COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 10, 2011

Isteri-Isteri Gersang Menghiburkan Hati @ Pavillion!

Secara tak sengaja pulak hari nie punyer entry berkisahkan kehidupan rumah tangga! hehehe...

Beberapa minggu yg lalu.. bila para2 suami kami semua sibuk mencarik rezeki dengan melakukan kerja2 'menembak' & 'skodeng' (photographer & videographer).. waimaaaaaa.... para2 isteri yg gorjesss telah pun membawak diri sesama sendiri demi menghiburkan hati setelah ditinggalkan sepi tanpa teman seorang suami dikala hujung minggu! diaorg kalau wat shooting confirm conquer sabtu ahad punyer.. so kiteorg isteri2 yg gorjes nie telah pun membuat plan secara mengejut pada satu hari dihujung minggu tersebut!

3 hots & spicy wifey! :p
Bila roger2 sesama sendiri... sama2 pulak free on that evening! so teruss jerk zaaassss plan to hang out.. mula2 tak tahu nak pie mana.. then Zaa yg suggest nak pi lepaking at Pavillion! so jalannnnnnnnn!  Hang out nie memang utk mereka2 yg gersang ditinggalkan suami semata... so mereka2 yg ade suami disisi tak leh ikut... sbb kami jeless tengok kamo ngade ngan laki2 kamoo seharian gi sana sini! Lagipun kami takmo suami kamoo sedey kalau kene tinggal ngan kamoo nanti bile joint kamii yg tengah gersangg trangg tangg tangg niee! ahakkkksssss!!! :p

we choose to chillin' here!  nice place to hang out with friends and family!

we all first time terjah restaurant arab nie.. Al-Tanoor!

antara menu yg disediakan...

makanan dah order.. so in mean while apa lagi keje yg kami ade... :))

Happy Wifey Day's Out!

our colorful drinks!

Ho mama pilih chicken kebab!

with Carrot Juice!

Gorjes Mommy ni pulak pilih Lamb Kebab!

with Fresh Orange Juice!

aku punyer menu sama ngan Zaa... Lamb Kebab!

air nie sedapp gilozzzzz!!! Fresh Lemonade Mint!

sambil makan.. sambil borak2.. sambil berdiskusi tentang sudut mengimprovekan diri sendiri dan sharing2 jugak pelbagai isu2 semasa dan jugak ilmu alam rumahtangga! :D

then diselang seli dengan hilai tawa dan jugak air mata berjujuran! ahahahaa.... uhuhuhu....

makanan kat sini ok lah.. not bad! sapa2 yg suker Arabian food leh terjah sini yer! :)
Lepas makan.. babyy dlm perot teringin nak makan aiskrim gamaknyer.. so Mommy Awien ckp nak singgah beli aiskrim sat!  but before sempat dpt singgah tempat aiskrim.. Zaa singgah Body Shop sat.. memang time tu Body Shop tengah menggila sales nya! So dia tengok2.. then dia beli something for her...

Tup2 lepas dia dah bayar... Dia pass kan kat aku ngan Awien sorang satu paper beg! uikk?? tanjattt gegirll taw!  uhuhu....  Apa yg kami dapat??

ni dia... Peach Body Mist by Body Shop!


sangat sesuai utk kami yg tengah gersangg ditinggalkan suami! ahahaha.. so malam balik2 leh spray banyak2 supaya suami masing2 tak tido lepas balik keletihan dari wat kerja2 menembak! :p

TQ so muchh my dear friend Zaa for this small gift! 
100% of ..... KECINTAAN, KASIH SAYANG, KEIKHLASAN, KESETIAAN, KEBERANIAN, KEJUJURAN, KEMAAFAN, KESEDIHAN, KEGEMBIRAAN & KESERASIAN!  ♥ ♥ ♥
Ok.. tu memang kejutan pertama... then terus lah proceed ke tempat aiskrim.. coz ibu ngandong dah nak makan Italian ice cream!

Gelato Fruity!

see.. baby dah tak sabar nak makan ice cream tuu.. majuu kedepan jerk dia cam nak pilih ice cream yg mana satu! ehehehe...

abg yg bertopi tu sungguh baik hati.. boleh dikatakan hampir kesemua ice cream2 yg ade kat situ dia kasik kiteorg rasa! ahahaha... Ini lah kelebihan biler berjalan tanpa sang suami disini.. tapi bukan niat kami sebegitu yer. dah rezeki org kasik.. bedal jerk lah! ahahahahaa.. :p

Seriously memang menggila tengok aiskrim2 kat sini.. semua yg ku rasa semua nya sedap2 belaka! semua pun aku nak jugakk! uhuhu.. so setelah kami merasa-rasa secara free.. Zaa & Awien pilih Pineapple Orange!

aku hari tu memang seharian gilerkan ala2 paper mint! So I choose After 8!

Ok disini berlakunya kejutan yg ke-2! Mommy Awien belanja pulak makan ice cream gorjes nie!! whooott whoottt!! btw my dear Awien.. you look damnnn hot & seksi in this pic! luv it.. nice pose! :)

ok.. kat sini leh dptkan FREE topping! ade 5 choices kat situ!

Yeay! saya punyer!

hmmmmmmmmmmmmmmppphhh!! yummmmyy sangatttttttt!!!

Sumpah sedap!!! tengok nie pun dah terliur balik dah!  btw sapa tahu apa kelebihan After 8 nie? hehehe.. aku dah tahu dah.. Zaaa bagi tahu aku hari tu.. terus rasa tersipuu mioww miowww kekdahnya! ahahaha...

Zaa with her Pineapple Orange yg macham2.. but yet yummiies!

TQ so much Mommy Awien!! terharuu sbb baby nak makan ice cream.. Untie Nin & Untie Zaa dpt makan free ice cream! so nak kene TQ banyak2 kat baby jugak! nanti dah kuar kite ngomol2 eh! :D


haaa... kan dah berseri muka isteri2 yg gersang tadi! ahahaha...

ngan ice cream pun nak posing gak walaupun sekadar bergambar ngan iPhong! lalalalalaa.. :p

See.. kat lift pun sempattt kannn! hehehee.. memang kami nie kaki click2 lerr.... :p
Thanks to my girlfriends... such a wonderful & fun outing... Thanks a lot for the lovely treats!  Shopping mall pun dah nak tutup.. so nak jalan2 lagi tak leh in order to get my treat.. so I treat bayar parking bay kite jerk lah hari tu.. ehhee.. takpe.. wait for da next outing yea! :)

Zaa baru balik dari Maldives! so dpt cute token from there.. thanks my dear fren! :)



4 comments:

mama tisya said...

wah best ngedate ...mkn2..posing2..mkn2..shopping2...kalo dtg pavilion inform ler..nk ngedate ngan neena gojes...hehehehe

Mimy Hamid said...

gojes, hot, awesome utk 3 orang ni...psst AWIEN sgt hot mummy..suke nengok diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....rindu koranggggg

-oP_ida- said...

ukhwah persahabatan yg UTUH terjalin.....terbaik.!!!!

kakza bg sebeniar maldive..comel-comel belaka.....

kakza, nanak jugak..hihihih

Wawa Tasliman said...

lama dah tak pergi dating dengan buddiey macam ni.. selalu pergi pun dgn en hubby je.. hurmm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails