prawns & satu lagi tu tak ingat plak.. tapi pendek kata.. food & menu2 kat sini memang sedappp!  harap2 chef dia kekal lah kat situ so that food taste dia berkekalan.. kalau tukar chef pun kene make sure the food taste are consistant or else bertambah sedap!

DSC_0013 copy
terima kasih lah pada mereka2 yg bersusah payah buat backdrop set up tu..

DSC_0016 copy
Apabila lilin kek dah dinyalakan.. maka blowing cake ceremony pun dilakukan... New York Cheese cake from Secret Recipe!

DSC_0024 copy
jom ramai2 tiup!  org yg tak celeebrate pun joint sekaki gak! memang betoi2 meriah niee!

DSC_0027 copy
fuuuhhhhh!!!

DSC_0030 copy
weii.. ade lilin utk sorang satu.. so sapa punyer yg tak dipadamkan lagi tuu..

DSC_0031 copy
haha.. aku punyer dahh.!!!

DSC_0033 copy
ehh! ni sapa punyer lilin yg tak padam lagi nie.. meh sini lah aku padamkan ngan jari! :p

DSC_0036 copy
all of us!

DSC_0038 copy
Inilah mereka2 yg sebenar menyambut hari kelahiran secara pukal..  En. teman pada bulan Mac, aku, Lee & Achik in April, Zaa in May!

DSC_0043 copy
daddy suap mummy... mumy suap daddy! darwisy tido.. airisy jeling2.. hehehee..

DSC_0066 copy
Achik malu2 tucing sbb first time main tiup2 kek secara reramai!

DSC_0060 copy
Yg dia nie entah dah berapa kali suap kek dah! sakan yekk Bee awk celebrate b'day tahun nie! hehehe...

DSC_0069 copy
Turn gonjeng plak!
Sesungguhnyer  kami laki bini nie memang penchintaa cheese kek! nak2 Secret Recipe punyer!! tak kire lah cheese cake jenis apa pun.. semua secara majority nyer kami layan!! Sebagai bukti...

DSC_0061 copy
muke yg memang feelll abis biler makan cheese kek! :p

8 comments:

Shu Shinju said...

best sambut birthday ramai2 kan... sedap la cheese cake tu....

InaAchik said...

terharu achik 1st time celebrate besday cenggini n dapat adiah! ;)

Wahidah said...

wah cheese cake SR...pergh pergh pergh.........................

Ann Ishak said...

adoiiii babe...pape pun, aku paling tertawan dengan cheese cake tuh

NeenaAnuar said...

Shu:
memang best kedua2nyer dear! tak lupa gak b'day shu yg disambut ramai2 last year kann! :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hehehe.. memang nostalgia yg tak dpt dia lupakan sampai biler2 tu beb! :D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
ehehehe.. sian lagi sekali kat budak jauh nie! ;D

NeenaAnuar said...

Ann:
haaa.. tu lah tuu.. memang mengchongkam abiss kek tu beb! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails