COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 16, 2012

Insyallah, Lusa Kami Berdua Akan BerHoneymoon Ke....

Percutian yg sgt pendek!

Insyallah, walaupun ianya percutian yg pendek..
harap ia akan menjadi percutian yg sangat berkualiti utk kami berdua!

Kenapa percutian nie sangat pendek? 

Ade sebab musababnya yg mana akan aku reveal kan setelah pulangnya aku dari bercuti nanti!

Yang pasti bukan pasal annual leave yg tak mencukupi... tapi pasalllllllll ...
ehh.. dah janji nak bagi tahu kemudian kan?  ok sila tunggu! :p


Atas nasihat doctor.. aku masih kene berpantang to have baby at this early stage... 

So, this will be a very exclusive trip for both of us...
(must be in full of protection! haha...)

OK.. pada korang yg akan kembali bekerja next week.. selamat kembali bekerja! 
Kasik aku plak gie holiday!

And doakan semoga kami suami isteri selamat pergi dan selamat kembali ke tanahair nanti!

Happy Weekend Lovelies!



10 comments:

Gieyana said...

Bestnyer kt sini...enjoy k!:-)

puan.mila said...

selamat bercuti k.nena..have fun!!

Mrs Lurve said...

enjoy ur holiday sis..

akula aku said...

selamat bercuti neena..

mrs puex said...

happy holiday to both of u..
semoga dipermudahkan segala urusan..amin..

Az Meeda said...

Kak Neena, happy holidays okey!.. Bestnya dapat pergi sana.

Sue-Rya Qistina said...

happy holiday with ur loved one. take a good care! bestnya g phuket. one of my dream destination. huhuhu

PILOT LOVER said...

bestnyer kak neena dpt berjalan-jalan..sgt lah seronok ye.. ambik pic byk2 taw...hehe syg akak ^_^

QasehnyaRania said...

SELAMAT BERCUTI NEENA ;d
selamat pergi selamat pulang ;D

CIK PUAN HANIM said...

selamat bercuti akak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails