COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 14, 2013

Shopping Tudung Free!

Ingat tak pada entry wordless yg INI?

In last November.. bersempena Grand Opening butik baru Al-Humaira Contemporary (AHC) di The Strand Kota Damansara.. AHC ade anjurkan satu contest yang comel i.e. AHC Instagram Photo Contest!

Caranya mudah saja :
1) Follow @alhumairacontemporary di Instagram.
2) Datang ke Grand Opening butik AHC pada hari (Sabtu, 24 Nov 2012) di The Strand.
3) Ambil gambar anda sendiri / dgn kawan
² di butik baru AHC.
4) Letakkan hashtag #alhumairacontemporary.
5) Letakkan caption "Saya / Kami di butik baru @alhumairacontemporary!" (
Wajib letak betul2 mcm ni)
6) Boleh letak banyak mana pun gambar anda dlm instagram utk masuk contest ni, dgn syarat, kena ikut cara 1-5. Kami akan tengok dan pilih 10 gambar yg paling best dan menarik. 10 orang pemenang tersebut akan menerima RM100 cash setiap seorang!

Sebagai peminat tegar pada koleksi² hijab Al-Humaira... harus lah aku hangkut en.teman ke sini!

aku sampai pun dah lewat petang.. lebih kurang lagi sejam nak tutup baru aku sampai!  dtg ke sini just nak bagi support dan sambil² mencuci mata jer coz  most of the collection yg aku berkenan dah pun aku grab awal before grand opening nie.. so bile dtg lewat nie pun tak rasa ralat sgt if banyak yg dah abis! hehe..

antara aksi Instagram pic utk meraih RM100! haha..

lagi satu aksi yg dipertaruhkan!

mentang² AHC kata boleh upload seberapa banyak gambar kat Instagram.. sekali sampai 3 keping gambar aku up! haha.. end up memang en.teman pembawak rezeki bile gambar nie yg dipilih utk menang RM100!  Thank you so muchh ACH!! muahh.. muahhh!  oh paper bag tu bukan lah dijadikan sebagai props semata yer.. dlm tu ade tudung yg sempat aku sambarr sebenarnye! hehe..

I grabbed this Ivy Hoodie.. dpt discount 30% off

Lepas dah bayar Ivy Hoodie.. baru terperasan ade tudung Cayla Lace nie plak.. and terus TERfall in love with it! tengok² ade discount jugak around 30% kalau tak salah.. so teruss pi bayaar lagi sekali! tak pasal dpt 2 paper bag atas dua pembelian yg berasingan! hehe..
bergambar kenangan bersama Meera model rasmi AHC!  memang cantikk budak nie! kebetulan pulak kami sedondon berwarna Fushia on that day!

terasa glamor bile dpt turunkan tanda tangan kat sini! :p


nie lah Hanie owner AHC!  serious salute with anak² mude zaman skg nie.. dia muda dari aku tapi dah ade business yg berjaya camgini!  congrats dear on your achievement.. keep up with the good work yea!


we will support AHC forever! keluarkan lagi tudung yg cantik² supaya suami saya yg comel nie terpikat sama maka mudah lah utk saya bawak dia shopping di butik AHC nanti! haha...
So total aku shopping 2 helai tudung on that day around RM110.. so bile menang RM100 dari AHC Instagram Photo Contest nie... aku just have to pay RM10 sahaja! memang berbaloi jugak lah pembelian kali nie.. waktu beli tudung dah dpt discount up to 30% less.. then dpt plak duit free RM100!  Alhamdulillah... aku nie bukan nya bertuah sgt nak memang contest² camgini.. nie lah first time rasanya aku memang duit sebanyak ini.. sungguhh I terujaaaaaaaaa youuuuuuuu! ^_^

8 comments:

Siti Shuhadah said...

tahniah kak !!!

-cinta soFiaSafiya- said...

tahniah kaknin...pas ni akak plak modeling AHC..amin.....

lagik meriah sale AHC kalau akak modeLnya...:))

Nur farahiza said...

suke sangat tengok gambar kak neena senyum , buat muke , dagu too nak pinjam jew , hehehhe .

kelipkelipchumel said...

auwwwww..tahniah sis.got 2gojes tudung dengan rega RM10 je. super hebat.

Wahidah said...

wah kak neena selalu lucky tau...best2...suke tgk style loose hijab dr akk

Qaseh Suhaida said...

tahniah...rezeki tuuu..

wahhh bertambahlah koleksi tudung neena kan..tp semua tudung2 tu cantik

NUNU EERA said...

btul tu.. i pun rsa bbaloi kot bli rm120++ then dpt menang blik rm100.. tpi smpi skrg ni xreti nk gayakn shawl alhumaira tu cmne.. cmne?? :)

izyantyPersonalTaste said...

wah bestnya...jom lah join sy punya contest kat fb...nak bagi sehelai shawl halfmoon lace kepada seorang pemenang bertuah

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=483378025037786&set=a.483377981704457.101215.436616126380643&type=1&theater

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails