COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 7, 2011

Hari Tu Dah Makan Mc'D FREE.. Kali Nie KFC Pulak!!


Ingat tak pada ENTRY NIE?  Ok.. aku dah dpt dah Voucher tu dari cik adik Nana...

DSC_0452 copy
TQ so much Nana! Dpt I discount RM10! :D
Dari voucher tu.. aku leh pilih nak gi makan kat KFC or PizzaHut or Ayamas!  Disebabkan cam dah lama jugak tak makan KFC.. so aku decide utk pegi makan kat KFC lah...

DSC_0453 copy
pergi dating ngan en. teman di KFC @ Axis Atrium!

DSC_0454 copy
Hover taww dia nie sampai 3 ketol!
Actually aku pun hampir2 termissed nak guna voucher nie.. sbb dateline dia by 31 March hari tu.. sib baik lah 2-3 hari sebelum dateline tu aku terperasan Voucher tu dlm wallet... terus ajak en. teman pi makan walaupun di malam hari bekerja... tu yg en. teman beruniform office bagai gie makan KFC tu....

DSC_0459 copy
Gorjes Gonjeng makan 2 ketoi jerk! Tapi coslow  mesti maukk besarrrr punyerrr!
Tapikan nie pendapat aku lah.. aku rasa skg nie KFC dah tak macam dulu2 lah time aku dizaman kanak2 dulu... tak sedap lah dia punyer coslow! ayam tu cam ok lagi lahh.. tapi dia punye coslow cair!  rasa sangat tasteless!! dah banyak outlet dah aku pergi.. tapi memang lately nie aku rasa diaorg nak untung lah.. haih! macam laaaahh rugi sangattt kalau bubuh coslow tu lebih sikit! hmmm... itulah dunia business.. kite membayorr bukan main mahal! tapi apa yg dpt tak setimpal ngan apa yg kite dapat!  then kerajaan buat apa?? yEs! buat bOdOh! kite pengguna lah yg akan sentiasa tertindas! itulah lumrah duduk dlm malaysia nie!

DSC_0456 copy
Aauuumm!! Sekali sekala gonjeng beraksi ganaz! :p

14 comments:

ratusiput said...

kerajaan apa lg beb...sauk tax je la...ehehe..

Queen said...

setuju!!!..nik sekarang..kalau boleh tukar..nik amik kentang tu..tak amik coleslaw... baik buat sendiri..rasa memang tawar..kadangtu pahit...

ayam die pn dah tak kick sangat kan...

memang gaya nak untung je lebih

InaAchik said...

kan lps kite ckp psl KFC yg x kesampaian nk melatak sesama ni, aku pon gi melantak KFC ngan achik jugak. kira kite still makan sama cuma tempat lain2. hehehe...

Nana said...

wahh menarik sih gambar tgh nak ngap ayam tu
klw masuk contest kfc sure menang hehe
dlu ada 2 contest pasal kfc hehe
simpan gmbr ni
utk join contest tema kfc kot2 ada lg hehe

Salmia said...

besaunya ayammm!!
kfc kt sini kecik2 je mcm ayam anorexia je.. huuhuhu...

etiey.com© said...

setuju dengan nana. memang cantik bangat ga,bar tu... simpan utk dokumentasi... hahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jeng...aku nampak paddle pop kat kfc jeng...kakaka larikssssssssssss :P

NeenaAnuar said...

ratusiput:
tauuukk takpe! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Queen:
betoi2.. tensionn dah skg nak pi makan KFC.. tapi biler sekali sekala teringin tuu... nak wak camner.. nak tak nak pegi jugak lahh.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahhaa.. ok lah tu beb! :D

NeenaAnuar said...

Nana:
hehehe.. ok2.. thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Salmia:
oh ye ker? adoii.. sian ayam2 tu lom cukup matang dah kene sembelih.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

etiey.:
hihi.. alrite dear! thanks! :)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ngagagagagaga.. senggal ko beb! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails