COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 17, 2011

SWAROVSKI & ARMANI EX-CHANGE HUNTING! (Part 4 ~ NeenaAnuar Dating @ KLCC... Hari Yang Sangat Beruntung Buat Anuar & Hari Yang Membahagiakan Neena!)

Conclusion pada wordless pagi tadi!  owh.. dah lama rasanye tak reward diri sendiri! So lepas tengok wayang.. we both jalan2 sambil cuci2 mato! aku memang takot sikit nak wat activity nie sebenarnyer.. dalam hati dok berdoa.. mintak2 jgn lah ade apa2 yg aku terBekanan! sekaliii.. memang dia nak suruhhh melabur jugak kekdahnyaa! memang saja carik pasal kannn! hahahaa...

DSC_0579 copy
dlm banyak2 yg aku window shopping kan.. at last aku terBekenan ngan bracelet kat Swarovski nie!  suker ngan lock camgini!  Ala-Ala Tiffani gituu! :p
Mula2 memang ade gak terjah Tiffany & Co.. tapi bile tengok dia punyer gelangg tu dah cam ala2 rantai basikal en.teman kata.. haha.. senggal en.teman tau! memang lah.. dia punyer gelang tu cam agakk besar.. then bile test kat tangan aku cam tak berapa nak sesuai lah pulak ngan tangan aku yg cute miut nie! ahahaha... Lagi pun Tiffany nie product pure silver.. aku tak berapa nak suker ngan silver nie bukan apa.. leceh lah nak jaga.. dia cepat jadik kuning and tak berapa nak shining.. so tu yg cancel lah nak memiliki product Tiffany! ngagagaga.. :p

DSC_0581 copy
senyuman teruja disitu!

DSC_0582 copy
pastu tetiba pening bile fikirkan $$$! ahahaha..

DSC_0584 copy
dibelek berpuluh kali! Ok ke tak? Ok ke Tak? ngan harapan kalau boleh nak dpt jawapan TAK! tapi tak berjaya nampaknya selepas hati telah pun terpaut 100%! huhuhu...

DSC_0588 copy
maka.. gelang itu telah pun menjadik milik saya! :D

Aku satu lah yg aku teringat bile nak shopping mopping nie.. especially kalau melibatkan $$$ yg agak banyak laaa... Arwah mak aku penah pesan... "Kalau dah tengok satu2 yg kite berkenan tuu.. kalau kite ade duit simpanan yg lebih sikit.. just grab it jer... coz duit kite boleh CARI!" hehehhee... haaa... itu lah yg sampai skg aku kalau nak shopping sesuatu yg aku berkenan tu kan.. mesti dok fikir2.. rasa2 cam ishh.. takmo lah beli.. tapi hati dah terpauutt pulak! tak beli kangg dok termimpi-mimpi sampai ke sudah.. then timbang balas balik.. bile last aku shopping and reward utk diri sendiri? owhh.. dah lama dah! then sambung lagi buat timbang kati di kotak fikiran... cost nie berbaloi ke tidak.. duit cukup lagi tak kalau esok2 ade hal emergency.. perlukan utk masa2 sesakk... Ok.. dah ditimbang  + - x ÷  segala ceruk sudut... OK lahh.. akhirnya ...............

DSC_0209 copy
ianya milik saya! :D

DSC_0206 copy
It's a Bracelet!
Kalau aku shopping.. teman sehidup semati aku tak shopping mana aci kan? so dia pun dok window2.. lama2 terus ke pintu counter! ahahaha...

DSC_0593 copy
sian kengkadang tengok org lelaki nie.. kalau nak shopping tak banyak option cam kite org pompuan nie kan! ehehehe..

DSC_0594 copy
Kebetulan Armani Exchange tengah wat sales.. so dpt lah en.teman grab 1 t-shirt!

DSC_0898 copy
Yg nie dia shopping sendiri yer..  aku tak tanggung walaupun hari tu adelah hari aku tanggung semua kos perbelanjaan which means will exclude shopping! hehehe.. kijammm si gonjeng!

DSC_0597 copy
So begitulah berakhirnya hari yg bahagia buat kami berdua!  See.. gonjeng tersenyum simpul bukti bahagiaa! ahahaha..

Seriously.. kalau satu2 perkara tu kite dah lama tak buat or tak penah buat.. mesti kite rasa enjoyy kan! hah.. begitulah yg kami rasa... in a way terasa cam berada di zaman cintan cintun dulu.. dok mengukur shopping mall bila tiap kali nak gie dating! hehehe... 

Outing nie ibarat our pre-celebration for our coming anniversary! woottttt....... wootttt!! :)

So next will be cooking & holiday! Check it out yea! :D


10 comments:

Shu Shinju said...

cantik la Bracelet kak nin...pandai kak nin pilih...:)

Deqna said...

setuju setuju setuju.. kalau ada yg berkenan tu memang grab jelah kalau tidak memang terbayang2...yelah duit boleh dicari... apa salahnya kita reward tuk diri sendiri kan..

aku tak pernah lah lagi beli swarovski (apa ke betul ejaan ini) dia white gold ke apa ye? tapi cantik lah design dia.. unik.. me likey..

ratusiput said...

mmg lawa gelang tu aku berkenan sbb aku mmg ske gelang2 cmtu..pssttt bp rega ek?kot2 aku ble bli gak...tp skang nk cari jam yg ala2 gelang camtu...sebab nampak cam 2 in 1..gelang n jam.suke plak pakai2 cmtu skang.

CaMbEsT said...

what else i could say... its a brilliant choice ! wht a Great outing... u guys kan... SUPERB lah!

Mimy Hamid said...

yer beb ada duit jalannnnnnn....takde duit tu yang jangan tengok..duk diam2 pasang angan2 memoga dapat satu hari nanti

Anum said...

cantik sesuai ngan u

Eri-chan said...

cantikla...aku suka gelang jugak..hihi..

Ann Ishak said...

cantik babe...aku suka tengok baju nuar tu, nampak sexy youuuuuu

mekchu said...

design bracelet tu sama okeh dgn mekchu pkai skang :) cecomel kan boolat-boolat..

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Blog khas buat semua PENCINTA HANDBAGS! :)
Koleksi handbags yg menarik & stylo serta tips yg sgt berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails