COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 17, 2013

Waktu Mengandung Hari Tu Takde Mood Nak....


DSC_5898 copy
Berposing ngan baju nie! hehehe...


DSC_5903 copy
Dress denim star dari Najjah Boutique nie aku beli dlm bulan puasa tahun lepas.. tapi baru sempat pakai sekali jer waktu makan² bersama member blogger kat umah aku dlm bulan sembilan hari tu!

DSC_5913 copy
and now bile attend wedding kakak Aizat nie baru lah aku pakai utk kedua kali nya!

DSC_5915 copy
Zaa kata dia pun dah lama giler tak posing² ngan aku!

DSC_5962 copy
Kite nak posing camne nie Za?

DSC_5956 copy
kite tak yah pose.. tapi kite main candid aje!

DSC_5981 copy
One...

DSC_5982 copy
Two...

DSC_5983 copy
Three!!!!

DSC_5984 copy
Khalis confused tengok untie² dia yg beraksi seperti kanak² ribena!

DSC_5987 copy
Khaliss yg patot memain kat sini bukan Untie Zaa & Untie Nin!

DSC_5920 copy
Ok lah.. dah penat memain.. now kite pose pose pulak!

DSC_5925 copy
focus kat I sorang je tauu.. pleaseee.. pleaseee laaa abaikan background I tu! :p

DSC_5932 copy
Ehh tetiba buah hati pengarang jantung I interpremm... ohh rinduu nya saat berdua dlm gambar sebegini!  wahai Bay Bee ku.. bile lah kite nak buat photoshoot terbaru nie???

DSC_5935 copy
en.teman kata nanti dia pilih masa dan tempat yg sesuai utk buat photoshoot kami berdua.. now dia suruh aku berdiri je sengsorang dulu cam tiang lampu!

DSC_5937 copy
Ok.. nanti saya tuntut janji awak tau Bee!


I love blue color too!


DSC_5941 copy
korang layan kan versi meroyan pompuan gorjes gonjeng nie..

DSC_5947 copy
Sesungguhnya dia tgh mengidammm nak posingg selepas sekian lama tak posing depan camera! :p

DSC_5950 copy
puas hati lah tu!

DSC_5953 copy
belum.. belumm.. nak lagii nak lagiiii!!!

DSC_5991 copy
Udahh.. udahhh.. puas tak puasss.. baby Khalis a.k.a 'mam' besar of the day dah ajak balik.. so jommmmm balikkkk! :D


7 comments:

Mimy Hamid said...

pic last paling aku suka...miss uolls...rindu nya..nanti dtg besday Fayel my dear fren semua....

Anum said...

walau apa pun sis tetap comel

MiYOKO SuKi said...

sume pun cntik!!!

Cik Cammy Lia said...

hai sis..dtg cni 1st time :-)

wah suke berposing ye :-)

EmmyLisPR@blogspot.com said...

nice lh...pic last CANTIK..hehe

ameris said...

so sweet my dear

AlyzaFisol said...

cantiknye stail tudung...tudung pn lawa... :)

http://www.alyzafisol.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails