COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 17, 2013

Hoh! Cousin Aizat Amdan Read My Blog???


hujung tahun hari tu aku attend wedding kat Saloma Bistro!

DSC_5909 copy
pegi bersama my BFF.. Za & Awien!

DSC_5906 copy
Pengantin perempuan tu adelah Kakak kepada Aizat Amdan!

DSC_5793 copy
macam mana aku boleh makan aiskrim dengan byk kat wedding family celebrity nie?

DSC_5798 copy
sebab Syahir pengantin lelaki yg berCoat dan berTali leher kelabu tu adelah Pengarah Kreatif di CST Production!  so.. tak pasal² BFF CST Production terkena tempias nya! muahahaha...

DSC_5809 copy
bersama abg kumis terukir dibintang yg merupakan adik kepada pengantin perempuan!

DSC_5818 copy
selesai majlis seperti biasa aku pun membuat percubaan melaram di dalam dewan persandingan!

DSC_5882 copy
tengah baikk punyer syiokk sendiri.. tetiba ade org tegurr!!!
Mr. S: Eeeehhhhhhhhhh... nie Neena kan??? * OMG!!! apahal cousin Aizat nie tegur aku nie? camne dia boleh kenal aku nie??? btw, aku tahu Mr. S nie adelah cousin Aizat bile Zaa ade bercerita dan kenal kan family members Aizat kat aku waktu kiteorg tengah makan.. tapi kenalkan tu just tunjuk dari kejauhan je lah.. bile nampak ade family members Aizat yg lalu lalang kat area meja makan kiteorg.. then Zaa akan bercerita lah yg nie sapa yg tu sapa...*

Me:  haaaa'aaaaahhhh! *sambil senyum simpul malu sbb cousin retis tegur I youuu!*

Mr. S:  you blogger I'm Yourss kan?  I baca and follow your blog jugak tau!

Me:  Haaaahhhhhhh?? ye keerrrr???? alahaii maluu nya sayaaaa!!! *sambil senyumm sambil tutup mulut*

Mr. S:  Nice to meet you here...

Me:  yeahh.. me too! eerrr.. camne you boleh baca my blog ek? *tetiba nak sgt tahu sbb sumpah cam jakuunnnn gak lah bile ade family retis yg baca blog aku! tu belum lagi retis yg baca.. kalau retis yg baca kot mau aku fengssann! muahahahaha..*

Mr. S:  ohh.. I know your blog dari Ieja.. kenal kan Ieja.. blog reader you jugak yg menangis jumpa you waktu kat Carrefour dulu tu?

Me: ooooooohhhhhhh... laaaa ye ke?  *masih berasa kemaluannn yg amattt dasyattt*  btw, camne you boleh kenal Ieja ye? *still nak interview cousin retis*

Mr. S:  I dulu satu office ngan Ieja.. now tak lagi dah.. so dia adelah cerita kat I about your blog.. so tu yg boleh tahu tuuu! hehehe..

Me:  laaaaaaaaaaaa.. ye kerrrrrrr??? what a small world kannn... but serious terkujatt sgt nie.. rasa segannn yaaa amat lah plakk! hehehe..

Begitu lah cerita nya... maka sessi berborak santai pun berlaku lah dgn rancaknya! 

DSC_5859 copy
Dear Shukri... seriously kamu tersangat lah ceria org nya!  nice meeting you bro.. ade rezeki insyallah kite jumpa lagi ek!  thanks a lot sbb sudi tegur I hari tuu.. at least dpt lah kenal my readers yg dari alam maya ke alam nyata! :)

So, the moral of the story yg aku nak sampai kan kat sini adelah... kalau tak minat mana² artis.. jgn dok main kutuk² kat blog.. sbb silap haribulan bayangkan lah kot tetiba terjadinya pertemuan yg tak diduga camgini kan? tak ke sadisss bile ade any one of the family members retis tu dok follow blog ko.. sekali dia baca ko dok pulun kutuk darah daging dia.. pastu terjumpa lak secara tak sengaja camgini.. memang kantoiii lah koo jawabnya! hahaha... anyway I memang suke pada bakat Aizat and I'll always support you in the industry... keep up the good work ya! ;)


8 comments:

Anum said...

hebat sis nie berkawan ngan artis je

SyaNa said...

cousin saya pn artis
saya baca blog awk jugak
hehee
:-)

Siti Shuhadah said...

waaa...glemer dah kak nin skrg.. ntah2 anuar zain pon baca blog akak.. pengsan skrg..hahaha..

Unknown said...

kak.. sape nama kwn akk yg pakai baju soft pink tu? mcm muka kwn saya la.. tp ingat2 lupa.. ;p

NeenaAnuar said...

Anum:
haha.. mana ade hebat.. kenal secara kebetulan je ngan retis and family members dia tu! :D

NeenaAnuar said...

SyaNa:
uit! siapakah gerangan artis yg merangkap cousin kamu itu?? ^_^

NeenaAnuar said...

Siti Shuhadah:
ahahahaha.. memang confirm akak fengsannn sampai tertonggengggg shu oii! :D

NeenaAnuar said...

Unknown:
nama kawan akak tu Zarifah! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails