COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 16, 2012

DUCHESS PLACE... Tempat Yang Sangat Awesome Utk Buat Majlis Keraian!

Untitled-13
Iman & Balqies!
Pasangan mudaa yg sangat comel....
 4 Feb hari tu majlis persandingan my cousin.. Amirul Iman! Tak sangka ade gak rejeki aku nak masuk ke Duchess Place nie!  selalu dok dengar artis2 jek yg selalu wat function kat sini... dpt tengok gambar jek lah... tup2 tak disangka... merasa jugak aku masukk ke bungalow yg tampak cam usang diluar.. tapi giler mewah didalamnya.. biler Balqies memilih Dutchess Place yg terletak di Jalan Ampang nie sebagai tempat mengabadikan majlis perkahwinan mereka suami isteri!

DSC_0560 copy
sebelum pengantin lelaki masuk! nampak tak bangunan belakang kiteorg tu..tu lah umah bungalow Duchess Place!  Lupa pulak nak remind en.teman utk snap the whole bungalow!

Tapi serious arr kalau korang tengok Duchess Place nie.. memang tak ko sangka yg umah tampak cam ala2 dah lapok dek zaman tu sebenarnya telah pun diubah suai dibahagian dalam dewan utk tampah giler mewah lagi elegance! tak caya ko tengok gambar2 kat bawah nie nanti!

DSC_0602 copy
sumpahh pada aku gorjess gilerrr Duchess Place nie! cantekkkkkk sangat2 okk!  dengan Chandelier nya.. dengan setup kerusi meja nya.. owhh.. memang bestt.. bestttt sangat! nape lahh waktu aku kawin dulu takde tempat nie?? nyampah!

DSC_0794 copy
Pelamin yg indah sekali!

Untitled-18
Family Balqies rasanya ade yg berdarah johor.. so harus lah ade sistem tol!

Untitled-17
haha.. my untie Ros dah siapkan duit tol dlm uncang tu kot! :D

Untitled-19
ingatkan 1 tol.. sekali ade second tol daa....

Untitled-8
sekali tiga tol in total! haha.. but this is really cool! just for fun! :D

DSC_0606 copy
Aminnn.. moga berbahagia hingga akhir hayat buat kamu berdua!

DSC_0601 copy


Untitled-5


Untitled-6


Untitled-7
Mr. & Ms. MC!

DSC_0617 copy
oh cantik.. cantik gilerrr tempat nie.. gonjengg jakun sebentar!

DSC_0630 copy
dapat duduk meja VIP! wahh.. best lah konon makan dlm dome ek? but seriously aku lebih prefer utk makan kat meja biasa yg leh gie cedok nak makan berapa banyak kali pun takpe.. ye arr.. kalau duduk kat meja yg berdome nie.. leceh sikit sebab bile nak cedok banyak sikit kangg kene ingat kat org lain yg duduk semeja tuu... haha.. but serious food kat sini sedapp!!! 


DSC_0639 copy
Buzy jaga anak kecik!

Untitled-10
jom makan pengantin! laparr dah nie!

Untitled-20
the proud parents! congrats to my Busu & Paksu coz dah bermenantu!

Untitled-2
hah! love this moment!

Untitled-1
and this too!

Untitled-12
and this three...

Untitled-3
and this four! haha.. comel kek dia kan!

Untitled-4
Happy Family!

DSC_0782 copy
sebelum pulang.. jgn lupa utk bergedikss santai! sayang time nie pengantin dah lari ke pintu masuk utk say bye bye pada para tetamu yg mahu pulang!

DSC_0808 copy
with some of Haji Muda's Clans!

Untitled-22
sapa jadik pengantin baru.. memang harus siap sedia kene henyakk ngan pengantin lama lagi sewel nie! haha!

Untitled-16
Iman with his gonjengss cousins!

Untitled-15
comel gambar nie!

Untitled-14
nie lagi chomel! hahaha.. btw nie akak sepupu.. dia ngan aku jek yg pakai jubah camgini... colour pun bukan main striking! I loikkee!! :D

So pada korang2 yg nak kawin.. nak kan satu concept garden or english wedding.. memang Duchess Place lah tempatnye!  makanan pun not bad.. rasanya Balqies amik all setup with them directly... but serious suasana dia sangatt sweett.... lovely and chillin'! aku sukerrr sangat.. sangattt!! sapa kawin.. bertunang or any celebration kat sini... jgn lupa ajak aku ek! hahahaa... adios!

 

p/s:  Dear my beloved readers... Jangan lupa tengok I'm Yourss keudara pada Ahad nie.. 19 February 2012 pada jam 3-4 petang dlm Program Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina di Segment BLOG PILIHAN! :)


4 comments:

Shu Shinju said...

pengantin simple but gorgeous....

tempat dia pon nice sgt..

Cik Tqah said...

cantik tmpt ni..nampak mewah wpun simple

Bitt (double IS) said...

memang cantek tempat tuh...mata ku pulak terpaku kat kek dia...akekekkeke

::CIK LYNN:: said...

sriously, sgt2 cantik...simple but nice...ska sbb pngntin smple je...xda sarat ngn accessories yg mlampau...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails