COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 20, 2009

Jom main teka-teka.... Adekahhh????

Mungkin ramai yg dah tau or.. ade yg tak tau .. aku pun tak tau, Org tau ker tak tau... hahahahaa.. apa yg aku ckp nih!

keh... keh... lets main teka2 for this topic...

tingg
al 1 week jek lagi aku akan zzaaaaazzzzzssss terbang ke satu destinasi yg amat2 menarik... tapi.. dimanakah destinasi pilihan ku kali ini? Adekahhh aku akan meninggal Malaysia? OR Adekahhh aku akan terbang ke dlm destinasi dlm Malaysia sahaja? OR Adekahhh aku akan pegi ke tempat2 yg aku pernah lawati sebelum ini? OR Adekahhh aku akan pegi ke destinasi baru yg aku tak pernah pegi sebelum2 nie? SOOOOO.. SILA BUAT TEKAAN ANDA! sapa dpt jawab ngan betol.. saya upah aiskerim.... kih... kih.. kihh.. hey.. jgn pandang aiskerim tuh sebelah mata tau.. aiskerim nie aiskerim special tauuu!

ADEKAAHHH AKU AKAN BERCUTI DI TEMPAT SEPERTI INI?
??


ATAU... SEPERTI INI....



ATAU... SEPERTI INI....


ATAU... SEPERTI INI....



ATAU... SEPERTI INI....



ATAU... SEPERTI INI....


ATAU... SEPERTI INI....


ATAU... SEPERTI INI....




ATAU... SEPERTI INI....


Gambar2 diatas hanyelah sekadar perhiasanyerr...

so, agak2 kalau nak jawab.. sila beri jawapan yg tepat seperti.. Bali, Phuket... ha camtuh lar sikit lebih kurang... and also tak leh jawab lebih dari satu jawapan... contoh cam... Bali or Phuket... kene satu jer.. kalau Bali.. bali jee... ;)) Sooooooo....

SELAMAT MENJAWABBBB!!!! :))

P/S: Deyna... yg kat entry tadi tu tak kire yek.. sbb ko bagi banyak sgt jawapan nyer... so, jawab kat sini... satu jek jawapan yg akan diterima... Hehehehhee..

7 comments:

HasraRazali said...

Hasra teka! NEW ZEALAND?

Balqies Arafia said...

BORA-BORA!!!!!!!!!!

Cik Pah said...

haruslah ker maldives or mauritius..cik pah suker sgt kalau dpt gi sane...

oh yer. nak satu jer kan.. cik pah rase korea kot.. hehehehe...

Afiqueku said...

Neena.. dulu u penah ckp nak panjat gunung.. so guess u nak g gunung kinabalu... m i rite??? - Asdiana

Deqna said...

Aku teka ko mesti gi tempat yg macam gambar no 1 atau no 3 tuh.. ko kan pencinta laut....

let me guess walaupun ko sikit pun tak hint2 kat aku tapi hati aku cam kuat jer mengatakan ko nak gi ke Mauritius.. atau Maldives.. Aku tak taulah yg mana satu.. ko accept jer lah jawapan aku ni walaupun aku kasi dua sekali...

kalau aku betul pun ko takyah susah2 nak kasi aku hadiah.. wah perasan....

kalau nak bagi gak, ko beli jer tuk aku fridge magnet or key chain dari mauritius / maldives tuh.. hahahaha suka2 hati aku ajer..

lagi satu.. mauitius2 gak.. tapi percutian kita hujung minggu ni jadi tau.. walaupun cuma sekangkang kera...

Suki Cida said...

cis! deqna help help... australia may be? gold coast...

sila belikan cenderahati tuk cida... hahah

Suki Cida said...

cida teka australia..... tak kisah la mana2 janji australia... kang salah lak pulak tempat tu... sia sia jo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails