COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 6, 2011

Secretaries Week 2011! Aku Pergi Tengok Show Yang Mana Satu?


Jawapan nyer nan adoo! Hehe.. sbbnyer aku dah banyak kali pegi before this.. till this year aku dah set my mind... memang takmo pegi dah sbb every year will be more a less the same thing over and over again... But tak dinafikan jugak kalau dpt peluang utk pegi aku tak menolak lah.. hahaha..

But this year since aku pun dah bertukar ke new 'nest' 8AM-5PM.. kesemuanyer ke-buzy-an yg menggila!! so, memang nan ado lah seksitari week luncheon this year.. seriously aku memang tak kisah punnn... sbb bak aku katakan tadi lah.. aku dah banyak kali pegi... and most of the time aku memang pegi tengok show my Anuar Jenggg! sbb aku kan fanatic fan of him! :p  So kalau tak dpt pegi jumpa dia tahun nie pun takpe.. sbb dah banyak kali dah jumpa before this... antaranyer pada tahun...

2010 *kebetulan matching kan?*

2009

2007 *matching lagi kan?*

2005 
*paling matching! tak sangka.. bukan aku tahu pun my jengg nie pakai baju colour apa biler tiap kali buat persembahan... haha.. my instinct kuat! :p*

Tapii yg membuatkan aku rasa cam menyesal lak tak pegi tahun nie sbb hari tu terbaca article nie kat newspaper...


"Bertemakan Taman Romantik, majlis makan tengah hari pada 6 April depan itu bakal diacarakan oleh pelakon dan pengacara, Fahrin Ahmad bermula 12 tengah hari hingga 3 petang."  >>>  SENTAPP!! AKU MINAT KAT DIA JUGAKK... DAH LAMA TUNGGU NAK PI JUMPA DIA.. NAPER LAH TAHUN NIE BARU DIA NAK JADIK MC.. TAHUN LEPAS PUNYER MC BORING GILOZZZ!!!


"Dalam majlis itu peminat diminta untuk berpakaian mengikut tema warna iaitu putih, merah jambu atau lavender (ungu muda)"  >>> SENTAPP LAGIK!  NIE LAH PULAK FIRST TIME AKU PEGI SECRETARIES WEEK ADE THEME2 BAGAI!  BAJU DAH ADE DAH TU.. SANGAT SESUAII OK NGAN COLOUR TEMA DIA! AARRRGGGHHHHH!!!


"Peminat yang mengenakan pakaian terbaik berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik termasuklah lima set rantai mutiara berjumlah RM25,000 sumbangan Rafflesia, pakej penginapan di PNB Darby Park dan percutian ke Paris, Perancis" >>>  LAGIII SENTAP NAK MAMPOS!!  KOT LAH ADE REZEKI KANN.. BUKAN LAH KATA AKU LEH MENANG.. TAPI MANA TAHU REJEKI & TUAH KITE SIAPA YG TAHU...

Seriously tang Anuar Jengg tuu aku leh terima lagi kalau tak dpt nak jumpa dia sbb dah banyak kali jumpa... tapi tang Fahrin & hadiah ke Paris tu yg paling tak menahan tuuuuuuu!!!  

Dah Gonjeng! stop verangan dan ber-EMO bagai! terima lah hakikat yg ko nan ado rejeki nak beramas mesra ngan Fahrin & jugak utk memenangi tiket ke Parissssssssssssssss!!!  Noktah!

   

25 comments:

azzey said...

Np x pegi?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wahhhh...sangat jeless! haha..cantik baju sis tu :)

ratusiput said...

pegi la beb.ne tau ade rejeki ko ke...

Jiejah @ Iza said...

fuhhhhhh rugi x jumpa fahrin ekekeke

-oP_ida- said...

akak G jewwlaa......mana tau REZEKI akak sume tuh...fuh...tumpanG gembira woooo

atty's said...

neena..huhuhhuuh..jeles nengok gambar neena ngn abg nuar..huhuhuhuh..

Zaharah said...

tEMPAT DORANG BUAT MAJLIS NI DEPAN KEJE OFIS SY JERK KAK NEENA :)..

TURUN JERK MANE TAU REZEKI KAN :)

mekchu said...

nnti kalo jmpa bang nuar, tlg cakap ngan dia, jgn la wat rmbut mcm malam ABP hari tu.. tak ensem.....
neway, good luck.. belum cobak, belum tau..

NeenaAnuar said...

azzey:
kannn I dah citer kat entry nie tadi naper I tak pegi... hehehe.. gi baca balik! :p

NeenaAnuar said...

SyAfaWaNi:
heeeeeee.. TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
beb.. kan aku dah kataa.. aku tak dpt nak pegi... huhu...

NeenaAnuar said...

Jiejah:
arrgghh!! jgn lah kasik gonjengg stresss!! hahahaa.. :p

NeenaAnuar said...

oP_ida:
tak dpt nak pegi dikk.. :(

NeenaAnuar said...

atty:
hihi.. jgn lah jeless kakk.. neena pun sbb seksitari week nie jerk yg dpt jumpa.. if not cam susah gak nak bergambo camgini ngan dia selalu... :D

NeenaAnuar said...

Zaharah:
haaa.. turun lerr apa lagi? so dpt tak jumpa dia semalam? hehehe..

NeenaAnuar said...

mekchu:
haha.. mekchu oh mekchu.. kan gonjeng dah ckp yg gonjeng tak dpt pegi.. tapi memang punn.. I tak sokak ngan rambut dia camgitu.. nampak hudusssssssss okkk!! huuhu...

Lia said...

insyaAllah neena mana tau lain kali blh jumpa lagi dgn fahrin tu kan.. tp sweet tau pic2 neena dgn anuar jeng tu..hehee

sW33tdARLiNG said...

rasanya anuar kena bela kumis sikit laa.. takleh terlampau clean muka dia, tak macho.. tp bab fahrin ahmad, ai pun sentappp!!

Mak Izz said...

k'neena sabor jelah. mana tau last min bos baru wt surprise ke. hehe.. takpun abg nuar ke yg wt surprise sudi belikan tiket utk si gonjeng gojes comel lote dia ni :)

btw sy dh 5thn jd PA, x pernah sekalipun merai or dirai sempena secretary's week. saborrrrr jelah!

*Ms Serry*Fatieha said...

cantik la bju kurung tu beli kat mana?

NeenaAnuar said...

Lia:
tu lah tuu... kot2 terserempak kat mana2 ngan Fahrin.. confirm tak lepaskan peluang tu! heheh.. thanks sis! :)

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
hehehe.. kan kannnn.. dah lah dia tu babyy face.. biler cleann.. gilerr bapak punyer gonjeng! haha..

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
takde maknenyer surprise! haha..

larr.. ciannyer.. takpe.. pi pujuk bosss.. next year gie yer secretaries week! :)

NeenaAnuar said...

Serry:
thanks dear! I beli ready made kat Ampang Park.. nama butik tak ingat.. tapi dia dekat ngan pasaraya besar kat dlm tuu..

iJu said...

As salam Kak Neena,
Nk tnye...kt mane kak neena bli bj kurung moden siap ni....cantekla...igt nk bli yg dh siap je...

TQ
Iju

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails