COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 12, 2009

1 hari 4-5 Round

tak tahan lar aku... letih.... letih... 1 hari sampai 4 round tauu!!

mana tak nyer... kalau weekend... bangun pagi sekali, tengahari sekali, petang sekali, malam sekali & tengah malam lagi sekali... adoiiii.... tak larat rasanyer!!

kalau hari keje kurang sikit jer dari weekend dlm 4 kali camtuh... asal berair jerrr... siap lar... ooppppsssss!!!!!!! terlebih sudah!!! (apakah yg bermain di minda anda skg nie? if u think & imagine on what u think rite now... memang sah korang dirty minded!! hahahahahahaha)

ye lar.... kan cuaca panas giler sejak 2 minggu yg lepas nie, memang asyik berpeluh & berair jer lar badan aku nie... tak tahan tau... errrghhh.. panas yg meluap2... umah sewa nie tak der air-cond, nak mintak tuan rumah pasangkan air-cond.. kang dia kata aku demand lak.. arrghh, tak per lar... tak sabaq nak tunggu umah sendiri siap... akan ku pasang kan siap2 aircond satu umah....

errrmmm.. nie dah berpeluh balik dah.... so, now for the 3rd round time!! adios!!

4 comments:

BHMB said...

btul na...aku pg2..bgn tdo kul 6am nk msk..bpeluh2 1bdn..terus je on ekon..huhu..lucky nyer aku...sbb umah sewa aku..master room owner dh siap psg ekon..jd..blk keje n bgn tdo..tekan je ekon..heheh

NeenaAnuar said...

wah untung ko kan.... hehehehe..

Deqna said...

memang pun aku pun mandi berkali-kali....badan aku sekang memang panas manjang.. hidung pun sampai berdarah sbb terlampau panas..

harap2 hujan lah lagi.. tadi hujan tapi kejap jer

NeenaAnuar said...

haa.. tuh lar... kene jaga tau.. takot leh demam panas lak nanti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails