COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 30, 2013

Aku Nak Bukak ....

Title post nie sungguh scary! haha..

Apa yg aku nak bukak nie???

Ok.. aku nak bukak dua bende.. satu bende aku citer hari nie.. satu bende lagi aku citer esok! 

Utk hari nie aku nak bukak ruangan mintak mintak! hahahaha..

mintak apa?

mintakkk lah korang nak mintak apa pun dari aku!! jgn mintakk aku sesuatu yg berkaitan dgn duit sudah! hahaha..

Basically... aku nak open any topic yg korang nak aku bebelkan kat I'm Yourss nie!  korang nak apa?  nak tutorial tudung??? ok ok.. aku tahu aku masih berhutang ngan korang about tutorial tudung nie! sila jgn nak marah aku tak tentu pasal.. sila lah marah pada org yg nak recordkan video tutorial aku tuh that is siapa lagi kalau bukan en.teman!  dia punyer mood malasss ade lebeyy skit lately nie! hari tu konon verangan angann nak record video tutorial tu kat Impiana Private Villas Phuket nie.. tup² bile dah sampai sana.. owh tempat sgt heaven.. so tak mampu aku nak concentrate pada sebarang tutorial! muahahaha...  So skg aku memang tengah tunggu masa yg sesuai utk buat hijab tutorial.. so korang berdoa lah banyak² supaya laki aku tu roh rajin dia masuk dlm tubuh dia secepat yg mungkin yea!  hehe.. 

Ok.. so apa lagi yg korang nak aku share kat kat sini?  Do let me know okk... insyallah aku akan cuba share kan ngan korang kat sini!  Kalau korang nak tahu aku beli tudung kat mana?  ok.. itu mungkin aku tak jawab sbb aku dah pun blog it out previously.. basically semua jenis tudung aku dah pun blog out before.. so sila lah rerajin imbas kembali my older posts ye! :p

Aku setia menanti persoalan dari mu! 
Nak drop comment kat entry ni boleh.. nak email at
cute_ena19@yahoo.com pun boleh!
sila.. sila.. jgn malu jgn segan! :)
        

17 comments:

Anum said...

nak mintak share rahsia umah tangga sis

ADEQ said...

nak minta resepi camner nak layan suami... sonok tgk sis ngan hubby... loving couple..

ADEQ said...

suker3.... nak resepi loving couple ader x?

Mrs Lurve said...

nak minta tips, mcm mana sis selalu amek gmbr2 dgn hubby..dan hubby sgt sporting utk bergambar bersama..

Farish said...

sweet gila header :D
http://www.farish-areim.com

-cinta soFiaSafiya- said...

nak resepi LOVINGKAPEL akak n abgnuar..
sbb sorang apriL soranglg MAC..... bila masa tgk pn akak n abgnuar becintaaaa jew....*jeles*

Eny Abdullah said...

SALAM KAK,
SAYA CUMA NAK TAHU, SAPERKAH YG AMBIK GAMBAR YG CUN CUN.. SAYA RASA HUSBAND AKAK KAN? ADAKAH DIA PHOTOGRAPHER? SEBAB SAYA BR 2 BULAN FOLLOW BLOG AKAK.. SO TAK TAHU :D

Jan@Afzan said...

Assalamualaikum Neena.

Seperti permintaan2 di atas sana. Jan pun nak meminta kongsi tentang kebahagiaan rumahtangga. Sangat bahagia dan romantik lihat neena dan suami walaupun dah lama berkahwin.

Mungkinkah suami neena pun romantik maka, semua gambar nampak romantik? Atau kedua2 nya pun memang romantik?

Boleh apply pada rumahtangga Jan..;)

PILOT LOVER said...

don't know why tapi setiap kali tgk sis, kite tak pernh jemu.. suke tgk sis with abg nuar yg super duper bahagia.. walaupun kite masih muda but teringin nak bahagia mcm sis bila melayari bahtera 1 day nanti..insyallah.. ^_^

sis ketahui lah i'm super duper your fans..heheh ^_^

ameris said...

neena,
u buat entry ttg jaga rambut. since u dah bertudung kann.. camner jaga rambut u tu? ke u dah potong rambut?
maklum laa bila bertudung ni agak cerewet skit nk jaga rambut..

Hanida Moss said...

oh my.. muka akak mmg macam kajol ;)

leeja said...

What ever you say sis, it's adorable

Biqque said...

i nak u buat ruangan informative:

1) Teman Photography En.Teman
- basically cite pasal camera, lens, how to, tips n such
- editing skill camne nak gambar nampak like a pro, camne nk amik angle cantik, this n that

2) Guest Blogger Neena
- pilih sorang setiap kali, probably cite pasal topik menari like travel, masak, mekap, kawin, anything yg u nak tau pasal kehidupan/pengalaman org lain
- juga cite pasal org lain punya hijab, color, and style, kasi gambar n cite skit mana dpt and how to, or tips n such

wah demand kan? sbb i suka baca blog u :) hehehe! up to you, but i guess, benda ni cam best jer utk di share :)

Nur farahiza said...

rasenye saya pun da tapayh cakap lagi , sebab ramai di atas sane da bercakap dulu , hahahha , so same jugak saya mcm dorg , ples kak neena :)

~~AzaLea~~ said...

Kak neena n abg nuar mmg betul2 loving couple pada pandangan mata saya..

Boleh kak neena share apa yg blh saya dan kengkwn lain pratikkan dlm hubungan rumah tangga ni?

TQ in advance..

mrs kayrul said...

kak neena nak tanya boleh..klu pakai jubah macam kat neena tue, kena pkai kain dalam tak???...kayrul ada beli jubah kat poplook pastu konpius nak kena pakai kain dalam ke tak...maklum la bila tengok kak neena pakai terus terjebak nak join sekaki

the awesome trio said...

i love you kak neena!
haha! (tetiba.)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails