COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 14, 2011

Inilah Dia 19 Hadiah Rojak Dariku!


Disebabkan aku nak bagi kesemua 19 org yg meneka dengan tepat aku punyer giveaway dulu tuu.. so hadiah aku pun haruslah dirojakkan....

DSC_0176_copy
Ni lah dia antara token yg bakal korang terima dari aku!
Harap korang sudi lah kirenyer terima token yg tak seberapa tu dari aku sebagai tanda kenang-kenangan antara kite.. cewahhhh! Ok.. as korang leh tengok kat gambar tu.. ade keychain.. ade bedsheet, ade tabung Maybank, ade cap, ade bekas lilin, ade stationery holder dan jugak ade slipper!

Anyway.. slipper tu bukan sebarang slipper okkk... slipper tu Philea Resort & SPA mariiiiii.... cewah macam lah hebat sangatt kann.. haha.. tapi kaalu korang rasa tak hebat.. takpe.. sbb pada aku. aku sukee sbb it's a limited edition! awalnyer aku memang nak simpan slipper tu utk diri aku sendiri.. as brg kenang kenangan dari Philea.. tapi tu lah... biler dah ramai pemenangnyer.. harus lah aku koorbankan.. takpe demi korang aku sanggup! ceaaaa.. :p

So insyallah dlm hujung minggu nie en. teman akan buat cabutan bertuah utk korang2 semua yg dah menang.. so far ade yg dah pun kasik korang punyer address kat (cute_ena19@yahoo.com) yahoo mail aku.. TQ so much!  but masih ade lagi beberapa antara kamoo yg tak bagi lagi korang punyer address & details to me.. ala.. korang tak sudi yek nak terima hadiah yg tak seberapa dari aku tu?? sedeyy taww! :p

OK.. aku bagi masa sampai hari sabtu nie jerk (16 April 2011).. sapa2 yg tak email by then.. sorry.. nama anda akan ditarik keluar dari senarai pemenang.. haha.. giler kijamm! but serious.. en. teman dah tak sabauuu nak wat cabutan bertuah utk korang nie...   

DSC_1584 copy
"So cepattttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!! tak sabarr dah jari jermari I nak cabut undian utk you ollzz nie!" ngaggaga... :p

15 comments:

MiYOKO SuKi said...

nk selipar tuuuu......

suka..suka..suka....

mintak2 dpt selipar....

ratusiput said...

lawa en.teman...ehehe..

eLLy said...

klu dorang tak email add ..
i sanggup jadi pengganti ;p

Shu Shinju said...

betapa ruginye saye x dapat hadiah2 tu..huhuhuhu....

btw, mesti ramai yang ngidam hadiah bedsheet & slipper philea resort tu kan...hehehe...

mekchu said...

ehh... bukan boleh cop ke??

-oP_ida- said...

nak bedsheet tuh..........

abgNuar..siLa chup nama Nida kat BEDsheet tuh erk..hahahahahha

iana razali said...

yup saye bru emelkn detail kat kak neena nye mail.. bru bace ini n3.. hihs eb bek sempat

Mimy Hamid said...

nuar...bila turn aku tolong dapatkan bedsheet...sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....maklum la pengantin baru...fuh kiri fuh kanan...harap2 dapat le

mizzura said...

kikikiki...nak gelak gambar last tu...kikikiki..

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

Softtouch [Hanim] said...

wa....bestnya adiah tu...kalu boleh nak bedsheet tu...heeeeee

Mak Izz said...

wow hadiah best2. rugi x join contest arituh. hehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

makcik....alamat aku ko dah ada kan...

Eiza Jarja said...

hi sis.. just email u my detail.. sorry lmbt email. kesihatan tak mengizinkan..tp nasib baik sempat

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

seriyesly tak perasan nama ai tersenarai..sob..sob..sori neena :)

Just Call Me Bitt said...

wahh mcm mana nak join?? nak jugak..hahaha ke saya terlambat lagikk...haihh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails