COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 23, 2012

Wanita Puas Seks Lebih Jelita?

Hurrmm... tetiba nak TERfeeling JELITA plak lepas terbaca article nie! hahahaha.... :p

sesiapa selalu stress tuh... haaa.. cecepat cariik ubatnya! hihi...

so far alhamdulillah teratur! *blush*

kalau tepek bedak skit boleh lah up kan seri yg tersimpan tu! muahaha...

Alhamdulillah.. bentuk tubuh yg sedang-sedang sajaaa.. Yang penting dia setiaaa.. Eh!
OK.. part lenguh badan.. skg kene kurangkan ke SPA! :p

So korang camne plak??  kalau kot masih ade yg kurang... cecepat merapati suami sendiri utk kelihatan lebih muda jelita semula jadi! hahahaa...

Tapi pada korang yg tak kawin lagi.. jgn nak mengada-gada gie carik jantan plak semata nak jelita! aku cepukk korang kangggg!!!

Sorry lah terpaksa buat entry iklan camgini sebab mood nak update blog ke laut skit sbb gambar percutian ke Phuket masih belum siap utk di huru hara kan kat sini!  Tapi tetap happy skit sbb semalam dah berjaya belek dan pilih² gambar... out of 700++ ... now dah tinggal 300 Jeeeeeeeeee! phewwwwwwwwww... 

So amacam? mau diuploadkan kesemua 300 pictures itu disini kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh???
*mata membolat sambil angkat
² kening*


12 comments:

Mrs Lurve said...

patutla akak nmpk setiasa jelita je, walau pakai pe2 pun kekekeke...

Siti Shuhadah said...

kite baca jer..hihi..:p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sy malu nak baca majalah ala-ala wanita, tak tau nape..hehe

Anum said...

hahaha
setuju2

Rasp said...

oooo itulah rohsia kejelitaan anda hahahhahaha lariiikkksss....

nurul said...

ish,betoi2 mc kajol laaa!! :)

Ili Syazwani said...

heheh,,part lenguh badan tu, suami urut jugak yg best! ;p

haruslah kene upload semua kak..villa tu cantek!x saba nak tgk,mana tau ada rezeki blh pegi..hihihi..

O'gosh Iskandar said...

ecececehhh....good info....untuk orang yang dah kawen la ye dak...

Dayu said...

info dari mana ni?? menarik
nanti kalau ada info2 best, share lagi eh

Amanda Suria said...

along xde suami la neena..acaner?

ketikketok said...

tercapaikah impian anda? kini idaman anda bukan lagi impian
hanya di MARDI Station CH

Cahaya Kasih Ezarra said...

Wahhhh....klu cam ni lissa nak hari2 jelitalah kak neena...hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails