COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 29, 2012

Serious! Saya Mahu Hadiahkan 3 Wangian Ini Kepada Anda!

Merujuk kepada wordless wednesday pagi tadi!

Amboii.. amboiii.. bukan main ramai yg nak kann set wangian aku tuhhh ye!  Bolehhh bolehhh.... aku memang baik hati nak kasik kat korang punnn... tapi aku belum cukup baik hati lah nak kasik the whole set tuh! hahahahaaa!  

DSC_0654 copy
aku baik hati takat nak kasik 3 botol lotion nie jerk!
2 botol body lotion dari Aigner and 1 from Jeniffer Lopez JLo Ok!!!
Ramai yg mintak.. so aku kene lah berlaku adil kan.. so camne nak kasikk & pilih?  apa lagi yg mampu aku buat melainkan do just a small Giveaway! owhh.. dah lama betol rasanya tak buat GA!  Last aku buat giveaway last year dlm bulan 6 hari tu for NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"!

Kalau ikutkan cam dah malas nak ber Giveaway-giveaway nie bagai.. bukan apa.. peningg nak buat pilihan pemenang.. pening nak menghupdate senarai pemenang.. part lasttt yg paling peningg biler aku kene pegi post office utk buat urusan pengeposan! arrrgghh! stresssss hakuu hokeyy!!!

Tapi demi kamoo kamooo cinta hati ku.. demi menghargai kamoo kamooo sekalian yg tidak pernah jemuu singgah ke blog yg sungguh gonjenggg ini... takpelah.. aku relaakan diriku utk 'didera' buat sekian kali nya! :p

So... camne rupe GA aku tu?? tunggguuu!! insyallah esok aku publish ok! :D

But yg pasti.. inilah antara hadiah2 yg bakal korang terima...

DSC_0655 copy
Tempat pertama... Aigner 100ml body lotion!
Aku tak leh nak tunjuk botol dia sebab kotak lotion nie masih berbungkus dlm plastik!  still brand new ok!  tapi lotion nie sama sejibik sejibon cam lotion utk pemenang tempat ketiga nanti..

DSC_0657 copy
Ni hadiah buat pemenang tempat kedua!
75ml of Jeniffer Lopez body lotion!  agak2 nak feeling JLo.. silakan!

DSC_0656 copy
and this is for the 3rd winner!
50 ml Aigner body lotion! haa.. inilah rupa lotion utk hadiah pertama tu ok! yg beza cuma quantity nya sahaja!

Semua barangan lotion nie adelah original!  Kalau ko nak beli satu botol body lotion yg 100ml tu.. harga dia memang cecah ratus! so nie aku nak kasik free.. ko tak nak?? hahaha....

Kenapa aku nak kasik?  aku tak pakai ke?

Ye.. aku memang tak pakai body lotion & jugak shower gel dari set wangian yg dibeli... tapi aku tetappp jahatt nak jugak beli set perfume yg ade free gift ngan body lotion or shower gel!  tapi jahat aku hilang biler buat collection pastu aku sedekah kat sapa2 yg berminat!  muahahaaha... :p

Serious rugii lah kannnnn kalau dah waktu ko nak beli perfume.. pastu diaorg buat promotion.. beli sebotol perfume.. pastu dpt free sebotol body lotion.. or at times dpt the whole set like tambah seploh doploh ringgit jek dari harga asal sebotol perfume yg ko nak beli tuh... sebab sebotol body lotion or shower gel memang leh tahan mahal gak harganya.. so walaupun aku tahu aku tak pakai.. tapi wat pe aku nak kasik diaorg untung? baik aku kasik aku yg untunggg! :D    

DSC_0653 copy
cam contoh set nie.. aku baru jek beli last week!
Yang botol empat segi tu en.teman punyer! we both memang sama2 suker kan set perfume dari Aigner! dulu selalu gak kiteorg tukar2 set perfume.. but at this moment tak tukar2 lagi.. memang sangatt sukerkan bau set perfume yg ini! Set perfume aku tu memang dtg ngan set with 50ml body lotion and 1 botol cute miut miniature perfume! sorryyy.... aku memang kedekutt takmo kasik korang perfume yg kecik tuhh sebab itu jerrr lah modal yg aku ade utk meringankan kilogram beg biler gie traveling! hahahaaa!!!!

So yg aku tak guna adelah body lotion tu... as for body lotion Aigner 100ml utk first winner and jugak JLo' body lotion tu aku dah memang ade dlm collection from previous perfume purchased!  and now dah cukup 3 body lotion.. cukup korum utk hadiah pertama sampai ketiga...  tibalah masanya utk aku hadiahkan kat korang.. So kalau serious nakkan body lotion yg super wangii tuu.. esok jgn lupa terjah I'm Yourss keh! :D



9 comments:

mama tisya said...

hrp2 senang la giveaway..kalo nk gmbr yg cantik2 susah gk..hehehehe..bestnye kalo dpt body lotion itu...suka gk bli perfume time promo cz mcm2 gift leh dpt :)

Shu Shinju said...

confirm mesti terjah..:)

La dOLcE mEa_nAtt said...

nak terai la...

Mak Izz said...

nak nak! hopefully ada rezeki sy :)

*Mrsfarahzaki * said...

tak kisah la pape pun..hehehe

*Hani Alani* said...

baiklahh...daku rela menanti. hihihi.

Bitt (double IS) said...

yes mau bauk jlo jugak! hahahaa

Hazey said...

Nak join la..

~iBu aQiL~ said...

Of coz sy nakkkkk. I'm still waiting yea. . . Hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails