COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 9, 2012

Khalis Nurfathanah... Congrats to Our Beloved Buddies AwienRudy!


DSC_0815 copy
Sorry lah baby Khalis.. Untie Nin kamuuu memang sukerr wat entry2 basii.. sebab kalau lagi diperamm lagi sedapp sebenarnya! ahahaha...

DSC_0853 copy
Akhirnyaaaaaa.. our buddies AwienRudy telah pun berjaya merangkul gelaran Baba & Mama!

Baby dah nak masuk 2 bulan baru terhegeh-hegeh nak citer pasal si Khalis Nurfathanah!  takpe.. baru dua bulan bukan dua tahun punnn.. :p  

Khalis Nurfathanah....... kelasssssssssssss nama ko nakkk!!! sumpah memang lain dari yg lainn.. Untie Nin memang sukerr sangat2 ngan nama yg lain dari yg lain nie... walaupun terkadangg cam nak tergelucehhh mulutt nie menyebut tang Nurfathanah tuu... tapi takpe.. yg penting Untie Nin akan panggil kamu Khalis.. so sweetttttttt!  Se sweetttt mummyyy kamuuu yg pandai berikan nama itu! Ooopppss.. Mr. Babahh don't get angry like angry bird ok! hahaha...

DSC_0844 copy
Dua org yg dah berjaya jadik ibuk.. dua lagi tu entah bile.. asyikk jadik bibikkkk jerk! hahaha..
INSYALLAHHHHHHHHHHHHHHH! Ade rejeki tak ke mana kan... dia nak suruh bermanja selagi termampuuu ngan laki sendiri... so ko babyyy babyyy kan lah laki sendirik dulu sebelummm ade babyy yg betoi.. sebab dah ade babyy betoii... babyy tua tu kang dah campakk tepi jek!

DSC_0847 copy
trademark mummy Khalis kalau amik gambar... seee.. baby pun buat tau! ahaha..
eehh... lain kali kene ingat.. kalau nak amik gambar ramai2 camgini.. kene duduk sebelah subject yg nak difocus.. baru tak blurrrr!! ini masalah biasa kalau guna camera terlalluu nak cangggih! T_____T

DSC_0798 copy
kami yg terujaaaaaa mendengar pengalaman mummy awien sewaktu bertarung melahirkan Khalis!

DSC_0803 copy
Sumpahhh kelakarrrrrr!!!!

DSC_0804 copy
Bukti Kelakar!

DSC_0807 copy
ade masa cam serammm sikit!

DSC_0817 copy
posing mautttttt with gorjesss untiess adelah wajibul!

DSC_0821 copy
Happy Unties with anak buah baru!

DSC_0826 copy
alololoooo.. comeyyyy Uncle kembaqq tak seirass dok posingg ngan Khalis dan Babah Khalis!

DSC_0830 copy
Kan aku dah kata kembaqq tak seirass... cara pandangg menyegettt pun samaaa kekdah nya!

DSC_0818 copy
rambutt baby Khalis sangatt tebal! wahh.. mummy tekenan rambutt Untie Nin kotttttt waktu preggy kan Khalis! hehehe...

DSC_0819 copy
mmmmppppppphhhhhh!! gerammmmmmmmmm aaaiihhhh budak bam bamm niee.. so ngomoolll laaa...

DSC_0836 copy
buat cam anak sendiri... org buat pre-wed kan.. kami pre-baby! muahahaha... :p

DSC_0860 copy
Happy Familia!

DSC_0863 copy
hadiah yg comel itu ikhlas dari kami semua buat Khalis!

DSC_0866 copy
close sikit!

DSC_0877 copy
Untie Nin & Uncle Nuar sampai nak pitam2 carik hadiah baby Khalis! ahahaha... tapi biler dah dpt.. puass rasanyer seperti baru lepas beranak! eh.. cam dia penah rasa! muahaha...

DSC_0911 copy
For you baby! simpan card nie elok2 okk.. sentimental value tuu tau!

DSC_0881 copy
Proud Mama & Babah Khalis!

DSC_0893 copy
Sila baca intipati nya!

DSC_0904 copy
masing2 buat ucapan nak cam buat exam karangan SPM! muahaha...

DSC_0918 copy
cepat bukak hadiah tu!

DSC_0921 copy
memang mereka kepinginn bendealah nie!

DSC_0931 copy
car seat yg jugak boleh merangkap baby carrier atas stroller!

DSC_0868 copy
main cak cak ngan Khalis!

DSC_0869 copy
dia tengah tidoo boleh lah korang nak berpencak-pencakk bagaiii...


DSC_0942 copy
sekaliii dia dahh meraunggggggggg!! memang terbaekk lah volumee si Khalis nie.. teruss kami semua baru reti nak mintak diri! ahahahahaa....

DSC_0856 copy
Apapunn.. again big congrats to both of you fren.. moga dengan kehadiran Khalis akan menambah seri kalian berdua! :)


13 comments:

Shu Shinju said...

comelnye baby khalis !!!!

congrats kak awien & abg rudy !!

wAnNy said...

comell,,gebuuuu ;)

InaAchik said...

amboi... tang bukti klakar tu ala2 sebotaj jer gambarnya... :p

jom lumba saper dulu jadi mommy pasni! hahahahhaaa...

nome said...

big congrats to mama dan baba khalis!

cute sungguh la baby khalis...bibir merah bak delima...

SURIA AMANDA said...

big cograts too buat Awien...happy tgok dapat baby...bertambah family eh...mcm x pcya pun ada...

cikbedahlaser said...

waa...
congrat incik rudy n puan awien..
smoga menjadi ibu bapa yg cemerlang...
khalis.. smoga jd anak yg solehah....
slmt berpantang..

kak.. boleh tau, incik rudy dh berapa lama eh menunggu?

mama tisya said...

bestnye bau baby...tergelucehhh tu ayat dr negeri mana??tk pernah dgr...meriah gmbr korang smua ngan baby

NeenaAnuar said...

Shu & WAnNy:
of coz lah shomel cam mama dan babaa dia! ;D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
takmo lah lumba-lumba... takottt semputtttt sebab non stopp productivity nanti! muahahahahahaha...

NeenaAnuar said...

nome:
itu lah.. memang bammm bamm sungguh si khalis nie!

NeenaAnuar said...

SURIA:
kannnzzz!! me pun still cam tak caya diaorg dah jadik parents! :D

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
errmm... lebih kurang akak jugak lah rasanye! ;D

NeenaAnuar said...

mama tisya:
entah lah ye.. i pun tak berapa pasti dari negeri mana.. tapi biasa guna coz arwah my mom selalu sebutt.. diaorg ganu.. tapi tak tahu lah itu bahasa ganu atau pun idak! hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails