COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 1, 2009

Dapat Apa??


"Entry nie bukan nak menunjuk2 @ riak diri sendiri... ia hanyalah sebahagian dari kegembiraan aku... & aku ingin syerkannyer bersa
ma sapa2 yg sudi nak syer kegembiraan itu bersama aku (sharing is caring kan...)... kalau suka dipersilakan utk tengok.. kalau tak suka tak per.. sila tutup saja entry ini! aku tak dpt nak tolong kalau korang meroyan yerr!! huhuhu... ahaksss!!!"


Nie B'day Kad aku dpt dari Honda Malaysia... Very surprising me! tak pernah lar aku beli kereta dpt hadiah on my b'day..... hehehe... nak tau apa kat dlm dia.. mari kite lihat....

2 in 1... yg belah kiri tuh HP pouch & yg kat kanan yg berwarna hijau tuh leh buat Book Mark! very the creative one... Thanks to Honda Malaysia!

Ni pun menyeperisekan aku.... tak sangka.. aku memang dah lama nak beli eyeshadow warna Bronze nie... at last my MAC fren gave me this lovely eyeshadow... Thanks Shida!!

Ni la Shida.... ;)

Haaa.... yg nie lagi lar menyeperisekan aku... hik.. hik... kite ajak dia gie minum2, makan2 & lepaks2... dia bawak present laks tuk kite... hehehehe.. apa pun thanks my dearest best fren Deyna! sememang nyer ko amat memahami kesukaan kawan ko yg sorang nih!


Keh.. yg lak dari ayahanda aku yg terchinta! dia bagi aku cash jer sbb dia tak tau nak bagi aku apa... so, aku pun beli lar baju Polo nie..... since baju nie ade tuk lelaki & pompuan... aku telah memaksa hubby aku beli tuk diri dia sendiri.... hik.. hik.. jahat aku kan! harus lar aku nak matching2 gitu... nanti leh pakai sesama... :D

My elder sista! telah menyensponsor makan malam kat Thai Restaurant, Bangkok Connection kat Jalan Ampang... Thanks sis!

My younger sista! Dia bagi aku such a beautiful Vase... dia macam tau2 jek aku memang tengah carik vase tuk bunga lavender aku tuh... Tq.. Tq..


HAAA... yg nie memang hadiah yg paling terkezuttttttttt buat aku... memang pandai sungguh laki ku buat suprise!! Hadiah dari dia adalah sebuah HandBeg! Dia memang tau kegilaan aku adalah HandBeg & Kasut... tapi dia tak nak bagi aku kasut sbb kasut senang rosak.. Syabas Deary Hubby... sememangnyer pilihan yg bijak! :D

Aku cite sikit la camer surprise yg dirancang begitu baik oleh hubby ku!

Jumaat - 24hb April 2009 (lepas abis keje)

Hubby : Jom kite gie jalan2 KLCC
Wifey : ok jer... sbb esok tak keje.... jom arr...
Hubby : keh kite jumpa nanti kat Vincci KLCC nanti
Wifey : OK!

Biler dah Jumpa...

Hubby : jom kite masuk butik nie sat... ade sales lar.. ingat nak tengok belt.. kalau leh dpt great value leh beli... sbb pure leather...
Wifey : ok... jom lar... (tanpa perasaan ragu2)

Kat dlm butik...

Hubby : (tengok2 brg lelaki)
Wifey : (tengok2 brg pompuan lew.. apa lagi... hik.. hik)
Hubby : u tengok apa tuh?
Wifey : takder apa ... saje tengok handbeg nie ha.. cantik2... (dlm hati kalau lar aku dpt satu ... perggghh... berangan jer lew)
Hubby : oohhh... errmmm.. excuse me! (dia panggil saleswomen tuh) beg nie new arrival ker... ade stock lagi?
Saleswomen : errrmmm... sekejap yer... I check....
Wifey : (dlm hati... wah apsal mamat nie tanyer yek? dia nak belikan aku ker beg nie? entah2 hadiah b'day kot... cehhh ngan harapan!! podah!)

Tak lama lepas tuh.... Saleswomen pun kuar... bawak satu beg and bagi kat aku....

Saleswomen : this is for you!
Wifey : (ngan muka tercengang.... *%$#@^&%) errrmm... apa nie?
Hubby : suka tak?
Wifey : ya allah... suka lew.. naper nie?
Hubby : haaa.. kalau suka... amik....
Wifey : (double tercengang!!) betol ker nie?
Hubby : yee sayang... that's for you! HAPPY BIRTHDAY!!
Wifey : (dah tak tau nak ckp apa.... nak buat apa... dah cam org bengong sekejap!!)

rupe2 nyer ... dia dah plan ngan org kat butik tuh tuk wat surprise camtuh.... pandai nyer dia! aku tanyer lar... naper nak bagi aku handbag nie... dia kata....biar matching ngan wallet dia yg aku bagi hari tuh.... woohhh... OK...

tapi beg nie cute sgt... & aku rasa hargenyer pun cute sikit lar kot... sbb beg yg aku dok belek sendirian tuh saiz nyer lagi besar dari yg nie... leh tahan gak lar harge nyer... tapi apa pun... aku suka sgt ngan pemberian me hubby nie.... dia cam tau2 jer taste aku... harus lar kan.. nama pun laki kan.. kalau tak tau taste namenyer mau kene sekel! hikk... hiikkk...

di sebabkan aku dah terlalu angau dan exicited... aku telah terlupa nak amik gambar kat situ... lepas pada tuh aku terus kuar ngan perasaan yg amat sengal! heheheehe.... ni je lar gambar yg dpt aku amik lepas dah sampai umah...


buat my hubby bay-bee.... Love U soooo Much!!! tahun depan bagi lagi besar yek! uuuweekkss!! jahat sungguh bini mu ini kan??? ahaks!!!

apa pun.... nie jer lar masa tuk kami memanjakan diri masing2 selepas masing2 penat bekerja cam nak giler kann.... lagi pun since masih berdua-duaan nie... leh lar berbelanja lebih2 sikit tuk kepuasan pasangan masing2kan... tapi still kene on budget lew... kalau tak susah gak.... mau tak berasap dapur beb!! esok2 biler dah ber-3 @ ber-4... mana leh lagi... kene lar beri tumpuaan pada yg ke-3 & ke-4 tuh.... huhuuhuhu...

12 comments:

Deqna said...

Seronoknya.... byknya surprise yg ko dapat sempena birthday.... yg penting surprise dari hubby bay-bee.

Sonok kan korang dah biasa dari kecik celebrate birthday cam gitu..kalau aku harap celebrate dari husband jer lah...kalau nak wat ngan family pun, aku yg wat sendiri, takde surprise2 pun..

Yang ke 3 ke 4? wah very the sesuatu ok...
sama2lah kita jadikan ia kenyataan..hehe

Suki Cida said...

wah... cantik beg tu... and en anwar mmg best! kalau cida dah pengsan di situ... hahah bagi dia lak suprise... kuikuikui... gurau je...

bestnya birthday banyak dpt hadiah eh!

NeenaAnuar said...

Deqna:-

memang surprise bangat hadiah dari hubby bay-bee aku tuh! :D

ha'ah... memang dari kecik acara celebrate b'day nie dah menjadik acara tahunan we all in family... & arwah mak aku penah pesan, kalau mak dah tak der nanti.... jgn tak buat apa yg biasa mak buat... tuh yg tak tahan tuh!! :(

bagus lar.. at least ko dah ade asben tuk celebrate sesama ngan ko kan... actually family nuar pun tak pernah buat celebrate b'day2 camnie.. pasal tuh aku tak pernah buat ngan family dia pun... nuar pun since joint family aku jer merasa bende2 nie sumer...

hik... hik... bakal menyusul kelak! insyallah!! :D

NeenaAnuar said...

Cida:-

hehehehehe... maceh.. maceh...

haaaa... tuh lar pasal kan.. neena pun hampir2 nak pengsan jer kat situ.... tapi tak menjadik lar pulak pengsan nyer tuh... hik.. hik... :D

tak per... cida pun bakal dpt banyak hadiah nanti... tapi bukan hadiah b'day... tapi hadiah kawin!! :D

Nanthini said...

u are really a good inspiration for me how to be a good husband and wife(example like buying gift ,,,,vacations,,,,,,give and take,,,,bekerjasama,,,,,,loving,,,,,caring,,,,,,but all this costly lah kak neena :))......let me ask my hubby to buy somthing for me......but i wont get anything for him he he he..........

Nanthini said...
This comment has been removed by the author.
NeenaAnuar said...

hahahaa.. Thanks dear...

ahaks! the costly one u don't follow lar if u can't do so... just go within ur means dear.. that's good enough though! Like us... since can afford we gone wild & crazyy larr... just wanna to pampered ourselves... but sometimes think back too... are we doing the rite thing? hahahahaha..

hehehehe... make sure ur hubby not upset with u lar.. nanti dia merajuk susah wooo.. :D

Nanthini said...

hubby i wont merajuk.....he will be very happy......i know him.......wait let me get married then enjoy like u.......our first destiny is Bali.....ha ha ha .....

NeenaAnuar said...

wow... great!! hope both of u have fun in marriage life latter.. :D

HasraRazali said...

Mak ai, bnyk nyer dpt pezent besday...hu hu hu....anyway, happy belated besday utk Neena yer..:-)

NeenaAnuar said...

hehehehe... Thanks Hasra Deary.. :D

-niD's- said...

bertuah...badan kakneena nie..chantik tu handbag en.temAn bagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails