COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 15, 2013

Belasahhhh.... Air Asia!!!

Good Morning!!! ☀
Hari ni hari belit tudung ikut suka hati namanya!
Pusing kiri.. Pusing kanan.. Gumpal gumpall.. Pastu pin kiri pin kanan...
Belasahhh!!!
Cakap pasal belasah.. ade sesiapa yg dah belasah beli tiket Free Seats yg sedang hebat berlangsung sekarang di website Air Asia skg nie?  Setakat nie apa yg aku nampak free seats tu mainly tuk flight tiket locals like Kota Bahru, Kuala Terengganu, Langkawi, Penang.. kalau masuk route sabah sarawak je dah ade harga tiket dah.. apatah lagi nak ke route luar negara like Thailand & Indonesia!

Tapi aku tengok harga tiket yg ditawarkan still very cheap utk keluar negara walaupun tak dpt promo free seats! kalau korang nampak harga with LOWEST FARE tu bermaksud boleh consider lah utk beli!  Aku ingatkan kembali yer.. free seats tu bukan bermakna ko beli free tiket ye!  Free seats tu bermaksud harga tiket ko yg bersamaan dgn RM0.00 which harga nie tak termasuk lagi harga airport taxes & fuel surcharge!  

Cam contoh tiket ke Langkawi... kalau tengok pada harga tiket RM0.00 nie memang betol lah Free Seats offer.. then bile all in fare = RM26.00!  so harga nie tak cukup murah ke utk ko ke Langkawi??? Tiket pergi balik utk 2 org baruu RM110!  rasanya naik kereta lagi mahal okkk ngan bayar tol & minyak segala.. haha.. 

Ok.. skg aku nak beli tiket gie Langkawi lahhhh.. dah lama betoii tak ke Langkawi rasanya! lalalalalallaa....

p/s:  kot ade yg tercarik-carik tips nak beli tiket promo Air Asia.. korang boleh refer kat entry aku yg INI ye!

8 comments:

Mrs Lurve said...

asyik duk dlm waiting room je kak..aduhai

ChiLaBaey's Spot said...

Baru jer beli ke Bali... Tapi utk awal tahun depan... Padahal baru masuk jer tahun baru... Hehehehee...

*Mrsfarahzaki * said...

farah pun da dapat..penat usaha ((=

izfanora said...

bestnya jln2 kan.. :)

fiqkbe said...

nk jgk book tiket tu tp waktu flight yg ditawarkan x sesuai lak ngn fiq.. :(

yana2605 said...

sy dh purchase tiket ke hong kong kak...hahahahaha tu pun nk bg tau kt kak neena kn...tp murah kak RM400 gie balik...tahun depan baru gie.. abaikan ke poyo an sy nie..

amir balqis said...

Syoknye jenjalan...:-D

Biqque said...

i baru beli tiket langkawi tadi, tapi firefly la, sbb murah sgt, rm70 return :) i gi early july nanti...how bout u?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails