COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 1, 2011

Gambar Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck Bersuka Ria di Werner’s!

Blog tanpa gossip terhangat dipasaran adelah membosan kan! ahahaha..... :p  Lagi pun aku tahu mesti ramai yg terjah blog aku nie sebab aku wat entry hot gossip camgini kann?? hahaha... perasann minah gonjeng nie! dah2.. saja nak gurau2 di pagi hari Selasa nie...

Ok nie aku terbaca kat website MediaMalaya nie... pasal si penjaga gol No. 1 Malaysia yg handal di padang tapi agak bebal diluar! huhuhuu...


Sessi Berfoya-foya Apex & Dahlia Teck!

korang semua leh kasik caption korang sendiri kat gambar nie! :p
Wahai  manusia yg sudah berada dipuncak & berada dizaman kegemilangan... kenapalah kamu2 semua cepat lupa diri??? Hurrmmmm.... 

10 comments:

PinKy MoMMa said...

taste dia dah bertukar nak yang camni..mujur elia tau awal..

jangan bersedih..sebab Dia tau yang terbaik utk hambaNya..

tak nak letak caption kat gbr tu kang terjadi geram bagi pihak hahaha

SURIA AMANDA said...

dulu masa x fofular..cukup la jodoh org kg jer..la ni dah glemer..mestilah nak yang hot....cantik..bergetah...

syanasaid said...

huh!!
gambar last sekali tu...
elok sgt la tu, mmg sesuai la dibuat laki/bini masing2 ni pun

kpd yg kena tinggal ngan apex tu..ko xrugi ape2 pn xdpt laki ni..

mEiZ SHA said...

uishh ..baek xyah pakai bj laa lg senang..:)

Shu Shinju said...

semua pakat x cukup kain...kesian....

Dee said...

tetiba teringat dia penah kata..saya tak mau jadi mcm mawi..tup2..hmmm..telanlah kata2 sendiri tu..

♥cikmOt♥ said...

ehem ehem...hot dan seksi pilihan saya...hehehe

NM02 said...

seksi lalu rasa seksa zahir batin

itukah yang 'dia' cari?

mmmmmm

cookies said...

air diatas meja..hope sekadar hiasan....

Rine Aziz said...

ermmm..harap2 apa yg terhidang tu tidak menjadi sbhg darah daging dia :( ....btw gambar first tu merah padam muka dia...ermmm sy ade terbaca kalau ssrg tu minum minuman keras mmg muka akan jadi merah sbb ianya panas dlm bdn kita..wallahualam...doa semoga dijauhkan dr yg buruk2 pd semua muslim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails