COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 15, 2013

HOT Sangat Kah Blog Aku Nie?


menggigil nak jawab soalan nie!

oh kalau kamu malu.. saya lagi lahhhhhhh maluuuuu my dear! dah lah puji kite cantik. pastu berminat pulak nak tepek ruangan iklan kat blog kite.. sungguh tauu kite blushiingggggggggg gilerr nieh!

Gilerr aaah... ini memang satu kemaluan yg agak besar buat aku!  bukan kemaluan yg lucah tapi sifat malu yg terlebih akibat dari email² sebegini! T______T

Serious memang tak pernah plak aku mimpi ade plak readers yg sudi nak merisik blog aku nie sebagai medium pengiklanan utk business diaorg!  sumpahh tetiba terasa I'm Yourss begitu Hooooootttt! haha.. ye lah selalu kalau ruangan² iklan nie selalu ternampak kat blog² famous blogger jer.. so bile ade diantara korang yg sudi nak mintak tepek iklan kat blog aku nie.. mahu tak rasaaa menggelabaarrrr katakkk??

Sumpah aku tak tahu nak jawab apa bile org email camgini memula dulu.. satu nya aku tak tahu nak charge org berapa.. kang terlebih charge rasa berdosa plak... kalau terkurang charge aku tak kisah.. coz aku rasa aku sedekah je lah.. at times aku rasa nak bagi free je lah.. buat apa nak letak harga bagai.. just tolong² sesama insan itu kan lebih mulia!  tapi kalau dah ramai benar yg mintak nak buat iklan free.. (ok ayat nie memang sumpah budget hot nak mampos) aku pulak tak menang tangan nak iklan kan and takot terlepas pandang!

ade jugak yg mintak aku buat review product dia.. like premium beautiful.. tapi frankly speaking aku kalau tak guna satu² product aku memang tak boleh nak buat review.. so aku harap korang yg penah mintak aku buat review product korang tapi aku tak dpt nak buat review aku mintak maaf lah banyak² yer.. bukan takmo buat.. tapi kalau aku memang pengguna PB.. boleh lah aku buatkan review utk korang!  Idea confirm mencurah-curahh nak buat review.. nie aku tak guna PB.. so memang tak reti lah aku nak bebel sebarang info kalau aku tak mencuba sendiri dan mengalami nya sendiri!  so kalau nak aku promote PB korang.. bagi aku satu korset PB.. nanti aku bagi review tuk korang! hahaha.. notti I kan.. ala gurau gurauu di senja petang hari nie takkan tak leh kot! :p

So, lepas dah buat kaji selidik dan pertimbangan sewajarnya.. aku rasa aku willing to open ruangan iklan pada kadar harga yg berpatutan kat side bar blog aku nie nanti.. setakat nie aku belum create lagi saiz banner utk ruangan iklan tu.. nanti bila dah ade iklan baru menyusul disitu... Insyallah akan aku war² kan pada korang semua ye!

Apa pun dgn perasaan rendah diri... aku mengucapkan ribuan terima kasih lah pada korang yg sudi email & bertanya kan ruangan iklan di blog aku nie!  seriously aku tak pernah rasa blog aku hottt.. apa lah sgt kalau nak dibanding kan dgn blogger² hottt yg lebih hebat diluar sana tu.. pasal tu lah aku tak pernah terfikir pun nak bubuh ruangan iklan di sini!  dan yg paling utama aku rasa aku kene say Thank You so much to all of you my beloved readers yg tak pernah jemu utk terjah my blog sampai kan membawak kepada peluang pengiklanan disini!  Love korang semua dalam dalammmmmmm!!!
 

9 comments:

Fieda Redzuan said...

hot la akak! first time terserempak dgn blog akak ni terus jatuh cinta. haha

Qaseh Suhaida said...

bagus2...i nak booking satu ruang iklan kat blog neena ye...

EmmyLisPR@blogspot.com said...

blog kajol mmg HOT dri biasa...hehe

Nur farahiza said...

hahah , aka mmg hot ok , masuk jew im yourss nie terus tanak keluar taw , hehehhe :) , sayang ka neena , bile aka da pakai tudung nie makin lawa sangat taw , terus jadie kan aka idola saya *terover pulak saya nie * heehehhe . may allah bless u :)

Life with Premium Beautiful said...

Akk pun nak.iklan.jgk.lah.neena.nnt akk bagi neena pakai pb yer..hehehe

eynda said...

Kalau dah ada yg nak tumpang iklan tu maknanya memang hot!! ;-)

ameris said...

rezeki tu neena.
u so beautiful. jumpa u smlm kt KL sentral. tak sangka dekat je kita ni rupanya. nnt bole kuar lunch sama yer...

Saleha said...

love u too.. dah lama jd silent reader di sini.. terjumpa dari blog cik kakikusuka berjalankot.. sekali terjah sini terus jatuh cinta.. apalagi tgk awak dah bertudung skang.. syukur sgt.. semoga maju jaya dan dilimpahi rahmatNya ye

amir balqis said...

U mmg hot la neena..dah lama baca blog u diam2 hehe....mmg bestt!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails