COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 18, 2011

Nak Tahu Tentang Kronologi Percintaan NeenaAnuar? Jom Layan Sweet Video Dari CST Production nie!


Esok will be our 6th Wedding Anniversary!  
*Yeayyy! sambil wat chicken dance!*

Video nie dirakamkan oleh our beloved friend Rosli Mohammed from CST Production in 2009! giler arr shooting time nie dalam bulan puasa.. panas nya tak hinggat.. haus nya tak leh ckp... but such a wonderful moment for all of us that day! we both tak puas2 tengok video nie.. walaupun dah dua tahun.. but at times we both akan keep on layan the only video about our love nie.. 

Again and again nak say TQ so muchhh to CST Production coz sudi rakam kan moment indah ini for both of us... walaupun kami ketika ini nampaakk gilerrrrr punyer gonjenggggggggggggg nak2 kat permulaan video tu.. muke memang tak boleh blahh...  hahahha....

Ok.. I know mungkin ramai yg dah tengok video nie before... which aku ade jugak tepek kat side bar aku... but again.. sebagai tanda penghargaan pada CST Production.. akan aku tayangkan semula video kronologi percintaan kami nie... nak amik video kawin tak dpt kann... haha.. jadik lah video ini pun dah cukupp terbaekk dah buat kami... 

So sapa2 nak amik video shooting for your wedding ke... engagement ke.. pre-weds or post-weds... birthday or apa2 saja lah... even kalau korang nak beranak pun CST leh amik video moment korang nak beranak tu... hihihi.. serious tak caya? gie terjah CST Production nya website yer! :)


3 comments:

Anum said...

terbaik

Shu Shinju said...

sweet...

tersenyum jer shu tgk sorang2 kat office ni...:)

ellynadyra said...

nice video gonjeng, aku pun suka penampilan cik abang ko skang, after dikerjakan oleh ko....happy anniversary to both of u!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails