COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 12, 2012

Akibat!

Akibat over the weekend kepala hotak ni asyik dok terfikir yang minggu nie sehari kerja, sehari cuti, sehari kerja, sehari cuti, sehari kerja.. lepas tu cuti hujung minggu dan terus sambung cuti dan cuti dan cuti selama 3 hari... akibatnya aku bangun lambat pagi nie!

Alarm dah berbunyi as usual pada pukul 5:30 pagi, aku pegi tutup sbb dlm kepala hotak dok ligat berfikir.. apa kejadahh lah jam nie berbunyi awal sgt dlm hari cuti nie.. patotnya alarm berbunyi pukul 6:30 pagi utk bangun subuh! Akibat tutup alarm di hari bekerja... sedar² dah cerahh kat luar nun... melompat aku tengok jam dah pukul 7:15 pagi!

Lakik: Dear... hari nie masih bekerja okk! sabar.. esok baru cuti! Jangan esok pulak awk bersemangat bangun pagi utk pegi kerja sudah laahhhhh!

Binik: T________T


Arrrrrgghhh!!! What a lazy week.!


#korang cuti seminggu ke minggu nie weeii???  kalau Ya sila lah jeles kan aku yg bekerja nie!#


10 comments:

yana2605 said...

sy pun keja gk mgu nie...cuti tahunan dh abis...uwaaaaaaaaaa!!!!

Nadiah_Rahman said...

hari ni nad kerja , esok cuti , lusa kerja .. khmis cuti .

thebinipolischeritha said...

tak punnn!! kita senasib...amik mood keje cuti keje cuti keje cuti cuti!! warrghhh..malasnyaaaaa!! =(

Sue-Rya Qistina said...

saya keje je. x amik cuti pun :)

akula aku said...

sama la kita.. alarm da bunyi 4.45..tangan ni gatal g cancel. last2 kul 5.50 terbangun..haaa..mcm lipas kudung laa

amaniammar said...

saya kerja juga...cm friday terpaksa cutik..
psl ada mertua di rumah
rabu lak half day...camno tu..agk boss kasik x..

Kak Izan said...

nak jeles camner... akak pun kerojer gak... arhg tension nyer....

TiranaAduka said...

salam...
stil work...walau keje sendiri..
salam kenal dari tirana aduka...suka header tu..nice romantik la.... jeles i..hehehhehehehe

Nadya Honey said...

sy pn kje kak..xde ambik cuti pn sbb klu cuti pn xtau nk pg mana...

O'gosh Iskandar said...

haha...sama la...tapi xde la lajak smpi kul 7...5.45 pttnya bgn lajak kul 6.30...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails