COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 5, 2009

Memoirs of Me...

hari nie tetiba lak cam terasa nak mengungkap kisah silam.. hari tuh lepak2 ngan hubby... tengok gambar dolu2... sayup hati pun ade gaks... rindu masa lampau pun ade gaks... so, aku pun mengambil inisiatif tuk scan beberapa keping gambar dari album aku yg hampir berabuk tuh... uhukss... almaklum lar.. bende berzaman kan... harus lar berabukss...

anyway, just enjoy da slide show below... a few photos since aku kecik sampai aku grad from UiTM... sesapa yg ade facebook leh tengok kat situ gak keh! kat sini aku just upload some of it for the slide show....

4 comments:

BHMB said...

na..bbtul mengimbau kenangan dulu kan..aku rasa kalau ada selit muka aku pun yg masa gambo pengawas sek. men tu je..huhu..tp yg bbtul wat aku tingat kt ko..masa sukantara sek rendah..masa tu cikgu nk pilih sesapa kot utk sukan lari bgalah eh?yg paling aku ingt..ko lari pastu tjatuh..n terus pengsan..suma org dok kerumun ko..ngk2..pipi ko tkoyak n bdarah..time tu cikgu rosman angkat ko..yg wat aku ingt smpai sekrg ialah sbb byk giler darah ko kuar..aku ni mabuk darah!!haha..tp dh x nmpk eh parutnya..nsb x de kesan jgka pnjg..aku x tau la ko ingt lg ke x..tp smpai now aku terbyg2,..

NeenaAnuar said...

ha'ah... ade gambar ko kat situ..
hehehe.. ye lar.. pipi aku koyak... buat lompat pagar... kene 12 jahitan tuh!! huhuhu.. sampai skg masih ade bekas nyer.. ade sikit sgt lar parut tuh... alhamdullilah.. tak der lar nampak sgt parut nyer kat pipi aku nie ha...

hais.. mana leh aku lupa Ita... tuh dah ibarat kenangan manis tuh! huhuhu...

BHMB said...

aku sekolah rendah xde kot kenangan...x ingt sgt pun life aku masa tu..naper ntah..ahaha..aku suka time aku sek men je..ahaha..giler tul..:P

NeenaAnuar said...

hehehe... aku pun banyak kenangan kat sek. ren. & menengah ... tapi tak berapa nak ingat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails