COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 21, 2009

Main Voting Lar Pulak!

wahhhhh... response yg ku dpt dari permainan teka teki tuh cam mendapat sambutan yg agak baik lar jugak... maceehh to all bloggerss.. I luv u lah! muuuuaachhhhxxx!!

Actually kalau ikutkan aku... aku nak bagi surprise lar konon2nyer kat korang sumer kannn.. surprise lar kononnnn... ahaks!! that's why aku ingat lepas aku balik dari vacation tuh nanti... baru lar aku nak bagi tau kat korang2 sumer dimanakah destinasi ku itu dgn menghupdate kan blog aku nie haaaa i.e. on 31st May bersamaan hari Ahad depan.... tapi memandangkan aku tengok ade antara you olllzz yg macam tak sabar2 nak tau mana aku pegi sebelum aku terbangkan diriku ke awan biru tuuu.... so, aku nak buat system voting lar pulak... hahahahaha.... kalau korang rajin.. sila lar vote yee... macehhh!! :-)

Sssoooooo..... voting nyer camnie....

Adakah korang nakkkkk aku bagi jawapan yg sebenar dimanakah destinasi percutian ku kali ini:-

A) SEBELUM AKU PERGI
B) SELEPAS AKU BALIK


Leh jawab A or B jek... aku menyenangkan keje korang.. hik... hik...

Selamat Mengundi!!!

8 comments:

Deqna said...

aku tak kira ko tetap kena gi tau sebelum ngan selepas ko balik.. sebelum ko pergi ko kena gitau ko kemana.. lepas balik.. haruslah ko update sebab tak sabar nak tgk keindahan gambar2 percutian ko tuh..

Afiqueku said...

A

Suki Cida said...

saya pilih A... tak keruan aku... anda yang nak berholiday, saya yang sibuk2 nak tahu... wakakak

Suki Cida said...

siapa undi B aku luku kepala korang...wakakak... amaran ketat ni...muahahah

Cik Pah said...

haruslah A

Balqies Arafia said...

A laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HasraRazali said...

Hasra pun mcm Deqna...Pilih A and B
A-nk tahu g mana sblm Neena pergi holiday
B-cmner citer waktu Neena holiday..
Hehehehe

Liea said...

na... aku pun pilih A gak!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails