COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 19, 2009

Melayang Lagi RM Aku...

semalam, melayang lagi RM$ aku tuk bende alah nie... tapi bende2 nie amat penting in my daily life, especially on weekdays lar... weekend pun guna gak kalau ade apa2 occasion.. kalau tak der..... rasa cam tak lengkap jeekkk... lagi pun aku memang minat ngan bendealah2 nie... kalau ade chance ingat nak amik kelas belajar on cara2 how to do it! so, apa kah ia? apa lagi kalau bukan bende2 iniiii...........


From Left: Mist Spray (nie very good for keeping my face dari hydrate), Studio Fix Compact Powder & Make Up Base Visage (yg nie memang elok gak for makeup, it makes ur makeup to stays longer and more smooth)


aku memang minat part makeup2 nih... sama ade aku makeup diri aku sendiri @ nak makeupkan org.. tapi so far aku tak pernah lagi lar makeupkan org... minat jek lebih.... tak berani lar.. kang jadik apa lak muka org yg aku makeup kan tuh.... elok2 nak buat make over... terus jadik Mak Make It Over Nyahh!! hahahahaha...

so, aku entitle lagi sekali lar for the free make over @ MAC KLCC... so, now rasa2nyer dah ade occassion dah tuk ku redeemkan this free makeover... occassion apa kah itu... errrmmm.. tungguuuu...


7 comments:

HasraRazali said...

Ermm..Neena, Deqna & Suri...rasanya mmg dah sehati dah ni...Suri tu pandai make up kan org tau...:-)

NeenaAnuar said...

Hasra:
ohh.. suri pandai makeup yee.... errrmm... leh lar berguru ngan dia lak nanti... nak suruh dia bukak kelas makeup lew... hehehehe..

Superstar said...

ah bestnyer pergi membeli belah! hehehe...

eh mana ada pandai, biasa2 je lah. sbb mcm neena gak.. suka experimen muka sendiri.. hehehe...

neways FYI, i dont wear makeup on weekdays la.. selalu gi ofis muka mcm zombie. hehee. time kuar dgn hubby je baru nak melawa. teruk betul. hahaha

NeenaAnuar said...

Superstar:
hehehe.. tuh lar.. best memang best.. tapi poket dah rabak lar jugak nieee... huhuhu..

haaa.. kaannnn.. kite suka wat experiment gitu..

alaaaaa... seyes.. nie my sincere comment tau! U do look gorgeous OK without makeup darling! u kindda natural beauty! lain lar I nie haa.. tak leh langsung kalau tak pakai secalit bedak pun.. baru betol like zombie!!! :D

Suki Cida said...

cida tak suke makeup... tapi suke tengok org makeup... yah agree... sue mmg cantik bila makeupkan org... diri sendiri apa lagi... heheheh

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
alaa... cida pun sama jer lebih kurang cam sue.. you all sumer kulit cerah2 & putih gebu... tak makeup pun tak per... dah nampak natural beauty dah...

Emmelly Hanafi said...

Make Up Based Visage tuh bestkan..sy pun dah try...kulit cam smooth jek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails