COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 2, 2013

Happy 4th Anniversary I'm Yourss!

Hari nie genap lah 4 tahun usia blog I'm Yourss nie!  Happy anniversary pada blog sendiri! haha..

Seriously sepanjang aku berblogging.. banyak kisah yg aku share kan kat sini!  aku tak tahu nak kategori kan blog aku nie sebagai blog apa? adekah ianya travel blog? ataupun informative blog? or syiok sendiri blog! muahahaha.. ahh lantak lahh.. aku tak pedulik I'm Yourss nie nak jatoh dlm kategori apa sekali pun.. yg pasti aku berblog bukan nak aim pada satu topik or sesuatu kategori.. yg pasti aku berblog kerana ia nya satu merupakan salah satu hobby.. and this is my live stream diary!  :)

Aku happy jugak since ever berblogging nie aku dah jumpa ramai kawan² dari alam maya yg dah pun membawak ke alam nyata!  Its really fun to know you guys.. even yg tak pernah aku berjumpa secara di alam nyata.. aku kenal korang di alam maya nie pun dah best dah rasanya! maybe aku tak kenal korang personally.. tapi bile korang sudi nak jenggah ke blog picisan nie pun aku dah rasa happy coz korang ikhlas nak keep in touch with me walaupun secara senyap! hehe..

Tapi dari senyap terkadang dah jadi tak senyap bile mana kite terserempak kat luar!  tetiba je kang ade yg tegur and panggil nama aku.. "nie kak neena ye?" hehehe.. thanks you ollzzz yg sudi tegur I bile kite terserempak di luar sana... happy to kenal² with my silent readers!

Aku happy jugak bile dpt share pengalaman then korang amik pengalaman aku tu sebagai panduan korang.. just like aku kan suke melancong ke sana ke mari.. then korang amik info² dari blog aku nie., then korang pun pegi melancong ke tempat yg aku pernah pegi sebelum² nie.. itu lah salah satu niat aku berblogging jugak sebenarnye!  aku suke share something.. just like a nice place to go for a vacation.. then nanti org akan pegi jugak ke tempat yg aku pernah pegi vacation tu.. serious rasa happy bile ade yg ckp.. "kak, I dah pegi tempat yg you pegi tu.. memang best lah.. I'm so happy!" yesss.. I'm happy for you too coz I can make other people happy! Alhamdulillahhh... but in case korang come back with notes like this.. "kak, tak best lah tempat yg akak pegi tu.. saya rasa cam boringg je!" takpe.. aku tak sentapp pun sbb aku mengamalkan concept Subjective dlm isu citarasa nie!  aku rasa best.. tapi ko rasa tak best.. well I can't say much about it coz suke ngan tak suke nie sgt² lah subjective!

So, dikesempatan nie aku nak say thank you so much pada korang yg setiap hari dok click blog picisan aku nie.. walaupun aku takde update terbaru.. tapi gigih korang bukak jugak kan!  serious I terharu.. and then aku nak mintak maaf jugak if aku tak dpt nak reply satu persatu comment korang yea.. aku bukan takmo reply.. tapi dek kerana kengkangan masa aku tak dpt nak reply all comments!  tapi seriously deep in my heart aku appreciate comment² yg korang berikan!

Followers yg dah pun mencencah 1.3k nie.. aku hargai korang as my official followers!  tapi aku tahu out of 1.3k nie belum tentu pun 1.3k nie akan click to my blog everyday!  basically aku tak kisah pun.. but cuma aku nak mintak maaf lah kat korang sekiranya korang follow blog aku then korang nak aku follow korang balik.. I'm sooo sorry guys in case aku tak terfollow korang balik.. bukan aku tak mau follow.. but seriously aku nak update blog sendiri pun terkadang ke lauuuuttt.. ini kan pulak nak follow and baca blog kengkawan!  aku bukan sombong okk.. harap korang paham keadaan aku yg sgt busyy.. nak blog walking ke blog kengkawan yg aku dah follow pun susah lately nie.. terkadang je biler ade ruang dan kesempatan.. then baru lah aku sempat tinggalkan jejak!  if not baca lelaju.. pastu berlalu pergi begitu sahaja ngan rasa bersalah sbb tak sempat pun nak say a word! uhuhu...

Ingat lagi dulu² di tahun pertama & kedua berblogging.. time tu aku memang banyak masa terluang... so agak rajin dok memblog-walking and follow blog org... but now I really miss that moments!  nanti lah aku cuba fikirkan utk create new blog link list kot utk dptkan blog link kengkawan yg baru.. so korang leh tinggalkan jejak kat situ.!

Dan di usia 4 tahun blog kesayangan aku nie.. aku tak rasa nak tukar my blog layout.. rasa nya just want to maintain it at this moment!  sbb en.teman suke background hitam coz dia kata kalau upload gambar.. gambar akan timbul bile letak background warna hitam!  yea.. hitam tu kan ke elegant!  hehehe.. and then aku mintak maaf jugak kalau ade yg cuba masuk blog aku nie terasa beratt semacam gambar yg nak di download kan.. serious aku tak leh nak buat apa² coz aku masih menggunakan Flickr uploader.. so gambar memang saiz nya agak besar dan berat.. so kalau internet korang ciput.. memang susah nak download lah page aku nie!

Last but now least.. aku harap agar ukhwah sesama kite didunia blogging nie akan terus terjalin buat selama-lamanya! Insyallah.. Thanks guys for your support! :)

I YOU!

 

17 comments:

Cik Syida said...

kak, nak cakap, muka akk macam kajol.. cantek!

Lynda Che Lah said...

semoga terus berkongsi :)

Mimy Hamid said...

3 tahun jugak rasa nya aku mengenali ko..dan juga nuar......dari alam maya hingga bertentang mata dan berkawan to share problem..tq neena..luv u always..hugs

-cinta soFiaSafiya- said...

perkongsian di I'm yours banyak faedahnyaa dan luar biasa belaka....

pabila lihat pic-pic kakneena, terasa diri ni diawangan...hahahahahah

LOVE U SISTa....u the besttt :)

Deqna said...

Happy anniversary i'm yours. Keep on writing yer fren;-)

mama tisya said...

bila kita dpt kongsi info ngan readers rs happy kn..tambah2 lg kalo dpt jumpa lg seronok..happy 4th anniversary utk blog i'm yours

♥MAMASYAZA♥ said...

blog ni memang best...happy anniversary

O'gosh Iskandar said...

kalau boleh...nak jumpa Neena in ral life jugak...maybe someday kan....anyway, happy anniversary untuk blog Neena...

Rara Nasiha said...

Sokong Cik syida, memang macam kajol. hihi :)

Mrs.aisheiteru said...

kak neena. walaupun sy baru follow blog akak. seriusly rasa mcm nak nagis tgk gamba n semua tempat yg akak pg. teruja giler!

thanks kak neena. wish u a happy new year.

Biqque said...

keep on blogging babe :)

eika kr said...

akk saya ske bace blog akk, best sgt2.. aritu nmpk akk kt amp park tp segan nak tegur.. style akk mmg cun sgt.. ehehe

PILOT LOVER said...

love u too sis neena.. happy with your blog... :)

mrs kayrul said...

selamat ulang tahun ke 4 bloh kak neena...teruskan semangat berblogging kak

Wahidah said...

yeay..kite kenal dr blog n leh rapat till now..n kebetulan ur SIL pulak wai rapat jugak..keciknya dunia....happy 4th anniversary I'm Yours...even kdg2 tk sempt nk update keep on blogging kak neena..:)

Ummu Ilham said...

Salam sis neena... Love your blog so much.. Teringin nk pergi semua tempt yg sis neena pergi.. Btw thanks for the trifle recipe sedap n simple!! Family semua suka.. Yeay!!
Keep writing.. ;)

A D I A said...

Haah antara orang yg u pernah terserempak adalah I! Best kanblogging ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails