COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 19, 2011

My New Wedges Collection in Jeans Material!


Awal bulan hari tu.. aku shopping kasut lagi!

Ok.. nie memang penyakit tiap2 bulan.. pantang jerk lalu kat kedai kasut.. especially Vincci.. kalau ternampak yg terbekenan.. test2.. rasa selesaaa & sesuai.. confirm kene sambarrr!  aku nie mementingkan keselesaan dlm pemilihan kasut! kalau sakit kaki pakai.. walaupun aku suke cam mana sekali pun... sanggup aku tak beli walaupun hakikatnyer lepas tu aku akan emo gak lah 2-3 hari sbb tak dpt nak beli.. ngagaga.. :p

Bukan apa.. aku takmo lah membazir.. beli2 pastu tak pakai kann... so pasal tu lah biler tiap kali aku beli kasut aku akan make sure betol2 yg aku akan rasa selesa.. especially on soft material supaya dia tak makan kaki aku nanti!

So yg terbaru aku dpt sambar 1 new wedges for me! owhh.. skg nie aku memang tengah fanatik ngan wedges!  utk outing casual di hujung minggu memang sangat sesuai... dah lah 5 hari bekerja ber-hills tinggi bagai tak sedar ke diri.. so kalau weekends dpt pakai something yg tak bertumit runcing... owhh. sangat lah heaven rasanyer!

DSC_0478 copy
My new wedges collection by Vincci!  Beli ngan harga RM48.00 after 20% discount!

DSC_0480 copy
selesaa sangatt! tak sakit coz dibuat dari jeans material! cutting pun selesa kat bahagian hadapan jari kaki tuu...
Korang kalau tahu ade kat mana2 lagi kedai kasut selain Vincci yg jual wedges comel2 & cantik2 cam aku tolong habaq maii naaa.. aku nak pi terjah kedai kasut tuuu! :D



29 comments:

risa said...

ni dah sama ngan anak2 dara akak lah neh..pantang nampak vincci..adehh
seb baik price dia ok2 kan neena kan

Lia said...

nice le neena...

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah soping kasut my peberet too...jeng dekat jj cheras selatan nie ada satu kedai kasut steps...wedges dia cantik2..jugak...

Shu Shinju said...

selasa kan pakai wedges ni....:)

kathy jem said...

simple dan selesa.. =)

Mimy Hamid said...

kalau wedges aku suka brand CLEEF dan charles & keith..wowwwwww cantik dan sedap pakai

ratusiput said...

aku pun baru nk berjinak2 balik ngan vinci ni..

Mak Izz said...

wedges mmg best! (padahal xde sepasang pn lagi) mehla tayang kasut2 k'neena. sukala nak tgk. mesti kasut byk nieh... gegegege :)

AKO @ retna said...

cantek arrr.... :)

Dee said...

nice and cute..dee pun beli yg selesa di kaki je..

[z@ck] said...

akak! lama tak singgah sini! huhuhu.zack pun suka wedges! hihihihi.

MiYOKO SuKi said...

mmg cntik....

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

kat Treats dalam ikano level basement, ade jual wedges yg cantik2 dan berbaloi2 harganya.. :)

Just Call Me Bitt said...

lama tak komen kakak gonjeng nih..hhehehe cantik kasut! jengok ade jugak sesekali sempat nak mengomen tu kadang2 sempat tulis tak sempat tekan send gituw..akikiki

NeenaAnuar said...

risa:
hahaha.. ok lah tu kak.. leh geng ngan anak2 akak... ha'ah.. vincci harga dia kire masih dlm kategori berpatotan la.. :)

NeenaAnuar said...

Lia:
Thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Pepel:
owh ye ker? ok ok.. thanks for your info beb.. nanti ade masa aku pi terjah! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
ha'ah.. memang selesaa bangat! :D

NeenaAnuar said...

kathy:
betoi2.. agreed! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
owh ye ker? ok.. nanti2 aku leh pi terjah yg tu plak! thanks beb! :)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehee.. leh geng! ;D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
hehe.. akak memang suke shopping and wat collection kasut. kalau ade mesti akak abadikan kat dlm blog nie! :D

NeenaAnuar said...

AKO @ retna:
TQ yeaH! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
thanks sis! betoi.. kaki kite haruslah sentiasa berasa selesa kann.. :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehe.. winduu sama kamoo zack! thanks yea! :)

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
owh ye ker? alrite thanks for da info.. nanti leh terjah! thanks sis! :)

NeenaAnuar said...

Bitt:
hehehee.. no worries.. btw, thanks dear! :)

azzey said...

Neena meh dtg kajang. kat metro kajang ni byk gak kedai jual wedges comel2 cam gini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails