COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 10, 2011

Entry 18SX ~ Hanya Sesuai Utk Tontonan Mereka Yang Dah Berkahwin! Nak Hangatkan Malam Pertama or Inginkan Setiap Malam Seperti Malam Pertama? Di Best Buy Collection Ade Jawapannya!

Aku rasa confirm hit entry aku yg nie!  korang part2 18sx nie mesti  lajuuu jerk kannn... ngagagaga.. :p

Actually entry nie dah giler bapak lapok! dok berkepok dlm drafts box tak kuar2.. but since baru2 nie aku baru merasmikan nya... waimaa... baru lah terasa seperti mahu meng-hupdate about it!  Ok apa yg aku rasmi kan itu??  Meh nak tunjuk mehh.. tapi aku tak leh jadik modelnye... sebab bende nie sangat merbahaya kalau aku jadik model and tayang kat sini... yg nie aku hanya boleh jadik model tuk seorangg sahaja... the one and only my en. teman ler... so meh aku tunjuk model yg sememangnya layak jadik model utk bendealah nie...  Make sure yg cukup umur jerk leh tengokk okkk.. yg belum akil baliqh tu jgn tengokkk... tapi tak guna aku ckp jgn.. sebab aku tahu korang tetappp kepinginnnnnnnn nak tengokkk kan??? kannnn???? ahahhahaa... ok lah tengok lah model yg silap haribulan boleh mendatangkan berahi ni.. so jaga2 kehh! :p


1st Night Gown!

2nd Night Gown!
Actually dalam awal tahun hari tu aku ade lah joint satu contest nie... which organized by Best Buy Collection .. first time aku joint contest melalui FB... Contest yg diberi nama Loving Couple Competition nie aku joint saja as suker2... since aku rasa cam aku ade jerk banyak gambar2 cam ala2 ngadaaaa sikit ngan en.teman.. so aku pun saja suke suki lah menjointkan diri tanpa mengharapkan apa2 pun... lagipun nak memang tu memerlukan LIKEs terbanyak di FB Best Buy Collection... so sikit sebanyak ko kene lah wat marketing.. aku pada awalnya memang pemalas lipas nak wat keje tu sumer... tapi en.teman lah penyuntik semangat aku.. dia yg ckp.. alaa.. just publish jerk kat FB wall and mintak kawan2 tolong LIKE kan.. en.teman satu lah yg aku suker ngan dia.. dia memang cukup suker dan rajin utk joint contest2 nie kengkadang.. dulu2 selalu gak dia memang hadiah kat Radio Era.. sanggup call talian radio utk menang a few gifts.. and alhamdulillah ade gak lah rezeki dia time tu... hehehee...  selain dari penyuntik semangat aku utk joint contest nie.. aku rasa en.teman sendiri nak suntik aku kot kalau kot2 aku menang dpt baju2 nie.... ehhhhhhhhhhhhhh!!!!

Alhamdulillah.. memang rezeki en.teman utk menyuntik gamaknye.. hahahahaa.... aku menang lah contest nie di tempat yg ke-2... so dpt lah coupon voucher bernilai RM125 dari Best Buy Collection nie....  

BBC

gambar yg membawa kepada kemenangan!
Dah dpt voucher percuma... waimaaaa.... menang harus lah shopping di Best Buy Collection nie kannn... aku suruh en.teman pilih kan utk aku... tapi mamat tu malu tucinggg plak biler disuruh pilih! haha.. dia kata semua nya nampak best2 lagi menggairahkan.. naik pening nak memilih! ahahah.. vunggukssss!!!

Then aku ternampak pada collection2 Loving Couple Set nie...

cute eh?

aaaauuummmmmmmm!!!!
Matikk matikkkkkkkkkkkkk en.teman menolakkkkkkkk! memang senggal lah laki aku tuuu... mana acii asyik dia jerk nak aku pakai yg cute miut & berambu ramba... aku pun nak gak dia pakai yg bereben-reben & berambu ramba! ahahahahahaha.....

Sessi pujukan tak berjaya nampaknya! memang kalau kau muntah darah sekali pun dia takmo lingerie for men tu! ahahaha.. takpe2.. esok2 aku beli kan jerk utk dia as hadiah.. pastu kalau dia tak pakai.. confirm aku merajok and suruh dia tido luar sampai lah dia nak pakai.. amacam? hebatt tak ugutan aku????  :D


DSC_1034 copy
So setelah dipilih oleh aku ngan en.teman secara bersama.. inilah dia baju dari best buy collection yg aku shopping secara online!


DSC_1035 copy
2 helai nie adelah sama seperti pada gambar model yg diatas tadi..
So far aku berpuas hati ngan material yg aku pilih nie.. soft laces and it is stretchable! kalau tak salah aku dia ade gak saiz pluz size tau.. so korang2 yg berminat boleh lah wat shopping online kat Best Buy Collection nie yer!  Macam2 design ade.. aku sendiri geramm tengok.. comey2 sangattt...

Pada yg dah kawin.. maybe sesuai utk dijadikkan bahan hadiah buat pasangan.. especially para sang suami lah! kalau agak2 suami korang tak tahu menahu about shopping2 online nie.. korang bukak jerk website Best Buy Collection nie depan dia.. ajak suami ko duduk sama2 pilihkan utk korang.. tak yah surprise2.. sbb kalau ko tunggu dia nak wat surprise.. memang gamaknye ko tak dpt lah nanti nighty dress yg comel2 nie! hahahahaa... ini bagi husband2 yg tak romantik yer.. kalau husband2 yg jenis romantika de amour nie biasanyer dia tahu jerk nak carik hadiah2 camgini kannn... hehehhee... if not sang isteri kalau nak shopping sendiri pun boleh... tak salah kan kalau kite nak cantik2 utk para suami kite sendiri kannn... salah satu rahsia kebahgian rumahtangga jugak nie taw! ehehehe... alaaaaaa... meriahkan lah malam2 anda seperti malam2 pertama.. ewahhhhhhh!! *sambil tutup muka menahan malu*

Then bagi kamo2 yg belum kawin.. kot2 tak tahu nak kasik kawan korang yg bakal mendiri kan rumahtangga hadiah apa... so boleh lah korang kasik hadiah nie kat kawan2 kamooo... so boleh lah diaorg raikan malam pertama diaorg ngan hadiah sweet korang nie! ehehhe... or else kalau rasa diri sendiri yg nak kawin.. ko nak kasik surprise kat laki2 korang malam pertama... leh lah melaram ngan baju2 nighty yg seksi mekchi nie.. nak lagi best.. beli yg couple set tu sekali sebagai hadiah buat suami kamooo! so tengok dia nak pakai ke tak? ehehehe..

So far out of 2 nighty dress yg aku dpt nie.. aku baru pakai satu.. pakai kat tempat honeymadu last week! *blushing* so lagi satu aku simpan nak pakai on our actual anniversary day next week.. mood harus diwarna warni kan senantiasa.. lalalalalalalaala.... :p  


12 comments:

Deqna said...

seksa siot...wahahahahaha

nuar tak adil.... nak bini jer pakai dia takmo pakai..hahaha

Shu Shinju said...

serius shu x baca...terus comment jer ni...hahahaha...

ape cite erk??hihihi...

mEiZ SHA said...

geli hati ninie baca entry akak nie..:)
maluuuuuuuuuuuuuuuuuu shaye..:)
tp comei..hehehe

kt pon beli online 3 pasang gitu..wawawaw...~blushingggg~;p

Mimy Hamid said...

aummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....hari hari mau...aku mauuuuuu...first night je aku pakai beb...hehehehe...teringat pulakk...lalala...skrang terlucut sudah...

Lulu Caldina said...

adeh terklik entr ini ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

ahahahahaha tergelak besar aku tengok yang men punya tue..siap rambu ramba hoke...wakkakakakakakakaka...xcukup rambu ke beb?? wakkakakakakakaka

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

auww....ehehehee

SYANI said...

Yang pink tu cute la.. Kalau yang rambu ramba tu laki aku pun tak hingin nak pakai..

mekchu said...

hihihihihi.. senyum2 mekchu ni ha.. terbayang baju beli kengkonon nak pakai mlm pertama ri tu.. sudahnya dicampaknya ntah ke mana.. senyum2 lagik (ada makna)

kalo kat rumah tak de orang mmg best kan.. tp kalo mi-cah ternampak, mesti dia tanya "kenapa mama pakai mcm tu? mama nak pegi mana?" ohhhhh potong stimmm...

-oP_ida- said...

hikhokhikhokhikhok....terbaikkk
cute abesss nie....

nida xleh pakai ni..makLomlaa dok umah kampung..kang keliling umah orang skOdeng...hihih

BTW, u olss bedua memang romantis abes....

Wawa Tasliman said...

hihihihiihihi... malu tapi mau sambil tutup muka.. :)

MadaM LaLa said...

thnax neena, sbb bg idea bernas kat madam untuk our anniberseri gift.. intimate..intimate...gitu...hahahaha

here my link just to credit to u..

http://mdmlala.blogspot.com/2011/12/happy-berseri-my-shitam.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails