COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 16, 2011

Dating Bersambung di MARKS & SPENCER & AUNTIE ANNES! (Part 3 ~ NeenaAnuar Dating @ KLCC! Hari Yang Sangat Beruntung Buat Anuar & Hari Yang Membahagiakan Neena!)

En. teman berterusan membedal beg duit aku! ahahahaa.. ayat tak bleh blaahh!  ye arr.. mentang2 lah aku kata makan lah apa nak makan... amboii.. amboi.. amboiii... dasarr rakussss tauuu dia!  tapi takpe.. aku memang seikhlas hati pun belanja dia on that day! alaa.. bukan selalu pun kann... most of the time pun memang kuar duit kite.. so to me takde masalah lah nak kuarkan duit kite utk belanja org yg kite sayangi sangat2 kann... and I'm sure diaorg as our husband akan rasa dihargaii gituu..... 

Ok lah.. out next pit stop.. kami ke sini!

DSC_0601 copy
Marks & Spencer!

DSC_0605 copy
ko tengok gaya dia punyer meyoping! kalah pah bedahh tau! hahaha....

DSC_0603 copy
Dia shopping biskut sampai 3 bungkus.. tapi modelnya tetappp aku kannn!

DSC_0674 copy
hasil rembatan en.teman dari Marks & Spencer! to me biskut Double Chocolate Sandwich tu adelah yg paling superrr sedapppppp!!!

DSC_0664 copy
pastu sambung lagi di Auntie Annes plak!

DSC_0672 copy
kiteorg memang suker ngan roti Auntie Anne's nie especially  yg Cinnamon Sugar nie!

Di sebabkan kami dah kekenyangan yg amat sangat di Bumbu Desa... so for our dinner kiteorg belasah roti Auntie Annes nie jerk.. kalau lapar.. confirm gie terjah makan kat tempat lain gak!  and secara tak langsung... wallet gonjeng pun selamat sikit! ehehehhee..

12 comments:

Ann@zanyra said...

alamakkk...terliur plak tgk Auntie Anne tu..lame giler xmkn...dan lame giler jugak rupenye kami x g KLCC...hihihih..

SURIA AMANDA said...

along pun sama..tp suka gak yang hotdog besor tuh

-oP_ida- said...

kaknin....kurier mai roti unti N tuh....unik jaa bentok dia sure sdppp

Mimy Hamid said...

feberet aku jugak biskut marks n spencer...sekali borong 3-4 biji...aku suka..mmg sedap...pastu suka beli lotion n shower...wangiii

Liea said...

babe, all the pics taken with DSLR? allowed at kat KLCC?

Pueh ati den dah baca all entries yang tertunggak selama ini. Selalu tak leh access, my internet so slow!

Cik Puan Neena makin cun! i like! Eh entri Sabah blom lagi kan

Wahidah said...

kak neena wai dh lama tk shopping kt marks and spencher ne..last kt saudi dl...biskut die mmg sedap2

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

best je nampak...

Gieyana said...

arhggg..sukanya makanan yg last tue....

mummysyafie said...

suka beli biskut kat situ..budak2 mmg fav yang animal biscuits

Eri-chan said...

tak suka makan auntie ann taktaula nape...sekali-dua je makan....jadiklah...hehehe

Ann Ishak said...

double choc sandwich tu memanglah kegemaran aku...alahaiiiiiiiiiiii ko ni memang saja tau buat jiwa bergelora nak beli jugak hihihihi

Mama Gee said...

tak pernah lg makan roti anne tu...tp ramai puji sedap....nk kena singgah gak try... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails