COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 20, 2011

Nak Masuk Office Baru.. Abis Luar Dalam Semua Di Shoppingnya Serba Baru!


Before en. teman masuk office baru.. sempat lah jugak dia pegi shopping... dia nie jarang shopping.. kalau aku yg tak memaksa.. jgn ko harap lah dia nak wat shopping sendiri2.. lain lah aku kan.. kalau sengsorangg pun jadik... kalau ade dia disisi apa tah lagi naik toncang menjadik-jadiknyer! ngagaga... :p

dpt lah grab 1 baju kat Polo Haus.. yg nie memang favorite spot en. teman shopping baju!

then pegi kat EMZN plak.. testing2 baju & seluar! kacakk nyerr.. suami sapaa lah tuu! ngaggaga.. :p

DSC_0077 copy
hasil rembatan en. teman.. dpt sehelai seluar.. sehelai kemeja dan jugak beberapa pasang stokin!
Complete set dia shopping... dan yg paling tak menahannn sampai kan tangg dalaman pun dia shopping tuuuuuuuuuuu........

DSC_0078 copy
amikk kauu! lantakkkk!! hahaha...
Next will be an entry yg mana en. teman berposing sakan dengan baju2 yg dia dpt & dia shopping!  Apakah bakal ade model sependerr nanti? hah! nanti kan aje yerr!  confirm korang takkan percaya punyer! :D
 

16 comments:

Aini said...

kak, en teman akak semakin berisi... akak mkin kecik.. how? huhu

InaAchik said...

saiz M jerk?
HAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAA~~~

NeenaAnuar said...

Aini:
hehehe... ok la tuu.. kalau dia makin mengecik.. sedeyy akak.. sbb teringat waktu kami kawin dolu2.. dia cam hang kebun! ngagaga.. :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ehh.. itu dah jauh baikk dah tu ngekk! kalau dulu waktu mula2 kawin kan dia pakai saiz XXXXXXXssss... hahahahaha.. :p

kathy jem said...

Aiyooo! spender br pon mau kasi masuk kah..ekeke sngt klakar..hahaha~

cikbedahlaser said...

ade ke sambungan ni? jd model spender ke? boleh tgk ke? ok sy tgu.. hahahahahah

Eri-chan said...

lawak betul...komen size tu..
ok aku tgu model spender....uuuuuuuu (buat muncung org utan)

mekchu said...

saiz M kerrr???
hehehee.. laki kita tak pakai spender.. dia suka boxer.. kita lagi 8x suka.. kita kita pulak kannnnn...

Softtouch [Hanim] said...

kelass encik teman smpai soping ngan dlm2 sekali...

sy ada tgk majalah 3 pasal cst tu..bila tgk tu teringat neena...:)

SURIA AMANDA said...

Neena,
u memang kerja kat Plaz Sentral ke? actually td kita satu lift tp i perasan u masa u dah keluar...huhu..x sempat nak tegur..insyaallah nanti terserempak lagi i tegur yer..- Along Lisa (Riz)

NeenaAnuar said...

kathy:
hahahahaa... :p

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
amboi2.. gataii hang naaaa!!! :P

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hahahahaa.. :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehe.. boxxer lagi chechii kan mekchu! auuummm!! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hihi.. TQ dear!! :)

NeenaAnuar said...

AMANDA:
ha'ah kak long.. huhu.. tu lah pagi tu memang cam dah camm.. rasa2 cam kak long tapi tengok kak long pun tak pandang... so takot lak nak tegor takot salah org! huhuhu.. so lain kalau kalau kite terserampak kat area sana.. tegor2 taw! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails