COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 27, 2009

Pre-Holiday @ PD

Skg kol 12:30 malam OK!! lebih kurang 20 jam dari skg aku akan terbang meninggal kan bumi malaysia nie... wahhhh... cam sadiss jek bunyi nyer kannn..... tapi now nie aku tak nak citer pasal trip aku yg lagi 20 jam tuuu... aku nak citer pasal pre-holiday aku kat PD ober the weekend hari tu.... it was verry da last minute OK! tetiba jek si deyna call & ckp ngan aku kata PD bunglow dia kosong and terus je dia ajak aku sekali... deyna kata kirenyer dia nak tebus balik trip yg tak jadik bulan 3 hari tuuu... alaaaa deyna... apa lak nak tebus2.... kite gadai jek kat pajak kat pajak gadaiiiiiii.... EEeeeeeee..... hahahaa... So, aku pun apa lagi... aku nie pantang jer kalau part jejalan nie... kalau aku free ... aku memang ON jek... memang tak der plan apa2 pun ober the weekend hari tuu.. sbb korang pun tau kan, aku pun tengah menghitung hari tuk trip aku yg esok nie.... so memang tak nak lar gie memana kunun-kununn nyer lar.... tapi memang nak jadik rezeki kami bercuti bersama2 terlebih dahulu di PD lar tuu....

Tapi dlm pada tu like terasa serba salah pun ade gak ngan Suki & Sue sbb before deyna call tuh... we all like dah plan2 lar nak jumpa for the first time with bloggers... tapi nak wat camne kannnn... si deyna pulak kebetulan en. shah nyer dpt cuti yg panjang... bukan senang tau shah skg nie nak dpt cuti ober the weekend... coz now dia dah keje on shift.... soooo paham2 jer lar kann... and dpt pulak PD bunglow dia tu kosong... tu yg jadik all da last minute plan...

But it was really a fantastic, bombastic & memorable trip lar! All 4 of us really had a big fun there!!!

Ok lar... jom arr layan a few photos here... sapa yg dah ade facebook mesti dah tengok gambar2 yg aku dah hupload kann??? phewww!!! Lotihh gileerrzzzz aku menhupload nyer hari nie.. nak meroyan jek rasanyer.... mana tak nyer... total pics taken almost 400 ok.. tuh pun dah edit sikit2 dah tuuu.... yg lawak tuu... gambar aku gie bali ngan perth pun tak sebanyak ini tau... hehehehe... tak tau lar naper kat PD nie cam meroyan giler jek nak amik gambar.... maybe sbb dpt geng kot!! tapi apa punn... aku suka sgtt!! TQ to Deyna coz u rockss lar fren! tak sangka kite mempunyai minat yg sama iaitu menggedikkksss bersama-sama... hahahaa... and also to En. Shah, yg amat sporting on that day.... sbb amat melayani isteri yg cantikkss itu & juga kawannyer yg agak mengongs ini... hik... hik...


So enjoy some pics here keh!!



on da way


menggedikss dlm kereta


aksi di tangga before masuk chalet



bilik beradu ku bersama hubby ku... huhuhu...


chalet yg amat mendamaikannn..



pasan tak... mana pegi tangan deyna? hilanggg.. takotnyeee...



Happy Couple


Happy Couple



Aksi panas di Swimming Pool



Berempat lebih baik! hehehehe..


gaya power rangers!

Weeeiiiiiii... ok lar.. aku dah tak larat nak upload gambar lagi.. dah almost 3 pagi niee.. aku nak tidooooooooooooo.... nak pilih mana satu pun aku dah naik buntut oppssss buntuuuu... so sesapa nak tengok gambar aku rasa korang pun tau kat mana kannnnn.. of course lar @ facebook.... memang aku dah jenuh2 menhuploadkannyer tadi... so, kalau aku upload kat sini pun.. sama jer gambarnyer..... Apa pun aku sekadar melengkapkan entry aku jer about this PD trip,... kalau nak lebih detail.. leh lar menziarahi blog my fren Deyna niee....

But as I said... it such a wonderful & memorable trip that I ever had... ko jgn risau deyna... walaupun aku nak terbang jauh sat lagi... PD tatapp di hatiku... walaupun airnyer tak biru... huhuhuhu.... It carries lots of sweet memories for me OK!!

Aku loooking forward for da next trip...
biler lar agaknyer yeerrr.... insyallah pasti ade....

4 comments:

Suki Cida said...

cantik tul umah tu... syokkk ooooo....

tangan deqna di mana? heheheh

HasraRazali said...

Wahh....Banglo Deqna tuuuuhhh.....Deqna, snyap2 aje hang beli Banglo kt PD ek...ahaks!

BHMB said...

aku pun x merasa lg chalet PD itu..huhu...nsb asyk x menyebelahi je..uwaa..sgt jeles ok!!:P

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
ha'ah.. memang bessh resort Bank Negara nie...
hahhahahaha.. tangan deqna, missing in action!

Hasra:
huhuhu... mudah-mudahan.. satu hari nanti jadik kenyataan... harus kite serbu umah deyna! Terus jadik vacation club umah deyna tuuu... hehehehee...

BHMB:
loorrrr.. ciannyer kat ko... aku lak yg dah merasa dulu dari ko sendiri.. takper.. harap2 lepas nie ko dpt lar rezeki gi PD tu yek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails