COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 21, 2011

Jangan Ingat Laki Aku Tak Pandai BerPhotoGedikss! Biler Sekali Ko Bagi Peluang... Gawat Jadiknyer!


Amboi2 koranggg.. bukan main lagi yerr... tak sangka ramai gak yg nak tengok en. teman ber-sependerrr yerr! hahaha... nottiii yek korang! takpe2.. aku tak jeles.. aku geli hati jerk! :p

Ok.. kang kat bawah kang kite tengok keluar ker tak supermodel ber-sepender baru! Ker korang dah tak sabar nak tengok.. aku rasa mesti ade yg dah pi scroll down ke bawah nie tanpa baca pot pet pot pet aku kat sini nie.. kann? kann?? hahhahahaa.. :p

DSC_0091 copy
Bergaya dengan baju & tali pinggang Camel Active yg dihadiahkan oleh his ex-officemate!

DSC_0092 copy
ceeeaaaa... kengkonon bergaya seorang model mas-cool-lean gittuu! :p

DSC_0081 copy
berbaju purple pulak dari Polo Haus!
Ok... skg aku nak tunjuk kat korang.. tengok lah sendiri yerr... aku yg snap kan gambar pun tak menahan! naik putuss urat saraffff perot aku dibuatnyer!

Dengan ini aku tampil kan.. Supermodel mas-cool-lean of the year... kalau Tyra Banks tengok aku tak tahu lah dia nak kata apa.. menangiss kot dia rasanyer! ngagagaga... ok lahh.. tanpa melenggahkan masa.. jom kite sama2 lihat the veryyy verryyyy limited edition photogediksss by en. teman.. please scroll down bebeehhh!


V


V


V


V


V


V

DSC_0080 copy
eeeeuuuuwwwwww!!!!!
Memang pada aku tak menahann betol lah gayanyer! dia buat secara spontan jerk tuu.. aku ckp kat dia.. posing lahhh hebat2 sikitt.. jgn lah skema sangat.. amik kauuuuu sekali dia bagi! sib baik aku cepat & sempat captured moment tuu.. hahaha.. so amik obat... aku tempekkan kat sini.. tapi dia dah approved.. so kire ok lahh.. :D

Cumanyer yg tak approved gambar dia ngan spenderrr!! hahaa.. cukup lah aku sorang tatap dia pakai spender baru tuu.. ko gilozz ghapoo nak tayang kat sini? kang tak pasal2 blog aku kene seal forever! hehe.. so sapa2 yg dah berangan-angan tu.. jgn nak gatai2 tinjau en. teman aku ber-spender yerk! boleh tu memang boleh.. nanti lah aku carikkan spender SUPERMAN utk dia.. so baru stylo sikit kalau nak tayang pun! ngagagaga.. :p

30 comments:

mrs chenta said...

ahahahhahah kamu berdua ni memang nakal lah!!! tergelak2 zetty baca.

Nieta Shairi said...

HAHAHAHAHAHAH! Lawak okk. Ingatkan Kak Neena je yg pandai posing. Skali En Teman lagi dasyattttttt

InaAchik said...

hahahahhaaaa... gelak guling2 aku.
ingat plak nuar duk terang tentang saiz M tu, menjadi jadi plak! adoyaiiiii... nuar makin senteng skrg!

Nana said...

hahah gile lawak
sporting nye

eMMe said...

hahhahaaa...posing yg menarik, muke menten serius, heeeee...

-oP_ida- said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH abng nuar nie kalO bab buat muka SELAMBER memang serahlaa.a....

akak, pecah urat kentot dibuatnyaa tgk pic las skali tuh...hahahahahahhaha

leh tahan TAU......kakneena dh ada pesaing nieh..hahahahahahahahahha

BTW sume SMART.......

MiYOKO SuKi said...

hahahahahahahahha...lwak giler....

igt saiz m je...hahahahaha

Queen said...

gambar last tak menahan..hahahhaha...

sebenarnya org lelaki lebih kepoyoan skit kalau berposing berbanding gegurl..diorang blehhasilkan lebihbanyak pose yang kita rasa..eh..gitu pun boleh ke?..hehehhe....and they still look cute.. =)

[z@ck] said...

hahahahahaha! tak tahan tgok gmbr last

ratusiput said...

amboi en.teman...bkn main lentok lgi..seksi...ahahaha...

Dee said...

gambar last tu seksilah..phewwwiiit..kemsalam eh..muahaha..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

neena , ko cakap ngan hubby ko, tyra banks pun tak mengoda cam tu.pheeeewittt

Lia said...

heheheee.... boleh tahan gediknya.. ^___^

Wahidah said...

wai dh gelak guling2 dh kat sini...abg nuar abg nuar...kalah ANTM tauu..:P

xi da ya said...

hahahaha..
gediknye en teman!!!
hehehe

NeenaAnuar said...

mrs chenta:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

Nieta:
kannnn! tu lah jgn pandang en. teman sebelah mata taww! :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahahahahahahaa.. sabarrrrr jerk laa kan! :D

NeenaAnuar said...

Nana:
hihi.. en. teman memang kalau sampai time senggal dia.. memang menjadik2 jadik nyer! :D

NeenaAnuar said...

eMMe:
hihi.. :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hahaha.. dia memang skg nie dah makin teringin nak jadik model berphotogediksss! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO SuKi:
hahahahahahaha.. :D

NeenaAnuar said...

Queen:
btoi2.. setuju! ;D

NeenaAnuar said...

z@ck:
kannnn.. bukan main dia posing sakan! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehe.. sib baik dia tak kuar ngan spender saiz M dia tu kann! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hahaha.. dia dah jawab dah salam akak! :D

NeenaAnuar said...

Cik Ina:
ngagaggaga.. tu lah pasal kakk! fengsan tyra banks tengok dia kannn! :D

NeenaAnuar said...

Lia:
tau takpe sis! :D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hahaha.. gelakkan jerk dia Waii! :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
hihi.. dia pesaing kuat akak skg nie dlm berphotogedikss! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails