COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 17, 2012

Miss My Adorable Qaseh & Anith?

DSC_0727 copy
Do you miss my cutie pie bumm bummm?

DSC_0714 copy
and also my munchkin' grown up girl?
btw... perasan tak Qaseh dah potong rambut... mak dia kata tak tahan rambut dia kusut sangat-sangat.. so susah nak maintain! so now dah kementot.. takpe.. nanti can grow back!

DSC_0715 copy
 

DSC_0768 copy
My 2 niece is getting bigger and bigger!
*agak2 Untie Nin leh jadik kakak sulung tak? :p

3S
The 3 adorable princess! :p
*gambar nie aku cilok dari camera my sister*

DSC_0706 copy
Gambar nie memberi aku satu ribu rasa sebenarnye.. rasa apa? rasa sangatttt touching when Qaseh suddenly melentok kan kepala dia ke badan aku and at the same time dia rangkul kaki aku secara erat... alahaiii.. she really touched my heart that time!

DSC_0820 copy1
Mereka berEmpat adelah kesayangann saya selama-lamanya!
I LOVE ALL OF THEM A LOT!!!!

DSC_0708 copy
Kakak Qaseh sangatt sayangg adik Anith Zara dia.. at times sampai naik rimass adik tu dibuatnya.. punyer sayanggg kat adik.. sampai naik geramm kot.. tak tahan lalu digigit nya kaki si adik sampai merah kata mak dia! hehehee...

Ade lagi gambar mereka berdua nie aku amik baru2.. dah lama tak ajak diaorg berposing.. so nanti aku share ye! ;)

 

p/s:  Dear my beloved readers... Jangan lupa tengok I'm Yourss keudara pada Ahad nie.. 19 February 2012 pada jam 3-4 petang dlm Program Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina di Segment BLOG PILIHAN! :)


5 comments:

my everything said...

ohh u sangat cantikkk babe!!! anak2 itu juga sangat comelll derammmm sangat!!!

Anum said...

happy family

mrs puex said...

adore ur beautiful black hair..:D
tetibe larikk topik..huhu..:D

joijoi80 said...

seriusly .very beutiful moment with beutiful n gorjess woman... cute baby .. i'm loving all those pic.

-cinta soFiaSafiya- said...

tengok pic ni...... dan-dan rinduuuu zainab n sofia kat rumahhh.....

T___T

kaknin, memang kesayangan tua muda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails