COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 12, 2011

Boleh Kah Saya Menjadi Duta Philea Resort & SPA?


Actually aku dah terlupa nak sharekan video yg en. teman recordkan during our vacation kat Philea Resort & SPA hari tu!  Record guna Iphong jerk... so tu yg terlupaa sudahh.. sbb tak check kat phone.. hehhehe..

Takpelah.. skg aku share kan jugak.. so layan keh!




Amacam?? leh aku mintak wang royalti dari hotel Philea tak? ngagagaga.. :p




Ni suasana bilik pulak.. kiteorg memang suke kalau gie holiday memana.. carik channel radio yg pasang lagu2 romantik.. pastu akan record lah ala2 camgitu rupe.. senang tak yah aku nak edit2 video nie.. hehehe... teringat kat Bagus Jati Bali dulu pun kiteorg ade record ala2 camgini gak... :)

5 comments:

azzey said...

Boleh sajo...:P

etiey.com© said...

hhheh pas layak!

-oP_ida- said...

damai BiLik dia...memanG bestt

NeenaAnuar said...

Hehehe.. TQ all! muaahss!!

Ann Ishak said...

boleh bawak ketengah ketepi...
Philea Resort & Spa Management, please attention

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails