COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 13, 2009

Pelik

Pagi tadi waktu aku nak lintas jalan depan KLCC... tetiba jer aku terdengar bunyi lagu yg ala2 techo disco nih.. kuat tau.. aku dah kata dlm hati.. nie mesti budak2 skuter yg ade radio @ pun kereta mat2 poyo yg dah modified kereta dia...

tup2 yg lalu depan aku adelah kereta ini...

jap.. jap.. gambar nie hanya sekadar hiasan yer... tapi apa yg aku cuba nak ckpkan kat sini.. model kereta itu adelah sebijik seperti kereta di atas nie... color pun sama.. cuma aku tak pasan no plate nyer sama ker tak....

terkujatttt giler aku... pakai kereta mewah... tapi cara tak berapa nak mewah... kalau gaya org2 kaya mana ado camtuh.... aku tak tau lar kot2 driver ker yg bawak kereta tuh kan.... sbb dia pasang lagu indian techno.. & memang sah2 pemandu tuh aku nampak cam indian... tak per lar.. maybe dia nak release tension kot..... hai.. cam2 ragam yg aku tengok pepagi nie...

4 comments:

HasraRazali said...

Kekadang besh gak pasang radio kekuat ni, cm release rasa...tp make sure tingkap smua tutup la kan...takde la smpai mganggu kereta2 sebelah...:-)

NeenaAnuar said...

ha'ah.. tapi dia nie bukak kesemua 4 tingkap nyer.. so, apa lagi like disco tengah jalan le...

Deqna said...

dia nak dapatkan mood nak gi kerja kot..haha

NeenaAnuar said...

hahahaa.. agaknyer lew tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails